unutuum yazmayı ayrıca yeemk sorunu yine hortladı yemiiiiyooor ...
sabah bıldırcın yumurtası pişirdim az da kaşar peynir ... bir bardak portakal suyu ...sonrabbir tane muz ve süt içti ...uyudu şimdide azcık bulgur pilavı azcık da yoğurt az ama yedi.... saatt yedi olmak üzere sabah 09:00 dan bu yana bu kadar ı az değil mi?
siz neler veriyorsunuz bir günde lütfen yazın ...belki ben abartıyorum dur ...
peşinde koşmaktan yoruldum bitkin düştüm valla olmuyor şte uğraşıyprum ama kilo da almıyor
geçen gün sen buna birşey yedirmiyonmu diye dalga geiyorlar benimle ...ağlıyorum yaa arada çok üzülüyorum ...
goncacım geçmiş olsun canım inşallah toparlar kendini melinda.
bide ben silverdin kullanıyorum eğer çok kötü pişik olursa oda işte ishal olduklarında şiddetli pişik oluyo aslında yanık kremi ama sızısını hemen kesiyor ve çabuk iyileştiriyor.
gülsümcüm hafta sonu sohbetimizi yapamadık cumartesi annemdeydim badana yaptık yardım ettim haliyle yorgunluk vardı kaç gündür erken uyudum falan giremedim birtürlü.tuboşum sizede geçmiş olsun zeynebcik birtürlü iyi olamadı şu burnundan kıyamam ne zor oluyordur onun için.
gülümse isim bulmak yada ona ısınmak zor geçenlerde kutsinin konuk olduğu gecenin rengi programında kutsi kızının isminin anlamını söylemişti cennetin kapısı anlamındaymış ama isim aklıma gelmiyor birtürlü güzel bi isimdi,bende ilerde kızım olursa allah izin verirse hayırlısını şevval ismini koymak istiyoruz inşallah.
cumartesi yaparız canım inşallah bi aksilik olmazsa dertleşiriz biraz.
çok sağol sarpcım kızım iyileşti allahaıma şükürler olsun.
biz tuvalet konusunda sıkıntımız yok ama 2 hafdadır bez bağlamayarak uyuyordu sabaha kadar da bağlamadım ama 2 gecedir altını ıslatıyor gece 3-4 kalk üstünü değiştir yapıyoruzinş yapmaz diye ümitde ediyorum seninkide alışır ama biraz zaman sanırım.
yemek konususnda ecem hastalığından sonra ee kuş gibi kalmışdı bu aralar maşşallah baya yiyor marul bile yemeye başladı çok şaşırmışdım
biz eceme genelde evde çorbası olur yemeklerden de veriyoruz ama pek yemiyor akşam ama kuru fasulye yedi hakkını yemeyim kuzumun ama öyle özel bir yemek yapmıyoruz köfte yada tavuğunuda yedirmeye çalışıyorum her hafda biz böyleyiz yemek konusunda maşallahdeyimde nazar değmeyim kızıma
ewet görüşemedik canım ben bekledim sizi hemde akşam 6 ya kadarsırnaşık şey
neyse bu hafta yaparız sohbetimizi canım :lepi:
bende bir kızım daha olursa elnaz koyacam hep içimde kaldı ecemin adınıda elanaz istiyordum ama babamız istemedi 2 karışma dedim kız olursa şimdiden belli çünkü dedim bakalım ne olacak.
kızlar teşekkür ederim hepinize 3 gün kabus gibiydi ama şimdi iyi cok şükür
trosyd mu ne öyle bir kremle pişiğimizi atlattık allahtan bepantene sürüyorum yinede tabi
gülsümcüm salgın var sanırım sen yazdın burauya ecem isal diye ardından benimki hemen
kızlar siz de dikkat edin salgın olabilir
tuboşum zeynep nasıl daha iyidir inşallah
greenim sen neler yapıyosun yakışıklım seni yormuyor insallah damatcımmm
şüko sınavlarla meşgul sanırsam benim gibi allah kolaylık versin
gülümsecim greenin hatırlayamadığı isim CEYLİN kutsinin kızının ismii
isim bulmak dogurmaktan zor olcaak bu gidişle:)
sarpcım nasılsın bak geldim ugradım sen kızmadan
parvina nın ogluda rahatsızdı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu acaba
eda yı ya ben göremiyorum ya o beni göremiyo uzun zamandır asya nasıl edaaa
tuvalet egitimine henüz gecemedik hastalıklardan basımızı kaldırp
zemuszemusmelindaylaevcilik oynuyoruz bu sıralar cok tatlı bana yemek filan yapıyor
ama bazen cok sinirli oluyor kızlar ya dişlerini sıkarak kzıyor hatta vuruyor bana istediğini yapmayınca
kızlar teşekkür ederim hepinize 3 gün kabus gibiydi ama şimdi iyi cok şükür
trosyd mu ne öyle bir kremle pişiğimizi atlattık allahtan bepantene sürüyorum yinede tabi
gülsümcüm salgın var sanırım sen yazdın burauya ecem isal diye ardından benimki hemen
kızlar siz de dikkat edin salgın olabilir
tuboşum zeynep nasıl daha iyidir inşallah
greenim sen neler yapıyosun yakışıklım seni yormuyor insallah damatcımmm
şüko sınavlarla meşgul sanırsam benim gibi allah kolaylık versin
sarpcım nasılsın bak geldim ugradım sen kızmadan
parvina nın ogluda rahatsızdı yanlış hatırlamıyorsam nasıl oldu acaba
eda yı ya ben göremiyorum ya o beni göremiyo uzun zamandır asya nasıl edaaa
