2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba kızlar allah nasip ederse bende ocak sonu gibi oğluşuma kavuşucam.ben hepinizden çok kilo almışım saanırım 51, 52 kilo ile hamile kaldım şuanda 59 kiloyum ilk başlarda mide bulantım olmadığı için çok kilo aldım sanırım inşallah önümüzdeki aylar biraz daha az alırım yoksa şişko bi anne olucam.:dance:

:1no2: kizlar ya ocak anneleri bukadarmi? hadin arkadaslar hepimiz asagi yukari ayni haftalardayiz .guzel hamilelik anilarimizi ,agrilarimizi, sevinclerimizi ocak anneleri bolumunde paylasalim yerimseniben

Carpediem kendin istediğin içinmi 4d ye girdin dr.un mu istedi. Bende çok merak ediyorumda.

Merhaba Kızlar.
Bende oğluşumu ocak 2 gibi görmeyi planlıyorum.Sezeryan olacağı için tarih belli, tabi bebek beklerse belirlediğim zamanı.Bende 60 ile hamile kaldım en son 70 dim dahada almışımdır bence acayip iştahım açıldı mide bulantısı yanması benzeri şeyler neredeyse hiiiç olmadı bende dombili oldum böyle. Doktorumu değiştireceğim ve hangi hastaneye yada hangi doktora gideceğime bir türlü karar veremedim.zamanda yaklaşıyor. Tavsiyesi olan varmı.
Sevgiler

ben de hoşderedekine gidiyorum canım..
aylin hanımı duymuştum çok ii bi doktormuş peki seni şimdi hangi doktora yönlendirdi

Kizlar Benim Yaramazin Tekmeleri Acayip Kuvvetlendi Ve çok Hareketlendi Gecelri Felan Kipir Kipir Oynuyo Karnimin Içinde Uyutmuyo Beni.sizin Yaramazlar Ne Alemde.
Bu Arada şimdiye Kadar 5 Kilo Almişim.

mrb bende ocak 10 doğumlu bi kızım var anne olma iyi yönleri olmasada çok güzel bir duygu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:

Kizlar Benim Yaramazin Tekmeleri Acayip Kuvvetlendi Ve çok Hareketlendi Gecelri Felan Kipir Kipir Oynuyo Karnimin Içinde Uyutmuyo Beni.sizin Yaramazlar Ne Alemde.
Bu Arada şimdiye Kadar 5 Kilo Almişim.

benim oğluşumda kıpır kıpır gamze teyzesi :)))))
sen gayet normal kilo almışsın ne güzel ben 7 kilo almışım şimdiye kadarrr ,61 kiloyum (((( ben artık şişko bir anneyimmmmmmmmm

benim oğluşumda kıpır kıpır gamze teyzesi :)))))
sen gayet normal kilo almışsın ne güzel ben 7 kilo almışım şimdiye kadarrr ,61 kiloyum (((( ben artık şişko bir anneyimmmmmmmmm

yok canım 7 kiloda çok normal bence ama asıl kilolar son aylarda geliyomuş kızlar.ekmeği az yiylim diycem ama ben artık doymuyorum çok yiyorum valla ne yapıyım.kızlar cezizi bol yeyin bu aylarda çok öenmliymiş..

Kızlar benim kızım da acayip hareket ediyor gece gündüz hiç farketmiyor kızımın tekmeleriyle o kadar çok mutlu oluyorum ki:))

slm kizlar ben 1 kilo daha almisim etti 6 daha hizlanmaya basladi benim kilolar:icecream: tatliya iyice dustum raman ayindada taze taze cok guzel oluyorlar dayanamiyorum benim canim kizimda masallah iyice hareketlendi :dance: babasi 3 gun once hareketini hissetti kac gundur elini karnimdan cekmiyor ama hissedemedi yeniden kuzucugum naz yapiyor babasina.kizlar bir arkadasimiz bir bilgi yazmisti forumda ben yaptim ve suan gercekten faydasi oldu bebegim nere vurduysa oraya degiyorum sonra o tekrar oraya vuruyor ve ben baska yere vurunca bu sefer oraya vuruyor boylece bir iletisimmi ne kuruluyor ben cok egleniyorum bana cevap veriyor:dance:

ben de iki gündür oğlumun hareketlerini hissediyorum kızlar.Ama başka sıkıntılarım var.Dişimdeki dolgu düştü haftasonu dolgu yaptırdım hiç olmazsa doğuma kadar idare etsin diye çok ağrıdı yine bugün.Onun dışında da iki günde bir bazen hergün başım çok şiddetli ağrıyo ve ilaç almazsam sancısı mideme vuruyo ve kusuyorum.Eşim de ikide bir diyo ki sorunsuz bir hamilelik geçiriyorsun ne güzel.Bu da sorunsuzsa

Bu arada benimde kilo alımım hızlandı 5,5 kilo aldım ve 77.5 oldum.Ama biraz dikkat etmeliyim çünkü zaten kiloluyum.12 kiloyu geçmemem lazım

benimde ocak 3 e geliyor kızlar doğumum ocağın ilk annesi ben mi olcağım kısmetse
ben kilo konusunda rekoru kimseye vermem heralde 53 ile başladım şimdi 63 kiloyum

merhaba kızlar bugün dr a gittim.kızımız 469 gr civarı olmuş teyzeleri.herşey normal dedi dr.ama başı yukarıda duruyomuş.büyük ihtimalle dönermiş 37. haftaya kadar ama dönmezse mecbur sezeryan dedi.hareketlere gelince sürekli tekmliyo kızım.hiç uyumuyomu diye düşünüyorum.ama çok hoşuma gidiyor.artık ekmeleyince dışarıdanda görebiliyorum.babamızda görüyo hissediyor.kızlar inşallah hepimiz bebişlerimizi sağlıkla kuaklarımıza alırız.ve babalarıyla beraberce seve okşaya büyütürüz.bu arada carpediem geçmiş olsun canım

kilo konusunda rekoru ben kırdım sanırım 20. haftada 8 kilo aldım siz ne güzel çoğunuz az kilo almışsınız gerçi 8 klo aldığım hiç belli olmuyor sadece göbeğim var belim çok kalınlaştı. bende bebişimi hissedebiliyorum artık bu aralar çok güzel bir duygu. kızlar sizin göbeğinizde gebelik çizgisi oluştumu benim sanki hafif belli olmaya başladı.

selam canım benim göbeğide oluşmadı.ama benim tenim çok beyazddır belki ondan oluşmamış olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…