2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım ya doğru söylüyorsun nerede diğer ocak hamişleri huuuuuu kızlar sizlerde fikirlerini söyleyin hadiiiiiiii

merhaba kızlar, size bişeyler sorucam hiç kilo aldınızmı ben daha 1,5 kilo verdim bulantılarıız nasıl bende hala devam ediyor bide şey göbişleriniz büyüdümü benim biraz büyüdü ama dışardan pek belli olmuyor cevaplarınız için şimdiden teşekkürler :)))

bende daha önce söylediğim gibi 1.5 kilo verdim ve benim sadece bulantım yok gaz ve kabızlık problemlerimde var ve bunlar beni canımdan bezdirdi.inşallah geçecek 1 ay sonra.gazdan dolayı göbeğim bir çıkıyor bir iniyor

kızlar ben de 1 şubatta anne olacam inşallah.Ama arada bir tarih olduğu için kendimi iki aya da yakınn hissediyorum.İyileştim,gribi bir haftada atlattım.İkili teste gidecem haftaya.Ocak annelerinin hepsinin yaptırmış olması lazım di mi?Cinsiyet öğrenen var mı aramızda?

DOKTOR 2Lİ TEST İSTEMEDİ BENDEN CANIM 3 HAFTA SONRA 3 LÜ TEST YAPTIRCAZ İNŞALLAH.İYLEŞMENE SEVİNDİM CANIM HAMİLEYKEN GRİPLİK ÇOK ZOR OLUYO YA İLAÇTA KULLANAMIYOSUN,BERBAT BİŞEY..
ALDINMI CANIM HAMİLE KIYAFETİ FELAN BÜYÜDÜMÜ GÖBİŞ..:1rolleyes:

ocak anneleri merhabalarrrr :) nasılsınız ? umarım herşey yolundadır keyifler falan ,benimde ayın 12 sinde doktor muaynem var bakalım bebişimiz neler yapıyor en son 3 cm di :) ve 2 gr dı tam bir fındıkkurdu canım benim.
gamzeim nasılsın nasıl gidiyor görüşemedik uzun zamandır

kızlar ben de bu cuma gidicem ikili teste.inşallah güzel sonuçlar alırız.bu arada cinsiyet ortalama 18. haftadan sonra belli oluyor.sanırım.

gamze almadım henüz kıyafet öyle kaldı.Şimdi memlekette annemlerdeyim burda iyi bakıyolar bana.Bir haftada bir kilo aldım bile.Bu gidişle 2-3 hafta sonra hiçbi kıyafetime giremeyeceğim.Ben de okulda giyilebilecek bluzlar ve bir iki kumaş pantolon alırım heralde Bursaya dönünce.Senin göbüş ne alemde?

kızlar erken değilmi kıyafet almak için.benim gazdan dolayı göbüşüm var ama denediğim hamiş pantolonları halen büyük(en küçük ayarında bile).

BENİM GÖBİŞ ÇIKTI CANIM AMA HAMİLE PANTOLONU ALMAK İÇİN ÇOK ERKEN GALİBA KOMİK DURUR GİBİ GELİYO.BEN BİRASDAHA BEKLİYCEM ALMAK İÇİN..AMAN CANIM FAZLADA ALMA KİLO DOĞUMDAN SONRA VEREMEZSİN VALLA KALIRLAR SENLE HABERİN OLSUN.:1rolleyes:
EKMEĞİ AZALTTIM BEN HAMUR İŞİ FELAN YEMİYORUM BEBEĞİME FAYDASI OLACAK BESİNLER YEMEYE ÖZEN GÖSTERİYORUM..
GEÇENLERDE SAĞ TARFIMDA Bİ PIT PIT BİŞEYLER ATTI SANKİ ,SANKİ Bİ KARINCALANMA ,İĞNE BATIRIYOLARMIŞ GİBİ BİŞEYLER HİSSETİM.BEBEĞİ HİSSETMEYE BAŞLIYOSUN DEMEKKİ DİYOLAR,OGÜN ÇOK DUYGULANDIM AĞLADIM .AMA BİDAHA HİSSETMEDİM.:çok üzgünüm:

kızlar erken değilmi kıyafet almak için.benim gazdan dolayı göbüşüm var ama denediğim hamiş pantolonları halen büyük(en küçük ayarında bile).

