2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakalım..Malum ben çalışmaya başladım bu yüzden siteye pek gelemiyorum.

Bugün tartı beni 65.5 kilo gösterdi..Gerçekten çok sevindim :)) Oğlumu sadece geceleri emziriyorum..Gün içinde süt sağmaya çalıştım ama pek başarılı olamadım..O yüzden sağmıyorum pek.

Yani istediğim kiloya ulaşmama 10.5 kilo kaldı..(toplamda 21.5 kilo vermiş oldum)

Biliyorsunuz ben 60 kiloyla hamile kaldım ( belki daha azdır hatırlamıyorum net olarak) ve 86 küsürlü bi kiloyla doğuma girdim..

Hedefim 55 ama 56 da olabilir :)) Yeterki pantolonlarımın içine sığabilecek hale geleyim..

Bu arada benimde çatlaklarım var ama çok belli olmuyor artık..Yani olanlar beni rahatsız etmiyor..Fazla zaiyat yokmuş gibi bi hava var sanki..

deryacım ellerine sağlık tabloyu yenilemişsin ama bana 57 yerine 47 yazmışşsın.. :))) sağol canım yaa keşke yazdığın gibi olsa.. neyse sonra düzeltirsin biraz daha verelim de kilocukları...

yapma yaff-tatlicadiarzu-

gökçen cim yaaa gaz verdim sanaa a.s çaktırma :jeyyar::jeyyar::jeyyar:

ebrucum nasıl verdin arkadaşım yaaa...maşallah çok sevindim...senin boyunda biri için 65 le bile harikasındır eminim..ben 160 cm boyla 67 kiloyum çünkü..kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ama çatlak filan kalmadı..görenler de yüzümün ve görüntümün gayet güzel göründüğünü söylüyor..beni motive etmeye çalışıyolar galiba...
bir de balık etlisin şişman değilsin diyorlar (
ben balık etli olmak istemiyorum...

gizemcim helal olsun arkadaşım..doğum öncesi kilona dönmüşsün..tebrik ederim...

Ben tartılmıyorum.korkuyorum oynamamışdır veya artmışımdır diye.
Burada 20 kilo verenlere yada göbekten eser kalmayanlara gıpta ediyorum.
Ben zayıflayamıcam sanırım.Yani görüntümde pek bişe değişmiyor.Yine şişman,yine göbekli,yine çirkin.Anneliğin bana faturası sanırım.

cassercm umutsuzluğa kapılma lütfen hepimiz öyleydik ben daha öncede söylemiştim 83 kilo ile girdim doğuma diye veriyosun canım hiç merak etme sen yemene dikkat ediyosun zaten eminim kiloda vermişsindir bu durumu kabullenme canım

edacım doğru tyespit yalnızlıktan sıkıntıdan iştahım yokbende evlendiğimde 43 kiloydunm gerçi senin bıyuna göre 48 de çok fena zayıf
selma valla akrabalar diyor halam falan aslında kilo alınc ayüzde doluyor hoş oluyor yzüm küçük normalde zayıflayınca dahada küçülüyor o yüzdenm herhalde

selamlar 2008 mayıs anneleri. ben 2009 mayıs anne adayı :) çöktüm burada :) öncelikle sizin tüm hamilelikte aldğınızdan daha fazlasını ben şuan itibari ile almış durumdayım :) 68 kilo ile başladım şuan 84 kiloyum.. boy 165.. 23. hafta ve 16 kilo :) daha önümde kocamaaaaan 17 hafta var.. sanırım 35-38 kilo ile bitircem bu işi :).. 15 sayfadır yazdıklarınızı okudum. yaşım 36 bu arada ve ilk bebeğim..yazdıklarınızı okurken korktum.. eyvah dedim artık tombiş olcam. gitti bi gardrop dolusu kıyafet.dedim biraz az yiyeyim. bak insanlar zorlanıyo o kiloları vermekte. öyle doğumdan çıkınca çağla şikel olunmuyo.. sonra amaaannn dedim can boğazdan gelir kalktım gecenin bu saatinde eşimin yaptığıkekten koca bir dilim götürdüm. olayım bre tombul tombiş. alan düşünsün dimi :) adam kendine baksın 182 boy 60 kilo... zaten bahanne hazır beni eşim şişman gösteriyo :)... neysem yazdıklarınız gecenin 1 buçuğunda bende hafif bir çöküntü yapsada ben tamgaz yemeye devam edicem.. sonrada rejim yapcam :) bir arkadaşım dediki... bir kadının en özgür yemek yediği dönem hamileliğidir..ye.. zaten doğumdan sonra bebek eritiyor seni.. eritmedimi mazeret hazır.. hamilelikte aldım bu kiloları yoksa ben incecik iradeli beslenmesine fiziğine dikkat eden bir kadındım. ama kaldı işte bu kilolar derrrr işin içinden çıkarsın demişti :).. öyle yapcam :)... takmayın bu kadar kucağınıza sapasağlam almışsınız bebeklerinizi.. varmı daha önemlisi???..... darısı başıma

alemsin vallahi:roflol:inşallah sağlıkla kavuşursun cnm bebeğine:

