2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

canım hamilelikte kaç kilo almıştın sen yazman mümkün mü birde doğumdan sonra eve gelince kaç kilosu gitti bende endişeleniyorumda :1no2: şimdiden teşekkür ederim

canım hamilelikte kaç kilo almıştın sen yazman mümkün mü birde doğumdan sonra eve gelince kaç kilosu gitti bende endişeleniyorumda :1no2: şimdiden teşekkür ederim

Cnm selam.
Ben hamile kaldığımda 67 kilo ve 38 bedendim.Kilolu sayılırdım yine.toplam 18 kg aldım.85 ile doğuma gittim.Doğumdan eve dönünce 81 kg idim.
Şimdi 74-73 arası gidi geliyorum.Şimdi daha iyi kilo veriyorum,aslında doğumdan 3-4 ay sonra 72 ye düşmüştüm süt olsun d,ye yedilçe kilo aldım.
Umarım az kilo ile kapatırsın hamileliğini.
Bebişine sağlıcakla kavuşman dileği ile

sağol canım ama ben şimdiden 15 kg aldım bile 20 kiloyu geçmesem bari :1no2:

Sonunda istediğim gibi zayıflıyorum.Haftada 1 kg gidiyor.Akşam yemeğini 6 da salata ve çorba ile geçiştiriyorum.Ekmek günde 2 dilim kadar.Ortalama günde 1700 kal alıyorum.1 saat yürüyorum.Bitki çayları ve elma sirkesi içiyorum.Zayıfladığımı gördükçe dahada severek yapıyorum diyetimi.

cassercmi haftada 1 kilo vermen çok güzel canım ben hala 400gr vermeye devam ediyorm neyse önemli olanda vermek bu hafta baya kaçamak yapmama rağmen 500 gr vermişim umarım böyle gider canım kaç kilo oldun şimdi cassercm yaza kadar veririz kilolarımızı inş

Canım ben martın ilk haftası tartıldım 75 civarı geliyordum.1 hafta sonra (açlık tokluk durumuna göre) 73-74 arası çıkıyordum.Şimdi 3. haftam ve 72 kiloyum.Tam olarak kilo verişim haftada 1 kg.Düşünüyorumda safanın doğumgününe bu hızla gidersem 7-8 kg gitmiş olur ki bu hamile kaldığım kilonun 3 kg altına ulaşırım demek.Ben 67 ile hamile kalmıştım ama kemik yoğunluğummu fazla nedir o kiloya rağmen 38 bedendim.40 çok ender kıyafetim var.şimdilik hedefim 64 e ulaşmak.Boyum 166,o zaman fena durmuyo.Ama asıl hedefim 57.ınşallah ulaşıcaz.
Ben şunu anladım akşam aç yatmadan zayıflanmıyor.Hiç yememekte metabolizmayı yavaşlattığından oda işe yaramıyor.Günlük 1600-1700 kal alıyorumHaftasonları bile çok dikkat ediyorum.Bitki çayları ve bol su ile destekleyince sanırım başarıyorum artık.
Sen bence gayet iyi bir kiloya ulaşmışsın bile.Takviminden takip ediyorum:)
Umarım kpss çalışmaların ii gidiyordur.Sık dişini ve ömür boyu rahat et.
Devlet gibisi yok vallahi.Bebişi çok öptüm.

Son düzenleme:
cassercm ne güzel şeyler yazmışsn moralim düzeldi sadece geceleri çalışabiliyorm canım oda yeterli olmuyo maalesef konuları yetiştiremiyecek gibiym biraz daha sıkmam lazım
kilo vermeye başlamışsın sonunda devamı gelir artık kilo vermeyi ben para kazanmaya benzetiyorm kazandkça insan daha çok kazanmak istiyo kilo verdiğini gördkçe daha da vermek istiyosn 2 kilom kaldı onuda verirsem tamam ama eskiden yaptığım hataları artık yapmıycm bu kiloları çok zor verdim hemenck almaya hiç niyetim yok sen ne ler yapıyosn canım safa da iyidr umarım