EVET CANIM HAKLISIN ALMAK İÇİN ERKEN GALİBA.BİZDE HEVESLENİYOMUYUZ NE BİRAN ÖNCE HAMİŞ KIYAFETLERİ ALMAK İSTİYORUZ :1rolleyes::1rolleyes:AMA BİRASDAHA BEKLİCEZ SANIRIM..:1rolleyes:

Selam kızlar ben de izmirdeyim şuan annemlerdeyim benim de göbiş biraz çıktı birkaç kaprim şimdilik oluyor ama size tavsiyem oxxoya gidin süper kıyafetler var geçenlerde oradan birşeyler aldım aynı kıyafeti hem normalde hem de hamileyken giyebiliyorsunuz bu arada ikili test sonuçlarım iyi çıktı Allaha şükür 3 hafta sonra da üçlü testi yaptıracağız

arkadaslar ben ocakta dogum yaptım.sıze tavsıyem fazla kılo almamaya calısın.zaten yazın sıcaktan ınsanın bırsey yiyesi gelmıyor.yanlız eylul ekımde havaların serınlemesıyle gece acıkmaları baslıyor.o yuzden gercekten bıraz dıkkat edın ve duzenlı yuruyus yapın.kıloları vermek zor oluyor.dogumdan sonra ılk ayda hızla kılo verıyosunuz 8 10 kılo.sonra takılıyo.cok zor verılıyor.bıde ınsan ole sısko kaldıgı ıcın morali bozuluyor.bebegınıze bakarken uykusuz kalırken bıde bunla ugrasmak ınanın ınsanı cok yıpratıyor.hamişligin bunun dısında hıcbır kotu yAnı yok.annelık cok guzel bır duygu.hepınıze hayırlı ve saglıklı dogumlar dılıyorum.

CANIM 2Lİ TESTİNİN TEMİZ ÇIKMASINA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM.BİZDE TEMMUZ SONUNDA 3LÜ TEST YAPTIRCAZ .AYY İNŞALLAH BİZİMKİDE TEMİZ ÇIKAR ..:1rolleyes:a.s

SELAM :1rolleyes:

BENİMDE 22 OCAK GİBİ GÖRÜNÜO DOĞUM YAPMA ZAMANIM, TABİ BEN PARANOYAK OLDUM SANKİ HİÇ DOĞMAYACAK YANİ SANKİ TESTLER SONUCU SAĞLIKLI OLMADIĞI ORTAYA ÇIKACAK VE BEBEĞİMİ ALDIRACAKMIŞIM GİBİ GELİOsenağlama

CANIM 2Lİ TESTİNİN TEMİZ ÇIKMASINA ÇOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SEVİNDİM.BİZDE TEMMUZ SONUNDA 3LÜ TEST YAPTIRCAZ .AYY İNŞALLAH BİZİMKİDE TEMİZ ÇIKAR ..:1rolleyes:a.s

Canım benim çok teşekkürler hadi bakalım üçlü testlerimizde inşallah temiz çıkar

Canım sen içini ferah tut zaten hemen hemen tüm anne adaylarında aynı paranoya var ben de test sonucunu büyük bir heyecanla bekledim sırada üçlü test var herşeyin hayırlısı bu arada ikili testini yaptırdın mı?

selam kızlar bende 1 hafta öncesine kadar ocak annesiydim malesef geçen hafta bebeğimi kaybettim ...11 haftalıktı . herşey normal gidiyordu taki kanamam gelene kadar 1 hafta hastanede yattım . bu benim ikinci hamileliğimdi 10 yaşında dünyalar güzeli bi kızım var eşimde bende bu bebeği çok istiyorduk ikimizde çok üzüldük . annelik böyle bi şey olsa gerek yüzünü görmediğin sesini duymadığın ufacık bi varlık için gözyaşı döküyorsun inşallah sizler zamanı gelince bebeklerinizi kucaklarınıza alırsın hepinizden hayırlı haberlerinizi bekliyorum allaha emanet olun

CANIM ÇOK GEÇMİŞ OLSUN ÇOK ÜZÜLDÜM .DÜŞÜK YAPMAYAN KADIN YOK HERALDE YAA ,NİYE DÜŞÜYO BU BEBİŞLER.BENDE ŞUBATTA DÜŞÜK YAPTIM.ÇOK ZOR ÇOKK YAŞAMAYAN BİLEMEZ BENDE 5 GÜN HASTANEDE KALMIŞTIM.BAK NE GÜZEL BİTANE KIZIN VARMIŞ ALLAH BAĞIŞLASIN İNŞALLAH.İNŞALLAH YENİDEN OLUR BEBİŞİN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…