2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

ridacm kilo yapan onlar zaten ben eve hiç abur cubur almıyorum sen gözünün önünden laldır onları elinin altında olursa teker teker yersin onları verecez anneler bu kiloları

.sabah 10 dk spor yapıp kahvaltımı yaptım. dün akşam misafi vardı. pasta börek dolu ev. ama ben dün yemedim. bugün de sadece 1 dilim börek ve kek yedim. gündüz eritmek kolay olur diye düşündüm.sabah tartıda 56,5 çıktım.inşallah böyle devam eder....hırs yaptım kızlar giyecem eski kıyafetlerimi.. bi kısmı olmaya başladı zaten... ama en sevdiklerim olmuyor hala.. 36 beden onlar çünkü... şubatta işe başlıcam,ozaman koşturmacadan daha kolay gider.. bide kuzey ayaklansın ben bu kiloları atarım üstümden... haydi kızlar inşalah zayıflayacağız. destek olalım birbirimize...

Son düzenleme:
cassercm elma sirkesi bal ve su karışımından mı içiyosun ben dün ona başladım eşimede içirdim sen nasıl yapıyosun

Evet elma sirkesi+bal+su sabah ve akşam içiyorum.
Önceleri tarçında katıyordum bu karışıma hem sirkeyi çekilir kılıyor hemde oda kilo vermede balla karışınca etkiliymiş.
Ama ağzıma pütür pütür geliyodu sinir oldum tarçın koymuyorum artık.
Ben geçen ay annemde kalıyordum ve yememe dikkat etmeyi geç aç kurtlar gibi yiyordum annemde olunca hadi çay yapalım hadi bu gün güzel bi şeyler hazırlayalım diyip aşırı yedim ve tartıya çıkmaya korkuyordum kilo almışımdır diye ama elma sirkesindenmi bilmiyorum 0,6 kg vermiştim o yememe rağmen.

Şimdi yememe dikkat ediyorum yeşil çay+sirke içip bide spor yapıyorum bakalım ne olcak.
1 ay sonra tartılacağım.

Maşallah gökçen sen iyi gidiyorsun.
Bence dediğin gibi zayıflarsın.İstemek önemli ve sen gayet isteklisin.
Umarım hepimiz fazlalarımızdan kurtuluruz.

kızlar hepinizde iyisiniz valla
ben extra hiç çaba harcamıyorum emziriyorum ona güveniyorum:)sanki emzirmek yeterli olucak
bende şu elma sirkesini deneyeceğim bakalım inşallah işe yarar..

canım süper süper :teytey::teytey:bayıldım çok yakışmış amin canım allah yavrularmızı nazardaan kötü gözden kazadan beladan hastalıktan sakınsın bize bağışlasın:Saruboceq:
rida canım inş gidecek kilolar sporla daha iyi olur tabi vucudünda şekillenir benim kilocuklar gitii ama bende yapmak istiyorum ama bu sene yapamam arda yaramaz bir çoçuk tüm gün onunla evi dolaşıyorum onunla emkeliyorum ona yedirirken ayakta şaklabanlıklar yapıyorum bu şekilde kilolar gitti çok yoruluyorum ama bu spor olmuyo ne yazıkkı yaff
eşim süper lüks havuzlu sauna cart curtlu bir spor salonuna üye olmuş oraya gidiyor benim istememe rağmen:mymeka:
bende ondan söz kopardım aynı yere tabi sadece bayanlar olanına bende gitme hakkım saklı olacak 3 aylık oda 3 aydan sonra gitmeyecek:lepi:
tabi bu hakkımı arda büyüynce kullanmayı düşünüyourm bizra kendimize zaman ayırmamız lazım dimi ama
buarada kızlar ben elma sirkesini sulandırp bazen yüzem sürüyom çok faydalı oluyor deneyin kaydirigubbakcemile3a.s.

bu hafta hep 56,5 çıkıyordum. bugün sabah 57,5 çıktım. şok oldum.. ( ama regl olcam sanırım oyüzden bi şişkinlik var... inşallah regl olduktan sonra eskye döner... ayyy çok sinir oldum yaaa..

