2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

kızlar ben çakılı kaldım 60 a yaaa.
ama haftasonubi elbise aldım 38 beden... darısı herkesin başına...

cassercm yarın güzel haberlerini bekliyorm canım bende inan senin kadar merak ediyorm

Canım keşke gzl haberler verseydim ama maalesef sadece 1 kg vermişim.Her gören zayıfladın diyor ve bazı pantolonlarım bile olmaya başladı ancak 1 kg diyor tartı.Hatta tartı değil wii fit ile tartılıyorum o gramı gramına tartıyor.Bilmiyorum göğüslerim çok süt dolu ondanmı ama yok yaa bendede var 15 gündür spor yapmıyorum bir ara ne güzel düzenli yapıyordum.Neyse bu bana hırs oldu spora tam gaz devam edicem.Birde haftasonu götürdüm hamburgerleri akşam bişi yemiyorum ama yinede gündüz daha dikkat etmeliyim.Bu gün 9 şubat 9 martta burayada yazıcam sonucu (inşallah unutmam yineyerimseniben) hedefim 3 kg inşallah olur bu kez.

canım haftada bir tartılsan daha iyi olmazmı hangi hafta neler yiyip nasıl kilo verdiğini bulursn benim bi defterim var oraya yazıyorm kendime bi çizelge yaptım haftaları yazıp kilomu yazıyorum motivasyon açısından iyi oluyo
cassercm suyu kaç bardak içiyosun en az 7-8 bardak içmek gerekiyo senin metabolizman yavaşlamış heralde canım onu canlandırmak gerekiyo bide sabah kaçta kahvaltı yapıyosun en geç 8.30 da yapmak lazım geç yapılırsa metabolizma yavaşlıyo ben eskiden 12 gibi yapardm bu süre içindede çok az kilo veriyodm canım bunları yazmamın nedeni nerde hata yaptığını anlamak için
cassercm elma sirkesine devam ediyomusn canım ben sabah sıcağa yakın suyun içine katıyorum öyle içiyorum
neyse canım sakın sıkma canını sen istedikten sonra gideck canım o kiloların hepsi mayıs annelerinin hepsi 38 hatta 0kaydirigubbakcemile3 beden olur inş

Musoncum yazdıklarında haklısın bende metabolizmamın yavaşladığını düşünüyorum.Çünkü yediklerime gündüz dikkat etmediysem akşam yemiyordum bunun yanı sıra sporu bıraktım bi kaç haftadır ama hergün en az 1 saat yürüyorum.Bence kahvaltıyı çok geçe bırakmaktan olabilir.Hergün saat 12-1 arası yapıyorum kahvaltımı.Bunun yanısıra istikrarsızlık var sanırım bir kaç gün günde 3 lt su içiyorum bi kaç gün günde en fazla 1 lt.Kaynvalidemler bizdeydi spor aletimi odama kurmuştum dar olduğu için tembellik yaptım çalışamadım haftaya gidicekler salona kurucam o zaman daha çok yaparım spor geniş geniş.Dediğin gibi haftada bir kez tartılayım bakalım.Elma sirkesini bıraktım çünkü nedense onu bırakalı sütüm daha bol ve safa daha bir iştahlı emiyor.Kullandığım sürece içim rahat etmedi.Şimdi daha hırslandım.Bu kez gidicek kilolar inşallah.sengözlerimebaksanab

Bende 64 de kaldım sinir oldum ya çok güzel veriyodum.

