2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

arkadaşlar 66 kiloya düştüm en sonunda...demek ki birazcık dikkatle oluyormuş..ama hafta sonu canım çıktı..5 halı yıkadım..ve ertesi gün yemek davetim vardı..onun da etkisiyle gitti bir kilo :))

Son düzenleme:
deryacım nerelerdesin, çizelgeyi ne yaptın, görünmüyor..senin gibi..sen de ortalıklarda yoksun..merakta bırakma bacımmmm

Ehööh canım ya kıyamam aynı ben delikafadulden

Valla bende 15 kiloyla bitiririm diyodum ama heralde 27 kilo filan aldım ama korkma sonlara doğru su tutuyor insan istemesende alıyorsun sadece şekerine dikkat et.. Ben 40 çıkmadan 14 kilodan kurtulmuştum ama kalanı zor gidiyo. Emzirmen ve çok çalışman gerek.

Ridacım herşeyden az az yiyorum tabaklarını küçült bol sıcak su ve bitki çayı iç..Aç kalma arada kayısı ye..Valla ben biraz çok koşturdum bu aralar mesela gündüz 12 ye kadar hiç oturmadan koşturdum adliyede asansör kullanmıyorum aklına gelebilecek her türlü atraksiyonu topuklu çizme üzerinde yapıyorum -tatlicadiarzu- Zaten bugün koşarken çizmenin topuğundaki lastikte uçtu gitti bi yere :)) Ama arkasından bakacak zamanım yoktu.. Şimdi bacaklarım acayip ağrıyo..Eve gidip uyumak istiyorum bi an önce.. Oğlumuda özledim zaten

Son düzenleme:

hatun ben 21 kilo aldım geri kalan 4 kilo.. istersen bişi yeme alcak olduktan sonra alıyorsun. sengözlerimebaksanab Allah hayırlı doum yapsın kendiliğinden gitti sayılır benimki. accukda aç kaldım tabii delikafadulden

mrb kızlar şu an 28 haftalık hamileyim ve 14 kilo almış bulunmaktayım senağlama bu gidişle 20 yi bulup geçmesinden korkuyorum acaba doğumdan sonra verebilir miyim bu kiloları lütfen bi yardım edin.Boyum 174, 70 kiloyla hamile kaldım şu an 83,9 um :çok üzgünüm:

Emzirdiğin sürece çok rahat verirsin yalnız sakın emziriyorum diye tatlı ve hamurlu şeylere saldırma..Birde benim aklıma ne geldi biliyormusun? Ben ilk doğum yaptığımda korkunç terliyordum ve kilomun çoğunu terle attım..Birde ilk dönem emzirirken acayip susadığım için bol su içtim ve REZENE ÇAYI.. Bilmiyorum etkisi olmuşmudur ama bence emzirince insan zaten istemese de veriyo :)) Özellikle ilk 2 ay bebek sürekli emzirildiği için vücut sürekli yağ yakıyo ve daha çok veriyosun sonra bebeğin emme sıklığı azaldığı için kilo vermede yavaşlıyor sanırsam..Ayrıca sakın benim yaptığım gibi kilolarını kafana takıp canını sıkma..Bu kadar kolay vereceğimi bilsem ben hiç problem yapmazdım.. Ama en çok sevindiğim şey hamileyken canım ne istiyorsa bol bol yemiş olmam..Sadece 8. ayımda biraz az yedim ama onun haricinde hep oburdum..kaydirigubbakcemile3

Kilolarını vermiş arkadaşları ayakta alkışlıyorumhihoyyyt
Ben kaldım heralde veremeyen.Hala 10 kg fazlam var,tartılmadım belki 1 kg vermişimdir.Gıdım gıdım zayıflıyorum.Sanırım öncesinde pek hırslı değildim ama 2 aydır daha istekliyim.Vericem bu kiloları kurtulucam göbiş ve can simidimdenkötükedihüso

canım sen kaç kilo almıştın hamilelikte birde hepsini verebildin mi?????????????????

deryacım ben tablonu göremiyorum..neden aceba...farklı proxy den bağlandığım için mi acep???

teşekkür ederim ebrucum. bitki çaylarının ben de faydasını gördüm..sıcak su içemiyorum ama yaaa..beceremiyorum içmeyiii..çayı bile ılık severim ben..nasıl yapacağımı bilemedim..???