Musoncum selamlar.
Annemde olduğumdan pek sık yazamıyorum.Şimdi eve geldim bi kaç saatlik işim var bakayım dedim foruma.
Bebekle kpss çalışmak çok zor eminim ama azmettikten sonra gerisi hikaye,kesinlikle başarabilirsin.Ben üds ve ales e safa bir kaç aylıkken girdim ve ikisindende çok ii notlar aldım ve geçtim.Önemli olan istemek bence.Fırsat buldukça çalış,bebeğine iyi bir gelecek için kalıcı bir iş şart ve bu senin en iyi fırsatın.İnşallah dilediğin gibi olur herşey.
Safa maşallah çok ii.6. dişini çıkarmak üzere.Aşırı hareketli,hiç yerinde durmuyor ve çok şükür üştahı harika.Ne versen yiyor çocuk.Çok mutlu oluyorum bende tabii.
Dietim hızla devam ediyor ama bugün yarın regl oluccam ondanmıdır nedir bir kaç gündür pek kilo veremiyorum şişkinlikmidir acaba umarım ööledir.
Dediğin gibi kilo alması kolay ama vermesi çok güç.İnsanıda psikolojik olarak göçerten bir şey.
Ama inşallah vericez bu kiloları gerçi sen maşallah erimiş bitmişsin:lepi:
2 kiloyuda hiç takma belli bile olmuyordur eminim.
Benim vermem gereken çooook kilo var ama eminim yaza kadar gidecek hepsikötükedihüso

benim de hala verilecek 3 kilom var. ama bi türlü veremedim. koşuşturmacadan nasıl oluyorda gitmiyor bu kilolar hayret.neyse yinede kötü durmuyor ya buna da şükür.38-40 beden giyiyorum. idare ediyorum işte. yeni kondisyon bisikleti aldım ve yapmaya başladm belki faydası olur.

arkadaşlar merhaba,
boy 1,60 kilo 65-66 arasında gelip gidiyor..ben de kilo veremiyorum..yemek konusunda dikkat etmediğim için veremiyorum..sabah elma sirkesi, öğlen soğan suyu, akşam yatarken de elma sirkesi+su karışımı içip yatıyorum..kilo almıyorum ama veremiyorum da..sanırım spor + biraz dikkatle verilebilir..ama rehavetteyim şu sıralar...gr gitmiyor...

valla ridacım seni tebrik ettim. öyle sirkeli su soğanlı su falan filan içemem ben. yememden de kesemem, sporda yapamam he he he he
ama yinede kilo vermek isterim :)
ben hala 60 kilodayım..

ben kilomdan memnunum da bu göbek beni bitirecek kızlar ya bugünlerde anlayamadığım bi şişkinliğim var regl ime de çook var 10-12 gün var önceden göbeğimi içine çekince bi de korse giyince bişi kalmıyordu ama şimdi olmuyor girmiyor içeri köftehor göbek... eşimime spora gitmeyi önerdim boşver dedi oysa o nun göbeğide aldı başını gidiyor 5 aylık hamile gibi ... napcam bu göbekle bilmiyorum

deryacım al bendende o kadar 50 ile hamile kaldım 82 ile doğum yaptım zor bela 60 a indim şimdi hemen hemen 6 aydır 1 gr gitmiyo (((((

deryacım senin maşallahın var..zaten kilo vermeye ihtiyacın yok..ben 58 le hamile kalmıştım..60 bile olsam süper görünürüm..tabi göbek olayını bilemem..sen her halükarda güzel görünüyorsundur da ondan kilo verme çabası içinde değilsin..benim gibi olsan kesinlikle vermek isterdin

gülhancım ve çiğdemcim sizleri tebrik ve takdir ediyorum aferin valla..benden gr eksilme yok ben de keşke inebilsem 60 kiloya ama imkamsız gibi görünüyor şimdilik..bende bir çaba yooooooookkkkk
kendimi kötü hissediyorum..spor bile yapasım yok..spor yapsam gidecek..
oya hanım var diyet bölümünde diyetsiz sporla zayıflatmayı hedefliyor bizi..kendisi gıda mühendisi şimdilik onun uyarılarını takip ediyorum ve fırsat bulabilirsem hergün spor yapmak istiyorum..bakalım hayırlısı..

kızlar ben verdim de noldu bişey anlamadım ki olmuşum 52 kilo ama doğumdan önce zaten 51 dim...
amaaaaaaaaa sorun şu ki yapışık bir göbek parçası var hala bende o nolcak asıl derdim o....mekik mi çeksem napsam ya...

selmacım kilo verilse de kalıyor mu yani o göbek...sen sezaryenle mi yapmıştın doğumunu..?

evet canım sezeryan oldum ilk günlerdeki gibi kocaman değil ama benim karnım hiç yoktu hamilelikten önce tahta gibiydim işte o halime dönemedim(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…