Sevgili muson,çok sağol.
Bu gün sabah kalktım 1 saat tempolu spor yaptım.Baya ter döktüm duş aldım üstüne.Aralıksız 100 mekik çektim.Sen başka bir yzında göbeğinin hiç kalmadığını yazmışsın plates harici mekikde çektinmi ve çektiysen ne kadar çektin günde?
Ben gündüz yememe çok dikkat ediyorum ekmek neredeyse sıfır gibi bir şey.Sütümü etkilemiyor şimdilik maşallah çocuk emdikçe taşıyor göğislerim.Elma sirkesi içiyorum.Yeşil çay içiyordum denemediğim yaseminli yeşil çay almışım tadı berbat içemiyorum.Yenisini alıp devam edicem.Sadece akşamları film falan izlerken dayanamayıp sıcak çikolata yada küçük bir kase kabak çekirdeği.Birde haftasonları gezmeye çıkınca dışarıda yemek yiyorum ki pek diete uygu nsayılmaz,haftasonu 2 gün boğazımı tutamıyorum aşırı olmasada yiyorum işte.Bu kaçamaklarda olmasa belki hızlı sonuç alıcam.Tartılmıyorum şimdilik.Ayrıca bol su içmeye gayret ediyorum.
İnşallah sonuç alıcam.Bazen ümitsizliğe kapılıyorum feci şekilde ama bazen hırs yapıyorum eski fotoğraflarımı gördükçe.
:çok üzgünüm:

deryacım sağol.inşallah gaz olur bu yazdığın kilo bana.ama ben 47 falan geçtim.53 yeter bana.. boyuma göre güzel oluyor bu kilo. 36 beden de oluyorum zaten. şimdi 40 bedenim kızlar yaaa. ama göbek yok şans işte. popo kollar falan tombik. yani kilo alınca heryerinden alan bi tipim var..neyse verecez artık kiloları başka çaresi yok... yoookkk....

cassercm daha ne olsun canım baya dikkat ediyosun eminim kilo da vermişsindir ben doğum dan 6 hafta sonra başlamıştım mekik çekmeye canım sabah akşam ne zaman boş kalsam yarım mekik çekiyodum yanlız sayı önemli değil bence hareket ne kadar yavaş yapılırsa o kadar iyi etkisi oluyo bence 100 tane falan çekiyodum bende arada kaçamaklar yapıyorum özelliklede arkadaş davetlerinde döktürüyo hatunlar beni şişmanlatmaya çalışıyolar zaten bende ekmeği hiç yemiyorum nerdeyse onun yerine altınbaşağın kepekli büsküvisini yiyorum
cassercm ayrı ayrı yemek yapmaktan yoruldm valla duruya yemek yap kendine ayrı yemek yap kocaya ayrı yap şu kiloları bi versekte kurtulsak bu dertten
bu arada eşimde 2 kilo verdi sirkeden heralde sende tartıl canım artık çok merak ediyorum kaç kilo verdiğini
cassercm sen de başlasana platese zayıflatmıyo ama çok güzel şekillendiriyo

kızlar süpersiniz valla.. ben de mekik başladım bugün sporuma ek olarak. ama yeme içme dvam tabi,kısamıyorum ne yapayım..

Muson cnm sen mekiğe erken başlamışsın maşallah.Gıpta ediyorum göbecik gitmiş senin.
Ben 1 şubat kadar tartılmıcam ve tartılınca yazıcam kilomu umarım boşe değildir emeklerim:)
Ya benimde haftasonu arkadaşım geldi,pastalar kurabiyeler gırlaydı ama ben nefsime hakim oldum ve tadımlık yedim.Yoksa koca koca dilim pastaları götürürdüm.
Dışarda yiyince biraz kaçamak oluyor ama akşam 5 gibi yiyorum sonra aperatif.Bu kez umutluyum.
Plates cd simi var sende.Nereden yapıyorsun.Top falan almak lazım sanırım.Yapmak istiyorum aslında.Gerçi yogada yapıyorum acaba benzer etki gösterirmi merak ediyorum çünkü sanki benziyorlar.
Eşinede tebrikler zayıflamış ne gzl.Darısı bizimkinin başına onunda maşallahı var kilo aldı oda benimle.Arkadaşım geldi 50 kg civarı baya imrendim ve yanında baya tombiliydim:1no2:
Ama hiçbirşey yıldırmıcak.Çok kararlıyım bu kez.:jeyyar:

cassercm bende cumartesi arkadaşlarlaydım pastalar börekler mezeler... bende senin gibi yaptım canım sadece tadımlık
plates sabahları 10 30 gibi tv8 de var canım onu yapabilirsin sabah işim var dersen tv8 sayfasına gir orda üste siyahla plates yazılmış oraya girip videoları indirebilirsin yılmak yok canım bende çok kararlıyım bu sefer 59 olcam

regl oldum ve 56,5 dan 58 e çıktım. acaba normal mı yoksa kilo mu aldım anlamadım. inşallah regl şişkinliğidir..

umarım öyledir. cumaya kadar biter. ozaman tartıda daha az çıkarsam deymeyin keyfime. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…