mrb bende ocak 10 doğumlu bi kızım var anne olma iyi yönleri olmasada çok güzel bir duygu:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
kızlar ben de 3 -4 gündür bebeğimin hareketlerini hissetmiyordum..bugün evimize yakın bi yerde tıp merkezine gittim..Allah a şükür bebeğim iyiymiş ama rahmimde plesentaya yakın bi yerde damar kalınlaşması varmış..bu da erken doğum riskiymiş.. çok korkuyorum böyle bişey duyan oldu mu hiç..bana dua edin bişey olmasın bebeğime..
TEŞEKKÜR EDERİM CANIM ÇOK SAĞOL..:1hug:handecim geçmiş olsun canım.eminim çok endişelenmişsindir ama bak çok şükür bebişin iyiymiş.inşallah damar kalınlaşmasıda bir sorun çıkarmaz.kendine dikkat et canım.
gülümse hepimizin özen göstermeye çalıştığı şeyleri buraya da yazman iyi olmuş.arada atladıklarımız varsa görmüş olduk.sağol canım
handecim geçmiş olsun canım.eminim çok endişelenmişsindir ama bak çok şükür bebişin iyiymiş.inşallah damar kalınlaşmasıda bir sorun çıkarmaz.kendine dikkat et canım.
gülümse hepimizin özen göstermeye çalıştığı şeyleri buraya da yazman iyi olmuş.arada atladıklarımız varsa görmüş olduk.sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?