ben bu kilolara fena takıldım kızlar diyet yapmama spor yapmama rağmen kilo vermem yavaşladı haftada en fazla 500gr falan veriyorum siz ne kadar veriyosunuz
ebrucum nasıl verdin arkadaşım yaaa...maşallah çok sevindim...senin boyunda biri için 65 le bile harikasındır eminim..ben 160 cm boyla 67 kiloyum çünkü..kendimi hiç iyi hissetmiyorum.ama çatlak filan kalmadı..görenler de yüzümün ve görüntümün gayet güzel göründüğünü söylüyor..beni motive etmeye çalışıyolar galiba...
bir de balık etlisin şişman değilsin diyorlar(
ben balık etli olmak istemiyorum...
selamlar 2008 mayıs anneleri. ben 2009 mayıs anne adayı :) çöktüm burada :) öncelikle sizin tüm hamilelikte aldğınızdan daha fazlasını ben şuan itibari ile almış durumdayım :) 68 kilo ile başladım şuan 84 kiloyum.. boy 165.. 23. hafta ve 16 kilo :) daha önümde kocamaaaaan 17 hafta var.. sanırım 35-38 kilo ile bitircem bu işi :).. 15 sayfadır yazdıklarınızı okudum. yaşım 36 bu arada ve ilk bebeğim..yazdıklarınızı okurken korktum.. eyvah dedim artık tombiş olcam. gitti bi gardrop dolusu kıyafet.dedim biraz az yiyeyim. bak insanlar zorlanıyo o kiloları vermekte. öyle doğumdan çıkınca çağla şikel olunmuyo.. sonra amaaannn dedim can boğazdan gelir kalktım gecenin bu saatinde eşimin yaptığıkekten koca bir dilim götürdüm. olayım bre tombul tombiş. alan düşünsün dimi :) adam kendine baksın 182 boy 60 kilo... zaten bahanne hazır beni eşim şişman gösteriyo :)... neysem yazdıklarınız gecenin 1 buçuğunda bende hafif bir çöküntü yapsada ben tamgaz yemeye devam edicem.. sonrada rejim yapcam :) bir arkadaşım dediki... bir kadının en özgür yemek yediği dönem hamileliğidir..ye.. zaten doğumdan sonra bebek eritiyor seni.. eritmedimi mazeret hazır.. hamilelikte aldım bu kiloları yoksa ben incecik iradeli beslenmesine fiziğine dikkat eden bir kadındım. ama kaldı işte bu kilolar derrrr işin içinden çıkarsın demişti :).. öyle yapcam :)... takmayın bu kadar kucağınıza sapasağlam almışsınız bebeklerinizi.. varmı daha önemlisi???..... darısı başıma
cassercm kıyamam sen üzülme bizim yerimize
canım takmayınca bunlar gitmiyo bize takılıp kalıyolar senin de abartılacak bi kilon yok canım yavaş yavaş kurtulcaz bu fazlalıklarımızdan biraz sabırlı olmak lazım nası gidiyo canım ben şimdi kahvaltı yapıyorum bi yandanda yazıyorum balı pekmezi reçelide bugün itibari ile kahvaltımdan çıkardım şekeri sadece meyveden alcm bundan sonra kendine iyi bak canım öpüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?