2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bu gün sabahtan beri ne yediğini yazıyorm

bir bardak süt ...biaraz çikolata ... 3 sat uyku....iki -üç kaşı az ekmekle beraber taze fasülye .... birazdan yerse yoğurt ...zorlmyınca böyle oluyor işte ... hep yemek için zorlamk zorundayım ....

canım benim bizde öyleyiz inan sabah bir yumurta sarısı zorla öglen cailluo islerdği için 3 dört kaşık corba
aksamda makarna yedi azcık süt cay içecekleri istekle içiyo yemek yok dert etme canım büyüyecekler ne yapalım bizmkiler de böyle
bugün kızıma zayıf bu filan da dediler
üzülüyorum ama elimden geleni yapıyorun ben ne yapayım

şükrancım bende berkaya önündeki yersen sana istediğin yemeği veririm ama önce yemeğini yemelisin yoksa vermem diye tehtit ediyorum kendi başına yediği kadar yiyor tabağında kalan yemeğide kendim yediriyorum sonrada istediği pilav yada makarnayı koyuyorum öyle çok yemek yiyen birisi değil ama düzeni sağlamaya çalışıyorum bende.şuanda hala ayakta uyku düzenimiz vardı bizim çok güzel giden ama sanırım artık akılları ermeye başladı yatmak istemiyor üstelikte gündüz uykusu dahi uyumadı bakalım nolucak. kaçgündür parka gitmiyoruz yarın hava iyi olursa götüreyim değişiklik olur belki ama hafta sonu anneler günü için hediye bakmaya çıktık carrefour da gezdik yemek yediğimiz yerde okcuk oyun alanı vardı berkay bayıldı oraya çıkmak istemedi zar zor alıp götürdük çok eğlendi o eğlenince bende keyif alıyorum çocuğumun mutlu olmasından.
sarpcım ne güzel yemek sıralaman var ben eskiden yapıyordum artık bıraktım kendisi isterse yediriyorum elma istiyor gün içinde çok sever elmayı.
artık sütümüzü bardakta içiyorum yatmadan verdim çok şükür reddetmedi.

selam hanımlar uzun zaman poldu görüşmeyeli. kurs ev iş derken size vakit ayıramıyorum. özledim sizi walla. dertler hep aynı sayılır. sanıyorum bizde birde zaten az görüşüyoruz bari evdeyken benimle ilgilen diye çırpınışıda var.. elime ne alırsam çekiyor. ne deergi ne kitap ne iş ne bilgisayar hiç birşey yaptırmıyor çekiyor itekliyor.. çok bunaltıyor beni. sinirimden çatlıyorum. yemek düzenli değil ne yazıkki sabah kahvaltıları hiç yok sadece ekmek çikolata yada korn fleksler var ya onlardan. öğlen akşam canı isterse sevdiği yemek olsa dahi istemezse yemiyor. neyse hanımlar çok bile yazdım öptüm hepinizi beni unutmayın..

geleleim bizee demi malesef kızmda parka gttinde birdaha ayrılmak istemiyo ordan çok egleniyor aama bizde bityoruz yanii o biz bıkıyoruz artık o bıkmıyor hepsi böle bu minklerin heralde ben kahvaltı olrak gün aşırı bir yumurta yediriyorum onuda sabh saat onda kalkıyor kayyu başlıyor osatte ona bakarak yiyor bazen suda pişiriyorum bazende yagda sucukulu olarak bazı günlerde bir iki parça peğnir salatalık zeytin bazende tost yediriyorum hafta sonları bizimle kahvaltıyı güzel yapıyor maşallah kalabalık masaya oturup yemek yemeyi seviyor bir hafta sonu güzel kahvaltı yapıyor hafta içleri zorla yediryorum diyebilirm salatalığın bir yararı varmıdr bilmem
ama kızm acayip seviyor elma ve çilek olursa yiyor meyve olarak gün içerisindede ben ne yemek yaptıysam onu yedirmeye çalışıyorum arada meyveli yogurlardan yiyor bizim böyle geçiyor günümüz