Ağustos 2008 den beri 6 ayda verdiğim 4 kilo kıyafetlerimde farketti..bakalım hayırlısıyla nisana kadar eski kiloma kavuşmayı ümid ediyorm..her hafta bir kilo verebilmeyi çok istiyorum..doğum öncesi kilom da güzeldi aslında..56-57 kilo bana yakışıyordu ama ben beğenmiyordum....44 beden pantalonum bollaştı hafiften... 38 bedene inebilsem tam süper olacak

selam anneler nası gidiyo diyet benimki gayet iyi gidiyo sun zamanlarda burda en çok ebruyla ridayı görüyorm umarm en kısa zamanda eski kilonuza dönersiniz ben bu arada 61.5 oldm kendimi baya bi hafiflemiş hissediyorm ben 64 le hamile kalmıştım fazla kilo ile kalmıştım şimdiki aklım olsa kilolarımı verdikten sonra hamile kalırdım hamile arkadaşlar yediklerinize dikkat edin doğumdan sonra hemen eski halinize dönecğinizi zannetmeyin ben öyle zannediyodm hepinize kolay gelsin

hiiç rejim yapmadan 3 kilom kalmış 70 e talıkdım kaldım diyodum
geçen bi bindim basküle şaşırdım 2 kilo daha gitmiş 68 olmuşum
65 e 3 kilo kaldı yaşasııııııııııııınnnnnnnnnn

ridacım senin görememen normal. ben ekledim zannetmişim editlememişim. kendi dosyamda düzeltmişim bacımya.
bu arada yasemincim sende ufak bir hata yaptım bir dahaki edit e düzelteceğim inşallah.
ben demir attım 60 aaa

deryacım hala göremiyorum maaalesef
ebrucum eminim harika görünüyorsundur..tebrik ederim..seni örnek alıyorum kendime..ben de zayıflamak istiyorum..şu an reglim devam ediyor..prinç lapası 2 gün diyetini uyguluyorum bugün 1,5 - 2 kg gidiyormuş..ödem attıran bir diyet..bakalım 2 gün sonunda iki kilo gidecek mi...ayrıca kekik çayı ve form çayı + bol su içiyorum..doğum öncesi bir pantalonuma girebildim sonunda..hem de 38 beden düşük bel bir pantolon..bacaklar biraz sıkıyor amaaa bu bile beni motive etmeye yetti..sanırım 66 dan da düştüm..regl olunca fazla gösteriyor tartıda :))))

yok kız kontrol ettim. şimdi yine baktım tablo yerinde duruyor. birinci sayfada. hatta yaseminin hiç kilosukalmadı yazmışım yanlışlıkla.
ne güzel. ben dün akşam tartıldım 61 kilo olmuşum.
moralim bozuldu kendimi feci kötü hissediyorum. hemen akşam yemeğini hayatımdan kaldırdım...tabi bu günden itibaren.. he he he

nasıl bir bitki çayı içiyorsunuz bakem. ben ıhlamurla adaçayını bile çok zor içerim. tadı nasıl içebilir miyim acaba.. yani etkisi oluyorsa denemek isterim..

kızlar bende 60 da kaldım. baktım gideceği yok diyetten vazgeçtim çünkü yüzüm acayip çirkinleşiyo göbek duruyo aynen.gazetede okumuştum göbeğin toplanması için sabah akşam 50 tane mekik çekmek yapmaya çalışıyorum ama bide yerden kalkabilsem:)))))) bişey değil belimle boynumu sakatlıcam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…