2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

ben bu kilolara fena takıldım kızlar diyet yapmama spor yapmama rağmen kilo vermem yavaşladı haftada en fazla 500gr falan veriyorum siz ne kadar veriyosunuz

ben bu kilolara fena takıldım kızlar diyet yapmama spor yapmama rağmen kilo vermem yavaşladı haftada en fazla 500gr falan veriyorum siz ne kadar veriyosunuz

Musoncum sende kilolarına takılırsan biz ölelim kafamçokkarıştı
Haftada 500 gr ayda en az 2 kg vermek bence çok gzl ve sanırım senin az kaldı kilon.
Sıkma canını podyuma çıkmıcan ya:1rolleyes:
Eminim böylede çok güzelsindir.Yavaş yavaş tam formda olursun.Ben 1 şubata kadr tartılmıyacağım.İnşallah bişeler değişir tartıda:)
Spora dvm ediyorum.Yemeğede dikkat ediyorum.Kendimede şaşıyorum bu kadar uzun süre boğazımı nasıl tuttum diye:)

Ridacım az yiyorum ve sıcak su içiyorum.. Kilo vermek isteyenlerin suyu sıcak içmeleri gerektiğini okumuştum. Ayrıca akşamları az yiyorum yada meyveyle geçiştiriyorum. Şekeri tamamen kestim, ekmeği günde iki-üç dilim yiyorum ve doyuyorum..Birde işe başladığım için hareketlendim. Daha da önemlisi zayıflamak için dua ediyorum..İnşallah vereceğim daha..Çünkü hala pantolonlarımı giyince basenlerim fırlıyo..Galiba biraz boğazdan kısmakla alakalı..Birde sabahları elma sirkeli su olayına geri döndüm..İnşallah işe yarar..Bu arada 65 kiloyum şimdi ve geriye kaldı 10 kilo..

Bence sende biraz gayret gösterirsen kurtulabilirsin.. Ama sürekli kilo vermeye odaklanmak yerine biraz daha rahat olmak gerek..Çünkü zayıflama düşüncesiyle hareket edince insan daha çok yemeklere saldırabiliyo..

Son düzenleme:

Canım ya yazdıklarını okuyunca kendimi hatırladım bi an..Hep nasıl olsa doğumdan sonra veririm lafının arkasına sığınarak yedim pek çok şeyi ama işte sonuç arkadaşların çoğu eski kilosuna döndü dönecek ama bende hala 10 kilo fazlalık var..Emzirince veriyorsun vermeye de kıyafetlerine uzun süre sığamamak geriyor insanı.. Sana tavsiyem sakın hamileyim nasıl olsa veririm diye abartarak yememen sonra çok pişman olursun :))

deryacım bu ayın sonunda yada siz nezaman isterseniz tabloyu yenileyelim herkes o gün kilosunu söyler ne dersiniz bizimde böylece motivasyonumuz artmış olur annişler siz neler düşünüyosnz

kızlar yaa ben kilo veremiyorum.. çok sinirlerim bozuk. boğazıma hakim olamıyorum... ne yapcağımı bilmiyorum.. şubat tatilinden sonra işe başlıcam ama 1-2 pantolonum dışında hiçbirşeyim olmuyor... moral sıfır.. çöktüm esmen... offf offf

ben istediğiniz tarihte yenilerim bacılar fark etmez..
aslında yenilemek içni kendi kilomu öğrenmem gerek. ama hergün çıkmaya korkuyorum. o yüzden biraz beni beklioyrsunuz diyebilirim.. he he he..
kasmayın arkadaşlar. yalınz benim göbek olayı fena ayaaa. iğrenççç. ba ara yandan çekim de göndereyim fotoyu

süpersin çiğdem. inşallah ben de görürüm o günleri ama biraz zor. benim daha 4 kilo fazlam var. ayy fenayım yaaa.... kendimi hiç iyi hissetmiyorum bu kilo meselesinden dolayı. biara ne güzel 3 kilom kalmıştı. ama 1 kilosunu geri aldım..

Gökçencim alemsin ya bende çok kilon var sandım bi an.. Keşke benimde geriye 4 kilom kalsa :) Valla ben zaten pantolon falan giymiyorum..Vakti zamanında etek almışım bissürü etek giyiyorum..Hem şık hemde her fazlalığı saklıyor :))

Ya arkadaşlar Allahaşkına 3-5 kiloyu takmayın ltf.Kendimi kötü hissediyorum vallahisenağlama
Benim doğum öncesi kiloma 10 kg var ideal kiloma ise 15 kg.
Ben napayım
Uğarşıyorum vericem inşallah.
Demem o ki küçük kilolar için üzülmeyin o kadar.
Ben üzülürüm hepinizin yerine merak etmeyin,en şişman benim çünkü

cassercm kıyamam sen üzülme bizim yerimize
canım takmayınca bunlar gitmiyo bize takılıp kalıyolar senin de abartılacak bi kilon yok canım yavaş yavaş kurtulcaz bu fazlalıklarımızdan biraz sabırlı olmak lazım nası gidiyo canım ben şimdi kahvaltı yapıyorum bi yandanda yazıyorum balı pekmezi reçelide bugün itibari ile kahvaltımdan çıkardım şekeri sadece meyveden alcm bundan sonra kendine iyi bak canım öpüyorum

Sağol sevgili muson verdiğin moraller inan çok motive ediyor ve gün geçtikçe dahada sıkı sarılıyorum spor ve diete.
Hergün düzenli tempolu spor yapıyorum wii fit var benim o baya işime yarıyor.Ben zaten çayı oldum olası şekersiz içerim ve reçel,pekmez bal gibi tatlı kahvaltılıkları neredeyse hiç tüketmem.Bayadır ekmek sıfır derecesinde tüketiyordum ama artık kahvaltıda 2 dilim civarı kepek yiyorum ama akşam ve öğlen ekmek yemiyorum.Elma sirkesine devam ediyorum.Birde artık vücuduma sıkılaştırıcı kremler uygulamaya başladım.Akşam abur cuburunu kestim arada 3-5 tane leblebi şekeriyerimseniben
Yavaşda olsa kilolar gitsin artık.Kıyafetlerim olmuyor yenisinide almıyorum zayıflarım diye.Mağazalardada acaip indirim var alışveriş yapmak istiyorum eski kiloma uygun şeyleri almıyorum olmayınca moralim bozuluyor bol kıyafette giyinmekten sıkıldım.
Napalım hepimiz birer hayat getirdik dünyaya kolay değil tabiiki.Ona baktıkça kilolarımı unutuyorum öyle büyük sevgiki bu ancak sahip olan anlar.

kızlar sabah 56,5 .çıktım ve inanamadım...çk mutluyum.. sanırım regliden dolayı şişkinlik varmış o gitti...

kızlar sabhtan beri bişey yemedim.şimdi fırsat bulabildim ancak.1 dilim kek ve 1 dilim börek yedim. braz da komşunu getirdiği yemekten. nasıl bu saate kadar aç durum hayret.. ama misafirlere hizmet,temizlik bulaşık derken vakit bu vakti buldu..

drydenisscm beni de eklermisin hamilelik oncesi56 hamilelikte77 dogum sonrasi68 simdi61hedef56 opuyorum ellerine saglikcnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…