Evet ya ben de çok sık acıkıyorum midem kazınıyor önceden saatlerce aç durabilirdim bu böyle acayip bir duygu her ne kadar canım istemesede zorlayarak yiyorum
Canım ilk başta içiyordum ama şu aralar içemiyorum midem bulanıyor doktorum kendini bu konuda zorlama sakın dedi balıkta 10 günde bir falan yemeye çalışıyorum hamile kaldıktan sonra hiçbir şeyi iştahla yemedim hep zorlayarak bebişlerimiz için herşeye değer tabi ki ama süt işi aklıma takılıyor bir da kaynamış yumurta da yiyemiyorum hiç inşallah üç aydan sonra bunları yiyip içebiliriz
merhaba kızlar nasılsınız? ben 10 gündür yatıyorum geçen hafta lekelenme oldu bende dr.düşük tehliken var yatman gerekiyor dedi çok canım sıkılıyor ama bebişim için katlanıyorum.inşallah bu durum geçicidir bebişim sağ salim doğar.kızlar bu aralar bazen çok gaz oluyorum ne yesem karnım taş gibi oluyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum sanki yediklerim erimiyor sizede oluyormu böyle
merhaba kızlar nasılsınız? ben 10 gündür yatıyorum geçen hafta lekelenme oldu bende dr.düşük tehliken var yatman gerekiyor dedi çok canım sıkılıyor ama bebişim için katlanıyorum.inşallah bu durum geçicidir bebişim sağ salim doğar.kızlar bu aralar bazen çok gaz oluyorum ne yesem karnım taş gibi oluyor ne yatabiliyorum ne oturabiliyorum sanki yediklerim erimiyor sizede oluyormu böyle
Kızlar ya size birşey sormak istiyorum belki biraz özel olacak ama doktoruma sormaya utandım acaba bu dönemlerde malum bölgeye ağda yapsak bir zararı olur mu?Aranızda yapan var mı acaba?
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı! Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!
kızlar ben bunu doktorumla konusmadım ama hijyen koşullarına uyulduğu surece bir zararı olmayacağını sanıyorum.benim hamile arkadaslarım yaptırıyorlardı.
bende ocak ayında doğum yapacağım Allah kısmet ederse..üçüncü ayımdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?