berkya maşallah annesi kendi başına yemesi çok güzel zeynepte bazen kendi başına yiyor bazende ben yediriyorum goncacım üzülme bukadar benim kızmda çok zayıf bana da herkes diyor ögle ama ben artık takmıyorum kafama her çocugun kendine göre yapısı var saglıkları yerinde olsunda boş ver Tearfulcum hoş geldin canım anlaşılan senide sorunun büyük allah yardım etsin bizlerede güç kuvvet versinde şu çocuklarla ugraşabilelim

bu gün gelmedim bura geçmşi okudumda hepsi aynı ama benim oğlan çok sısk sizn çocukalr biraz kilolu kalıyo benimkine göre bu yüzden peşinde koşa koşa oynayarak yediriyorum
biznki callio falan izlemiyor araba yarışı uzay asvaşları motor lar robotlar falan vahşi bu yaaaa

ama bu gün iyi yedi sayılır sabah kahvaltıyı yaptı sütünüde içti sonra meyve yedi banyo yaptırdım uyuttum birde televizyonda dinledim o günden bu yana banyodan sonra zeytin yağı sürüyoru vücuda diğer yağları kullanmıyorum ço güzel yumuşacık yapıyor öle yağlı falan da kalmıyor vucudu bende kullanıyurm arada
uyudu sonra etli patates yaptım tarhana çorbası onuda yedi gecede muhallebi yaptım tatlı niyetine ooohhh rahatladım valla o yyince rahatlıyorum

meraba kızlar, benim oğlumunda kahvaltı olayı yok, gece süt içtiğinden öğleye kadar acıkmıyor, öğlenleyin de ya çorba türü yemekler bazende yumurtayla portakal suyu içer, peyniri zeytini kesinlikle yemez, gün içerisinde yaptığım çorbalardan yemeklerden yediriyorum, tabi her yemeği yemiyor, sürekli ilgilenmek lazım bunlarla, biraz bırakınca yemek filan yemiyorlar, her gün düşünüyorum ne pişirsem de yedirsem diye

ayrıca bizim çiş sorunumuz büyüyerek devam ediyor ne yapacağımı şaşırdım kızlar, bilerek altına yapıyor, altı açıksa, halıya fayansa yapmaktan büyük zevk alıyor, dün çok kızdım deli etti beni, kızıyorum artık sabır kalmadı bende de, sonra da pişman oluyorum, yakınlarda çocuk gelişim uzmanı olsa götürcem ama yok, altını da sardırmıyor, tekrar beze dönsek rahatlıycam, ama kıyamıyorumda yaz geliyor bezin içinde çok terler rahatsız olur diyorum of offff

slm kizlar benim kiz hasta pazartesi gununden beri atesleniyor 38den asagiya inmiyor 41 e kadar cikiyor doktora goturdum hic biseyi yok dedi hafif bogazi kizarmis hic ilac falanda demedi fitil veriyorum arada gunde 2 veya 3 defa suya katip cikariyorum atesinden dolayi banyoya girmiyor usuyunce nefret edecek kuzum gecede yanima geliyor hic uyumuyor 10 dakikada bir kibis kibis emzige duslesti hic agzindan birakmiyor yemiyoe hic bisey cok az su veya icecek iciyor sasirdim ne yapacagim diye yanaklar al al kizimin gozleri falan coktu deli olacagim bu doktora kizlar ya

geçmiş olsun gülümse havaların değişmesinden en çok çocuklar etkileniyor bizler nekadar korusakta bünyeleri zayıf olduğu için hemencik kapı veriyorlar mikropları.
bende bugün berkayı göz kontrolüne götürdüm dr gözlük verdi sol gözündeki kayma ilerde problem olmazsın diye eski sonucunu gösterdim şimdi daha iyi diyor ama yinede gözlük önerdi durum değişebilirmiş bakalım nasıl taktırıcam kara kara onu düşünüyorum :sinifsinif:

