cassercm elma sirkesi bal ve su karışımından mı içiyosun ben dün ona başladım eşimede içirdim sen nasıl yapıyosun
.sabah 10 dk spor yapıp kahvaltımı yaptım. dün akşam misafi vardı. pasta börek dolu ev. ama ben dün yemedim. bugün de sadece 1 dilim börek ve kek yedim. gündüz eritmek kolay olur diye düşündüm.sabah tartıda 56,5 çıktım.inşallah böyle devam eder....hırs yaptım kızlar giyecem eski kıyafetlerimi.. bi kısmı olmaya başladı zaten... ama en sevdiklerim olmuyor hala.. 36 beden onlar çünkü... şubatta işe başlıcam,ozaman koşturmacadan daha kolay gider.. bide kuzey ayaklansın ben bu kiloları atarım üstümden... haydi kızlar inşalah zayıflayacağız. destek olalım birbirimize...
gizemcim miran ardanın da maşallahı var...Allah nazarlardan saklasın...
hacdan gelen bir teyze muhammede getirmiş bu namaz takkesini..biraz büyük geldi arkasından tutturdum..hemen resmini çektim..nasıl ama :))
bu arada gizemcim spor yapabilsem çok daha rahat kilo vereceğime eminim ama fırsat mı bulamıyorum yoksa eriniyor muyum...anlamadım...sanırım rehavetten...ben de üzgünüm hem de çooook...
yarencm 20 gündde 2 kilo vermişsin daha ne olsun sen sirkeyi günde ne kadar içiyosun ben yarım çay bardağı su ve balla birlikte diyete devam canım kurtulalım şu fazlalıklardankaydirigubbakcemile2ah muson ben 64 kilo olsam şuan göbek atardım inan bana bendede boy var ama kiloda var 72 ye düşebildim 20günde iki kilo daha gitti elma sirkesi içiyorum sabah ve gece yatarken çok faydası oluyor inan tabi rejimde yapıyorum kilo verdikçe mutlu oluyorum pes etmek yok devam
yarencm 20 gündde 2 kilo vermişsin daha ne olsun sen sirkeyi günde ne kadar içiyosun ben yarım çay bardağı su ve balla birlikte diyete devam canım kurtulalım şu fazlalıklardankaydirigubbakcemile2
arkadaşlar yaklaşık 3 aydır plates yapıyorum geçen hafta topumuda aldım çok faydasını gördm platesin bacaklarım falan çok güzel inceldi selülüt falan hiç kalmadı sizlerede önermek istedim eğer vaktiniz varsa yapın derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?