2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

bende bugün tartıldım nihayet olmuşum 53:)) halen 55 deyimdir diyordum... kaldı 2 kilo..
ama sorun şu ki göbeğim halen eskisi gibi değil tabi indide ne bileyim hamile kalmadan önceki düzlüğü yok....

yok bacım ben tabloyu göremiyorum...farklı bir proxyden bağlandığım için sanırım..neyse
ben kekik ve form çay içiyorum..rezene de içmek istiyorum ama ona henüz başlamadım..faydası oluyor bence..

bu gün bende tartıldm ve çok şaşırdm yaklaşık 2.5 aydır diyet yapıyorm haftada anca 300 400 gr verebilirdim bu hafta kendi rekorumu kırdım 1 haftada 1 kilo vermişim inş bböyle devam eder

musoncum ben de bu pirinç lapasıyla bir günde bir kilo verdim..65 e düştüm.bugün sabah bi baktım 66 olmuşum ama bilemedim neden kaynaklandığını..

ridacm ben hiç denemedim onu ama bi günde 1 kilo verdirdiğini duydm vücuttaki ödemi atıyomuşsun nasıl dayandın bütün gün pirinç yemeye yoğurt lamı yedin tuz falan attınmı canım bilgi verirsen sevinirm zorlanmadıysan yarın bende yapayım

Merhaba arkadaşlar bu sabah 62.2 geldim.

Az yediğim için bağışıklık sistemim baya etkilendi aslında ama artık son 7 kilodayım dayanmam lazım. Gerçi aç kalmıyorum ve acıkmıyorum ama yinede bu kez kolay hasta oldum ve baya zor geçti. Bundan sonra sabahları limon portakal suyu içersem belki soğuk kış gününde diyet yapmanın zorluğunu bi nebze azaltırım. Hem böylece artık pantolonda giyebilirim..

Ridacım benim bildiğim pirinç insana kilo aldırır sen nasıl verdin yahu :)) Zor olmadı mı??

arkadaşlar pirinçin ödem attırma özelliği varmış..
okuduğum yazıda şöyle denmiş..
Günlük 400-800 kalorilik bu diyetlerde bol miktarda yenen pirince ek olarak meyve ve sebze de vardır. Kesinlikle süt ve et grupları kullanılmaz. Diyet, protein ve tuz açısından çok fakirdir. Ayrıca, A vitamini, riboflavin, kalsiyum ve demir yönünden de çok yetersizdir. Bu eksiklikler tamamlanmadan rejimin uygulanması hayati tehlike oluşturur.
ben pirinç lapasına tavuk bulyonla yaptım..içine keten tohumu, sarımsak ve baharat attım ilk öğündel...
3 kaşığı zor aldım hemen doyma hissi verdi.
ikinci öğünü bol lahana salatasıyla ve yoğurtla yaptım bu kez 3 kaşık lapa koydum ve bitirdim tabağımı..
aralarda 2 lt den fazla su içtim..form çayımı içtim..2 elma ve iri 2 havuç bitirdim..
bugün 64,5 kiloyum arkadaşlar..kendimi motive olmuş hissediyorum..giyinemediğim siyah saten bir gömleğim vardı sıkıyordu bugün onu çok rahat giyindim..eşim de artık şekle girdiğimi söyleyince kim tutar beni..yer miyim artık abur cubur şeyler..

ebrucum 62 kiloyla sen fıstık gibi olmuşsundur eminim..

Ridacım 2 günde 1.5 kilomu verdin süpersin canım ya :)))

Bende bu sabah 61.6 geldim ve çok mutluyum ama ben bugün kendimi ödüllendirip bi tane çikolata yedim. Gerçi genelde yiyorum pasta türü şeyler ama ekmek yemiyorum akşamda yememeye başladım.. Birde hareket ediyorum dediğim gibi gün içinde.. Bu arada benim kayınvalide lahana kaynatıp içiyo. Ama ben lahanaya cesaret edemiyorum çünkü çok gaz yapıyormuş beni iş yerinde zor durumda bırakır diye korkuyorum kaydirigubbakcemile3 Artık yavaş yavaş vercem bende İnşallah ama bu kilodayım diye hala süper gözükmüyorum çünkü malum en son alınan kilolar en son gidiyo göbek ve basen yavaş eriyo..Neyse buna da şükür İnşallah oğlum 1 yaşına geldiğinde istediğim kiloya ulaşmış olcam .. 2.5 ayım ve 6.5 kilom kaldı..