Artık ekmeği tamamen kesicem sanırsam bir hafta..Birde akşam yemeye başladım tekrar hemen farkediyo. Akşamları yememek için meyveye döncem yine..

ay biri beni durdursn iki gündr hiç dikkat etmiyorm yediklerime çok abartmadım ama hamur işi çok yedim umarım kilo almamışımdırklava: ay korkuyorm ki biyere gideyi maalesef kültürümüz çok kötü dün arakadaşımdaydm pastalar kızartmalar börekler ne bu canım hafif bişeyler yapalım artık bunları değiştirelim

selam şekerler ben takvimide yeniledim bu kilolar nisan sonuna kadar gdck inş bu arada elma sirkesini 1haftadır düzenli kullanıyorm hiç inanmazdm kilo verdirdiğine ama çok güzel kilo verdiriyo 1 haftada 1 kilodan daha çok verdim ben normalde en fazla 300-400 gr verirdim yalnız aç karnına içmek gerekiyo sabah ve akşam aç karnına içiyorm bir tatlı kaşığı balla birlikte

musoncum elma sirkesi sütünü etkiledimi?benim sanki sütümü hem azalttı hemde tadını bozdu,o dönemde çocuk emmek istemedi.bende bıraktım.başlasammı acabaCADIARZU

cassercm benim kızım 1 aydır doğru dürüs emmiyo zaten geceleri 2 defa emmiyo sadece şimdilik bi sorun yok yani
yeşil çay sütün tadını değiştiriyo gibime geldi yeşil çay içtiğim zamanlar mümkün değil emziremiyodm
maalesef benim kızım erken bırakacak canım memeyi inş seninki oyle olmaz

Kilom 63.5 oldu..Allahım bu ay 60 kiloya gelecek ayda 55 kiloya düşsem mesela süper olur bence :Saruboceq:kaydirigubbakcemile3

Bu başlıkta bi tek ben mi kaldım ayol?? Herkes verip gitti mi kilolarını :uhm::çok üzgünüm:

ebrucum maşallah yaaa...ben 4 aydır aynı kilodayım..67kg...nasıl veriyorsun, ben hiç bir çaba sarfetmiyorum hatta tahin helvasını, çikolata, hazır kek ne bulursam löp löp indiriyorum mideye..acayip iştahım açık..acil destek bekliyorum...

bu hafta için iki kilo verme hayalim vardı hafta başında ama işler eve gidince değişiyor..bi türlü sahip olamıyorum mideme...yardıııııım

slm annişlerrr....hihoyyyt
2009 mayıs annesi olıcam inşallah ahyırlısıyla...sıze bişi sormak ıstıyorum...ben 28.haftamdayım,ve şimdiye kadar yaklasık 12-13 kılo kadar aldım.son ıkı aydır kılo alışım 4 4 gıdıo:çok üzgünümle asırıda yemıorum anlayamadım sebebini.ekmegı kepek yıyordum genelde onuda kestım artık bu ay sadece kahvaltıda...hayır alııım kılo da normalmı bukadar almak.ben gıbı olanınız varmı arnızda?bu gıdışle doguma kadar 20 25 kılofalan alıcam toplam.hayır normalse ve genel boyleyse içim rahatlıcak..yoksa ogluşum için canım feda...o ıı olsunda kıloları verırız..dogumda sorun falan olur dıe korkuorum.çok kılo alınca dikiş falan tutmaz dedıler,yada normal zor olur falan..kafam karıstı:uhm:simdiden cok sagolun..bebişlerınıze ve kendıneıze ii bakın gusel anneler...opuoruz oglusumla sızıa.s.a.s.

ben toplm 21 kilo aldım ve şimdi 3 kilo fazlam var.ona göre değerlendir işte.başladığın kilo da önemli.az kiloyla başladıysan çok alınca pek önemli olmuyor ama çok kiloyla başladıysan fazla kilo almamaya çalış.doğum şeklin ne olursa olsun sen iradeli olduktan sonra verirsin kiloları.

siribron48 bende şunu anladım fazla alman bişeye yaramıyor yani koskocaman bebek doğurmuyorsun yani..
bende 17 kiloya yakın aldım doğurdum 3200 gram bişey:))şimdi de 3 4 kilo fazlam kaldı veriliyor ama bak 9 ay olmuş halen fazlam var ne gerek var yani tut kendini kilo almaaa;))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…