Sıkı diyetteyim hemen hemen 10 gündür işi çok ciddiye aldım.1 kg verdim.Sanırım kilo verişim hızlandı.
İşin sırrı bence sadece boğazı tutmaktan geçiyor.
İlave olarak ısırgan çayı melisa çayı elma sirkesi içiyorum ve günde 2,5 lt su.Bakalım şimdilik işe yarıyor sanırım.
canım hamilelikte kaç kilo almıştın sen yazman mümkün mü birde doğumdan sonra eve gelince kaç kilosu gitti bende endişeleniyorumda :1no2: şimdiden teşekkür ederim
Cnm selam.
Ben hamile kaldığımda 67 kilo ve 38 bedendim.Kilolu sayılırdım yine.toplam 18 kg aldım.85 ile doğuma gittim.Doğumdan eve dönünce 81 kg idim.
Şimdi 74-73 arası gidi geliyorum.Şimdi daha iyi kilo veriyorum,aslında doğumdan 3-4 ay sonra 72 ye düşmüştüm süt olsun d,ye yedilçe kilo aldım.
Umarım az kilo ile kapatırsın hamileliğini.
Bebişine sağlıcakla kavuşman dileği ile
cassercmi haftada 1 kilo vermen çok güzel canım ben hala 400gr vermeye devam ediyorm neyse önemli olanda vermek bu hafta baya kaçamak yapmama rağmen 500 gr vermişim umarım böyle gider canım kaç kilo oldun şimdi cassercm yaza kadar veririz kilolarımızı inş
ben kilomdan memnunum da bu göbek beni bitirecek kızlar ya bugünlerde anlayamadığım bi şişkinliğim var regl ime de çook var 10-12 gün var önceden göbeğimi içine çekince bi de korse giyince bişi kalmıyordu ama şimdi olmuyor girmiyor içeri köftehor göbek... eşimime spora gitmeyi önerdim boşver dedi oysa o nun göbeğide aldı başını gidiyor 5 aylık hamile gibi ... napcam bu göbekle bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?