ebrucum ben senden örnek alarak başladım diyet işine..özellikle form çay ve bol su içme konusunda senden kopya çektim..) Aylardır 67 kilodaydım....verilemez gibi görünen kiloların verilebileceğini gördüm..son iki haftada verdiğim 2,5 kilo beni acayip motive etti..ebrucum akşam hiç mi bişey yemiyorsun..yoksa sadece ekmeği mi kestin? evet benim hesaplarıma göre de oğlum tam bir yaşına geldiğinde annesi 55 -56 kilo gibi olacak..inşallah... :)

sizi tebrik etmek istiyorum ben hala aynı kilodayım.çalışmaya başlayınca verilir diye düşünmüştüm ama olmadı. benim de önümde 3 ay ve verilecek 3 kilo var...

gökçencim 3 kiloyu çok rahat vereceğine inanıyorum.ben 2 haftada verdim 2,5 kiloyu..hem benim daha eski kıyafetlerime girebilmem için vermem gereken 7 kg..ama ideal kiloya ulaşmak için toplamda 9 kg vermem lazım..

oh oh maşallah mayıs annelerine buna hırs inş kısa zamanda kurtulurz şu kilolardan enim bi defterim var her hafta oraya kilomu not ediyorm inanılmz motive ediyo tavsiye ederim ilk doğum yaptığımda aynaya baktığımda tam bi hayal kırıklığı yaşamıştım hala 6-7 aylık hamile gibi duruyodm anneme dedim ben ne yapcm böyle annem bana o gün çok güzel bi şey söyledi sen bu kiloları 9 ayda aldı dedi 9 ayda da vermeyi düşün dedi banada dediği çok mantıklı geldi doğum dan önceki kiloma 9 ayda geldim şimdi bi 3 kilo daha verirsem süper olcak hepinize kolay gele
yemek istediğim bişeyi yemeden önce hep şunu düşünüyorm bundan önce bu yiyeceği defalarca yedim bana kazancı ne oldu kısack bi mutluluk arkasından pişmanlık şimdi sadece tadımlık yiyorm nefsime hkim oluyorm buda beni çoook huzurlu yapıyo

haklısın musoncum aynı şeyi ben de düşünüyorum..yediğim şeylerin arkasından pişmanlık duyacağımı düşününce; yemediğimde duyacağım mutluluk beni daha da hedefe yaklaştırıyor..

haklısın ridacım. 3 kilo bişey değil de ben okula başladım başlayalı bi düzen tutturamadım. okulda ne bulduysam yiyorum. abur cubur olunca da kilo veremiyorum.form bisküvilerden götürmeye başladım bakalım acıktıkça atıştırırım artık. akşam da biraz dikkat edersem bu iş olur heralde.

Ridacım hiç yemiyorum canım akşamları çünkü yaşadıklarımdan dolayı iştah falan kalmadı yani ( Ama önemli olan kilo veriyor olmam..Biliyorsun ben kayınvalidenin yanındaydım kadın benim akşam yemek yapmamı falan bekliyodu bende tabi malum yorgunluktan ancak çocuğuma enerjim kalıyodu. İster istemez aç kalıyorum yani. Neyse sonuçta işte zayıflıyorum :)) Demekki zayıflamanın sırrı sorunlu kayınvalide ve kayınpedermiş :))

Kilo veren arkadaşları ayakta alkışlıyorum:lepi:
Ben nedense gram gram veriyorum yazık bana yaaa.
Yemeğide azalttım hergün yürüyüşte yapıyorum ama nafile çok az veriyorum.Umarım hızlanır kilo verişim.

casser cim..bence işin sırrı ölçülü ve az yemekte...ebruya göre malummmm..Allah sabır versin arkadaşım..

Sıkı diyetteyim hemen hemen 10 gündür işi çok ciddiye aldım.1 kg verdim.Sanırım kilo verişim hızlandı.
ışin sırrı bence sadece boğazı tutmaktan geçiyor.
ılave olarak ısırgan çayı melisa çayı elma sirkesi içiyorum ve günde 2,5 lt su.Bakalım şimdilik işe yarıyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…