tuvalet egitimine henüz gecemedik hastalıklardan basımızı kaldırp
zemuszemusmelindaylaevcilik oynuyoruz bu sıralar cok tatlı bana yemek filan yapıyor
ama bazen cok sinirli oluyor kızlar ya dişlerini sıkarak kzıyor hatta vuruyor bana istediğini yapmayınca
slm kızlar ben geldim, kaç gündür oğlumla uğraşıyordum, çok şükür iyileşti, ama sık tekrarladığı için korkuyorum her an hastalanacak diye, pazartesi günü oğlumu kayseriye götürdüm, kulak burun boğaza, doktor iyice baktı, burnu çok doluymuş, bir aletle temizledi, burnu açık tutmanız lazım dedi, tabi bir sürü iğne şurup verdi, bir tane alerji iğnesi yaptırdık, bir tane depo iğne yaptırcam, birde antibiyotik şurup verdi burnu için, içirmeniz lazım dedi, içmezse beş tane daha iğne olcak, dün akşamla bugün sabah içirmeyi başardım, yoksa iğne yaptırırım dedim, yavrum korkudan içti, kendimi suçlu hissediyorum ama içmezse iğne olması gerekcek, iğnelerden sonrada iki gün yürüyemiyor, birde oğlumda alerjik rinit varmış, yani bahar aylarında nezle grip oluyor, o yüzden burun tıkanıklığı oluyormuş, alerji şurupları verdi içirmeyi başarabilirsem tabi, doktor verdiğim bu reçete ameliyata eş değer mutlaka kullanın dedi,
tuğbacım bence sen de kızını iyi bir kulak burun boğazcıya götür, burnunun açık olması gerekiyor,
mutlaka tedavi ettir canım
kızlar isim konusunda benim aklıma hiçbir şey gelmiyor, kızım ya da oğlum olsa ne koyarım diye düşünüyorum, ama hiç bir şey bulamıyorum, hamile kalsam heralde çok uğraşırım, ama kızım olursa hep zeynep koyarım diyordum, bekarkende çok severdim zeynep ismini, klasik bir isim ama güzel,
çok geçmiş olsun parvinacım kıyamam yaa iğne yemeden sağlığına kavuşur inşallah ben berkaya şurup içirirken şurup şişesini ona verip çalkalatıyorum bende yapıyorum onun hoşuna gidiyor artık problem yapmıyor şurup içmeyi antibiyotik verirkende çok az çok az veriyorum birden hepsini verirsem midesi bulanıyor böylece tiksinmemiş oluyor tabi her çocuk farklı oluyo fikir olur diye yazıyorum canım.slm kızlar ben geldim, kaç gündür oğlumla uğraşıyordum, çok şükür iyileşti, ama sık tekrarladığı için korkuyorum her an hastalanacak diye, pazartesi günü oğlumu kayseriye götürdüm, kulak burun boğaza, doktor iyice baktı, burnu çok doluymuş, bir aletle temizledi, burnu açık tutmanız lazım dedi, tabi bir sürü iğne şurup verdi, bir tane alerji iğnesi yaptırdık, bir tane depo iğne yaptırcam, birde antibiyotik şurup verdi burnu için, içirmeniz lazım dedi, içmezse beş tane daha iğne olcak, dün akşamla bugün sabah içirmeyi başardım, yoksa iğne yaptırırım dedim, yavrum korkudan içti, kendimi suçlu hissediyorum ama içmezse iğne olması gerekcek, iğnelerden sonrada iki gün yürüyemiyor, birde oğlumda alerjik rinit varmış, yani bahar aylarında nezle grip oluyor, o yüzden burun tıkanıklığı oluyormuş, alerji şurupları verdi içirmeyi başarabilirsem tabi, doktor verdiğim bu reçete ameliyata eş değer mutlaka kullanın dedi,
tuğbacım bence sen de kızını iyi bir kulak burun boğazcıya götür, burnunun açık olması gerekiyor,
mutlaka tedavi ettir canım
kızlar isim konusunda benim aklıma hiçbir şey gelmiyor, kızım ya da oğlum olsa ne koyarım diye düşünüyorum, ama hiç bir şey bulamıyorum, hamile kalsam heralde çok uğraşırım, ama kızım olursa hep zeynep koyarım diyordum, bekarkende çok severdim zeynep ismini, klasik bir isim ama güzel,
ooooo
döktürmüşsünüz yaaa
naber iyimisiniz ......biz oğlanla uğraşıyoru valla ...bu gün iyi yedi ama tuvalet olayı fena ...sabah lazımlığa yapmış ben yoktum yanında ...ama şimdi halıya yaptı ...büyük tuvaletini detutuyor galiba böyle alışırsa sonumuz kötü olur ...sabredicem diyorum am tansiyon tavan yappmaya başladı yani....
görürsem hemen yakalayıp oturtuyorum ama bir o değilki benimişim evin işi bitmiyor valla ya sabır ....
şimdilik bye eşim geldiide .. hep bilgisayer başında görmesin değilmi ...
slm kizlar iyi geceler hepinize bende grip oldum hapsurup duruyorum benim kizda taklit ediyor beni cadi mendili alip burnumu siliyor annelik yapiyor bana benden ne gorduyse yapiyor ustumu ortuyor sirtimi sivazliyor asik ediyor kendine canim kzim simdi uyuyor ya ozluyorum kalktimida arkasindan kosmaktan ayy bir yatsa diyorum sempatiksalakcinni
bende bezini takiyorum ondanmi ogrenemiyor acaba ya ne yapsak hic bilemiyorum ne zormus bu cise alistirmak useniyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?