2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tebrik ederim canım bende ocak ayında annanne olluyorum allahın izniyle sen çocuğunu kucağına alırsın bende tornumu kendine iyi bak öptüm seni

kızlar çok şükür bugun sanki yeni bir güne uyandım.hiç gaz kabızlık mide bulantısı olmadı ve gece kesintisiz uyudum.rabbim dualarımı duydu demekki.aman nazar değmesin

sevorane maşallah diyelim de nazar değmasin.Ben acayip derecede grip oldum.Sabah sağlık ocağına gittim ilaç vermedi,hamileyim deyince sadece gargara verdi.İnşallah iyileşirim kızlar biran önce.

sevorane maşallah diyelim de nazar değmasin.Ben acayip derecede grip oldum.Sabah sağlık ocağına gittim ilaç vermedi,hamileyim deyince sadece gargara verdi.İnşallah iyileşirim kızlar biran önce.

canım benim iyi bak kendine ama hemde bu haftalarda grip hiç çekilmez allah yardımcın olsun.bir an önce atlatırsın inşallah.

kızlar nerelerdesiniz hiç ses çıkmıyor.bu arada carpe diem nasıl oldun canım.inşallah iyileşmişsindir.

Selam kızlar yarın doktora gidiyoruz çok heyecanlanıyorum belki ikili testide yaptırırız bakalım üç haftadır bebişimi görmüyorum çok merak ediyorum

şükocum test yaptırırsan sonucunu haber ver.inşallah bebişinide görürsün.bende 13 temmuzda gidicem hem muayene hemde ikili test için.

Kızlar şimdi doktordan geldik Allaha şükür herşey yolunda bebişimizde büyümüş hareketler yaptı bize canımın içi ikili testide yaptırdık doktor ense kalınlığına baktı normal çıktı oradan Düzen labaratuvara gittik kanımızı verdik cumartesi büyük ihtimalle alacağız sonucu Allahım inşallah güzel güzel sonuçlar alırız kızlar ikili testin yapılacağı günle ultrasonun mutlaka aynı gün olması gerekiyor aklınızda olsun bu çok önemli

canım ikili test iki aşamadan oluşuyor ya sen kan verme kısmından bahsediyorsun değilmi?ultrasonla aynı gün olması gereken? bu arada çok sevindim bebeğinin sağlıklı olduğuna darısı tüm hamişlerin başına.

Evet canım aynen dediğin gibi ultrason +kan ikili test için aynı gün olması çok daha sağlıklıymış inşallah tüm hamişler sağlıkla bebişlerimizi kucaklarımıza alırız

kızlar kilolarınız ne durumda.ben 1.5 kilo verdim.bu gaz ve bulantı olayından dolayı.çok şükür azaldı ama yinede var.hatta göbişim bile var tabiki gaz dan wc ye çıkınca iniyor:)

Ben de 1,5 kilo aldım pek bulantım olmadı benim ama ilk başlarda iştahsızlık vardı hala öyle yeme isteğim yok o 1,5 kiloyuda sanırım düşük tehdidinden dolayı sürekli yattığım için aldım ama benim göbişte ufak bir büyüme sözkonusu aldığım kilo oraya gitti galiba

ben normalde çok su içmem malesef ama şimdi 2 lt.ancak içebiliyorum.bu arada ceviz ve elma çok iyi geliyormuş bebişlerimize.

şükocum diğer ocak annelerinin hiç sesi çıkmıyor sadece ikimiz yazışıyoruz.
kızlaaaar darılırım ama hadi gelin beraber fikir alışverişi yapalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…