gökçen bence regl dendir
benim karnım şişer regl olmama yakın ama reglin bitince normale dönersin..
bende 55 im 4 fazlam var hadi bakalım..

ben 56 ile hamile kalmıştım şimdi 61 kiloyum,boyum 1.76,5 kilo fazlam var o da zamanla gider,eskiden karnım tahta gibiydi,şimdi çatlak falan yok ama biraz şişkin karnım spor yapamıyorum malum ulaştan dolayı eskiden düzenli stepe gidiyordum inşallah gider bu şişkinlik,siz korse takıyormusunuz ben aldım ama hiç takmadım,işe yarıyorsa haber verin de takayım şekerler

kızlar sizin kilolar çok iyi. bence vermeyin artık. boyunuz uzunmuş çünkü... çok zayıf olmak da kötü. güzel durmuyor yani.. boy kilo arasında enaz 8 olması gerekiyor.. ben 160 boyundayım. 51-52 olduğum zaman 36 beden giyorum.yani tam ideal oluyor.. ama daha zayıf olduğum zaman yüzüm çöküyor..hastalıktan zayıflamışım gibi görünüyor..
ben 52-53 olsam yeter banaa...

gökçencim boy uzun ama hala verilmesi gereken bi 4 kilo var canım benim boyum 171 kilom 64 arada en az bir 10 birim fark olursa süper olur diyete devam yani

arkadaşlar nasıl gidiyo ridacm sen eşinle bahse mi girmiştin nasıl gidiyo kim kazanacak bu bahsi bakalım

ah muson ben 64 kilo olsam şuan göbek atardım inan bana bendede boy var ama kiloda var 72 ye düşebildim 20günde iki kilo daha gitti elma sirkesi içiyorum sabah ve gece yatarken çok faydası oluyor inan tabi rejimde yapıyorum kilo verdikçe mutlu oluyorum pes etmek yok devam

buara rejim olayını salladım biraz... neyse biran önce düzene sokmalıyım kendimi.. insan zayıfladıkça ve güzel giysilerini giyebildikçe mutlu oluyor..

yarencm 20 gündde 2 kilo vermişsin daha ne olsun sen sirkeyi günde ne kadar içiyosun ben yarım çay bardağı su ve balla birlikte diyete devam canım kurtulalım şu fazlalıklardankaydirigubbakcemile2

arkadaşlar yaklaşık 3 aydır plates yapıyorum geçen hafta topumuda aldım çok faydasını gördm platesin bacaklarım falan çok güzel inceldi selülüt falan hiç kalmadı sizlerede önermek istedim eğer vaktiniz varsa yapın derim

yarencm 20 gündde 2 kilo vermişsin daha ne olsun sen sirkeyi günde ne kadar içiyosun ben yarım çay bardağı su ve balla birlikte diyete devam canım kurtulalım şu fazlalıklardankaydirigubbakcemile2

musoncum sabah aç karna bir su bardağına bir tatlı kaşığı elma sirkesi bir tatlı kaşığı çiçek balı ekliyorum içiyorum aynı uygulama gece yatarken tekrar günde iki sefer canım çok faydası oluyor birde normal ekmek yemiyorum kepek ekmeği yiyorum inşallah gider kilolar yaza kadarŞeniz

cnm evdemi yapıyorsun pilatesi,bravo öyle ise ben evde spor yapamıyorum nedense,haile kalmadan önce stepe gidiyordum düzenli,sporu birdenbire bırakınca kötü olyor,kaslar biranda gevşiyor,eskiden etim sıkıydı şimdi yumuşadı:1no2:

ulasedacm evde yapıyorum kk de spor bölümü var orda görsel dosyalarda platesle ilgili videolar var ordanda bakıyorum tv8 de ebru şallının programı var sabah işim olmassa ordanda yapıyorum çok güzel sıkılaştırıyo bide esneklik sağlıyo duruşum bile değişti valla tavsiye ederim canım 20 dk ile başlarsın sonra süreyi artırırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…