kızlar ben de 1 şubatta anne olacam inşallah.Ama arada bir tarih olduğu için kendimi iki aya da yakınn hissediyorum.İyileştim,gribi bir haftada atlattım.İkili teste gidecem haftaya.Ocak annelerinin hepsinin yaptırmış olması lazım di mi?Cinsiyet öğrenen var mı aramızda?
gamze almadım henüz kıyafet öyle kaldı.Şimdi memlekette annemlerdeyim burda iyi bakıyolar bana.Bir haftada bir kilo aldım bile.Bu gidişle 2-3 hafta sonra hiçbi kıyafetime giremeyeceğim.Ben de okulda giyilebilecek bluzlar ve bir iki kumaş pantolon alırım heralde Bursaya dönünce.Senin göbüş ne alemde?
kızlar erken değilmi kıyafet almak için.benim gazdan dolayı göbüşüm var ama denediğim hamiş pantolonları halen büyük(en küçük ayarında bile).
Selam kızlar ben de izmirdeyim şuan annemlerdeyim benim de göbiş biraz çıktı birkaç kaprim şimdilik oluyor ama size tavsiyem oxxoya gidin süper kıyafetler var geçenlerde oradan birşeyler aldım aynı kıyafeti hem normalde hem de hamileyken giyebiliyorsunuz bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı Allaha şükür 3 hafta sonra da üçlü testi yaptıracağız
CANIM 2Lİ TESTİNİN TEMİZ ÇIKMASINA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM.BİZDE TEMMUZ SONUNDA 3LÜ TEST YAPTIRCAZ .AYY İNŞALLAH BİZİMKİDE TEMİZ ÇIKAR ..:1rolleyes:a.s
SELAM :1rolleyes:
BENİMDE 22 OCAK GİBİ GÖRÜNÜO DOĞUM YAPMA ZAMANIM, TABİ BEN PARANOYAK OLDUM SANKİ HİÇ DOĞMAYACAK YANİ SANKİ TESTLER SONUCU SAĞLIKLI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKACAK VE BEBEĞİMİ ALDIRACAKMIŞIM GİBİ GELİOsenağlama
selam kızlar bende 1 hafta öncesine kadar ocak annesiydim malesef geçen hafta bebeğimi kaybettim ...11 haftalıktı . herşey normal gidiyordu taki kanamam gelene kadar 1 hafta hastanede yattım . bu benim ikinci hamileliğimdi 10 yaşında dünyalar güzeli bi kızım var eşimde bende bu bebeği çok istiyorduk ikimizde çok üzüldük . annelik böyle bi şey olsa gerek yüzünü görmediğin sesini duymadığın ufacık bi varlık için gözyaşı döküyorsun inşallah sizler zamanı gelince bebeklerinizi kucaklarınıza alırsın hepinizden hayırlı haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?