slm annişlerrr....hihoyyyt
2009 mayıs annesi olıcam inşallah ahyırlısıyla...sıze bişi sormak ıstıyorum...ben 28.haftamdayım,ve şimdiye kadar yaklasık 12-13 kılo kadar aldım.son ıkı aydır kılo alışım 4 4 gıdıo:çok üzgünümle asırıda yemıorum anlayamadım sebebini.ekmegı kepek yıyordum genelde onuda kestım artık bu ay sadece kahvaltıda...hayır alııım kılo da normalmı bukadar almak.ben gıbı olanınız varmı arnızda?bu gıdışle doguma kadar 20 25 kılofalan alıcam toplam.hayır normalse ve genel boyleyse içim rahatlıcak..yoksa ogluşum için canım feda...o ıı olsunda kıloları verırız..dogumda sorun falan olur dıe korkuorum.çok kılo alınca dikiş falan tutmaz dedıler,yada normal zor olur falan..kafam karıstı:uhm:simdiden cok sagolun..bebişlerınıze ve kendıneıze ii bakın gusel anneler...opuoruz oglusumla sızıa.s.a.s.
slm annişlerrr....hihoyyyt
2009 mayıs annesi olıcam inşallah ahyırlısıyla...sıze bişi sormak ıstıyorum...ben 28.haftamdayım,ve şimdiye kadar yaklasık 12-13 kılo kadar aldım.son ıkı aydır kılo alışım 4 4 gıdıo:çok üzgünümle asırıda yemıorum anlayamadım sebebini.ekmegı kepek yıyordum genelde onuda kestım artık bu ay sadece kahvaltıda...hayır alııım kılo da normalmı bukadar almak.ben gıbı olanınız varmı arnızda?bu gıdışle doguma kadar 20 25 kılofalan alıcam toplam.hayır normalse ve genel boyleyse içim rahatlıcak..yoksa ogluşum için canım feda...o ıı olsunda kıloları verırız..dogumda sorun falan olur dıe korkuorum.çok kılo alınca dikiş falan tutmaz dedıler,yada normal zor olur falan..kafam karıstı:uhm:simdiden cok sagolun..bebişlerınıze ve kendıneıze ii bakın gusel anneler...opuoruz oglusumla sızıa.s.a.s.
mrb kızlar şu an 28 haftalık hamileyim ve 14 kilo almış bulunmaktayım senağlama bu gidişle 20 yi bulup geçmesinden korkuyorum acaba doğumdan sonra verebilir miyim bu kiloları lütfen bi yardım edin.Boyum 174, 70 kiloyla hamile kaldım şu an 83,9 um :çok üzgünüm:
Emzirdiğin sürece çok rahat verirsin yalnız sakın emziriyorum diye tatlı ve hamurlu şeylere saldırma..Birde benim aklıma ne geldi biliyormusun? Ben ilk doğum yaptığımda korkunç terliyordum ve kilomun çoğunu terle attım..Birde ilk dönem emzirirken acayip susadığım için bol su içtim ve REZENE ÇAYI.. Bilmiyorum etkisi olmuşmudur ama bence emzirince insan zaten istemese de veriyo :)) Özellikle ilk 2 ay bebek sürekli emzirildiği için vücut sürekli yağ yakıyo ve daha çok veriyosun sonra bebeğin emme sıklığı azaldığı için kilo vermede yavaşlıyor sanırsam..Ayrıca sakın benim yaptığım gibi kilolarını kafana takıp canını sıkma..Bu kadar kolay vereceğimi bilsem ben hiç problem yapmazdım.. Ama en çok sevindiğim şey hamileyken canım ne istiyorsa bol bol yemiş olmam..Sadece 8. ayımda biraz az yedim ama onun haricinde hep oburdum..kaydirigubbakcemile3
canım sen kaç kilo almıştın hamilelikte birde hepsini verebildin mi?????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?