2008 mayıs anneleri ve kalan kiloları

kızlar herkese merhaba döktürmüşsünüz maşallah. ben kilo vermekten umudumu kestiğim için kendime ufak tefek derken baya bişi almışım. eski kıyafetleriminde bir kısmı oluyor ama 36 bedenler olmuyor kızlar. ben sanırım aynı kilodayım. tartılmadım. ama göbeğim benden önde gitiyor yaaa. cok komik geçen bi müşterim hamilemisiniz dedi. kendi 3,5 aylık hamileymişde. yok dedim doğumdan sonra kalanlar. çok dikkat çekiyor dedi.hönkk kalakaldım ortada.
verdim hemen cevabı
ÇOCUK DOĞURDUĞUMUZ NERDEN BELLİ OLACAK :mymeka:
he he he delikafaduldendelikafaduldendelikafadulden
bu arada tabloyu yeniledim bir kaç dakkikaya ekliyorum. öpüldünüz hatunlarrrr
ayrıcanaaaaa kilo vermiş murgiz cimiiii turkuaz renkte boyadımmmm Şeniz
1. murgizzz :hooray:

gizem
sen eski kilona döndün değil misezeryanla doğum yapmıştın galiba
peki göbeğin gitti mi tamamen eskisi gibi oldu mu?
ben onu merak ediyorum fazlaları verince göbekte gidicek mi?

yaabenimde var çatlaklarım karnımın yanlarında (
ama bana anneler şey diyolardı doğumdan önce zayıfladıkça çatlaklar inceliyor felan demişlerdi

döktürmüşsünüz kızlarr.. yakında yine yenilerim tabloyu.. rica ederim. yeni gelenleri de eklerim tabi nolcakki... benim göbek falan şiş hala yaa... 3 aylık hamile gibiyim he he he.. çatlaklarım biraz fazla benim
çoklar. çok çok çokkk. göbek deliğimin parmak üstüne kadar varlar.. eee 21 kilo almıştımm.. heyt beeee olcak tabi

ya arkadaşlar bu aşure ayı benim rejimi fene sarstı herşeye dayanıyorumda buna bi türlü dayanamıyorum gelenlere kapı yı açmamayı düşünüyorum
gizemcim seni bu sayfada görmek istemiyorum canım :))))moralim çok bozuluyo bide 51 kilo olmuş yaaaaaaaa

al bendende okadar musoncum gizemi gören doğum yaptığına inanmaz herhalde valla benim doğum yaptığım heryerimden belli oluyor darısı başımıza inşallah

hehehe kızlar bugün 2 tane aşure yedim valla
şaka bi yana tamamen yapısal ben hep zayıftım ya daha fazla zayıflamak istemiyorum hiç iştahım yok kızlar zayıflıkta hoş değil sağlıklı görünmüyor beni gören ne olmuş sana diyor yüzün çökmüş diyolar

gizemcim annemde yapıcak haftasonu aşuredelikafaduldencnm tek başına yiyorsun öğünlerini o yüzden hem hazırlaması hemde yemesi zor geliyo herhalde,bende tek başıma hiç yemem,annem yapıyo yemekleri ben 1 senedir yemek yapmıyom valla:dance:kek,tatlı falan yapıyom cnm isterse...ben 56 ile hamile kaldım 61im şu an,bekarken 48 kiloyduma.sçok zayıftım,şimdi iyiyim aslında biraz basenlerden versem süper olacakhihoyyyt

bazı arkadaşlarım basenim var demiş yani göbeğiniz yok mu ne bileyim doğum sonrası genelde göbek kalır diye biliyorum ya bazen daha iyi bence göbeğin olmamasından valla..

gizem boşver ya ne derlerse desinler bence seni kıskanıyolardır zayıf diye hem bunu diyenlerin kilosunu merak ettim bak ş
i

gizem boşver ya ne derlerse desinler bence seni kıskanıyolardır zayıf diye hem bunu diyenlerin kilosunu merak ettim bak şimdi he he he

deryacım ellerine sağlık tabloyu yenilemişsin ama bana 57 yerine 47 yazmışşsın.. :))) sağol canım yaa keşke yazdığın gibi olsa.. neyse sonra düzeltirsin biraz daha verelim de kilocukları...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…