canım geçmiş olsun, biz her ay bu şekilde hastalanıyoruz, o yüzden tecrübeliyim, boğazı çok kötü olsaydı ilaç verirdi, merak etme kendisi atlatacak demekki, kendisinin atlatmaı daha iyi olur, bağışıklık kazanır, hem ilaç verseler bile etki etmesi üç dört günü buluyor, yani bu ateşi ilaçlı da ilaçsız da çekiyorsun, banyoda çok üşür şimdi o, daha çok ıslak bezlerle ateşini almaya çalış, allah hepimizin yavrularını korusun

canım bir süre zorlanırsın ama sonra alışır gözlüğe, ama ilk zamanlar sıkıntı olur, takmak istemez, ben oğluma şapkayı bile taktıramıyorum, alışık olmadığı için kafasından çıkarıp atıyor allah yardımcın olsun

gülümsecim çok geçmiş olsun canımgüzel kızına evt havalr çok etkilyo çocukları inşallah geçer en kısa zamnda bazı doktorlar dediğin gibi deli ediyo insanı ya çocuk demiyolar bu ilaçlar bünyelerine zarar veririmi vermemi hiç düşünmüyolar allah akıl fikir versin bölelerine benimkızmmada yok yere bir dr bssirü iğne yazdı hiç bir işe yaramadı çocuk ateşlenmişti saglık ocagına gitim sora ordaki çocuk dr vurdurmayın bu ignleri dedi diğer dr öle ıkızdımki bidaha görseydim gırtlagına çökecektim vala o kadr snir oldum nese canım üzülme geçer i zamnla o şimdi bogazının acısından yutamaz iyileşince yer annesi merak etme kolay gelsin canım

greencim geçmiş olsun canım berkayımada gözlüğü kulanması ilk başta zor olur ama ilerde alışr zamnla zeynebinde küçükken vardı gözünde kayma çok şükür allahıma geçti zamanla inşallah berkayında geçer allah yardımcınız olsun canım

Geçmiş olsun canım ateş çok zor
bayada yükselmiş çok korkmuşsundur allah yardımcın olsun
canı istemiyordur yemek içide yanıyordur ki sıyı tüketmek istiyor bunada şükür boğazından bişey geçiyor.
kan tahlili yada idrar tahlili felan yaptılarmı acaba yok bişeyi demişsin ama sormak istedim belk idrarinde intihap vardır ecemde atşelnemişdi iderarda intihap var demişlerdi
çok geçmiş olsun canım

bende bugün berkayı göz kontrolüne götürdüm dr gözlük verdi sol gözündeki kayma ilerde problem olmazsın diye eski sonucunu gösterdim şimdi daha iyi diyor ama yinede gözlük önerdi durum değişebilirmiş bakalım nasıl taktırıcam kara kara onu düşünüyorum :sinifsinif:[/QUOTE]

canım ya gerçekden çok üzüldüm ama inş gözü düzelir
zorluk çıkarmasa bari taktığınız zaman
resimlerde fealn öyle farkedilmiyor gözünde kayma olduğuu
en kısa zamanda düzelir inş tatlı oğlunun gözleriopuyorumnanaktan

gülümsecim çok geçmiş olsun canım....çok önemli birşey olsaydı mutlaka önlemini alırdı doktor diye düşünüyorum...
yağmur ateşlendiğinde ben hemen ılık duşa sokuyorum mutlaka...en son ateşlenmişti eşim de yoktu gece 3 falandı ağlamıştı ama yine de banyoya soktum şurup falan zaten içiremiyorum o halde...ılık duş çok işe yarıyor gerçekten...birşekilde duşa sokmaya çalış canım...
grencim size de geçmiş olsun canım...inşallah gözlüğü takmak ister berkay...

geçmiş olsun kızlar çocuklar hasta olnca çok üzüzlüyorum ama hasta olmadan da büyümiyecekeler
bende bu gün dr gittim sarılık aşımız daha yeni oldu bu gün oldu bide tahlil istedim onlarıda yaptık uff diye hekese gösteriyor
sağlığın da sorun yok çok şükür şimdilik allah sizede kolaylık vwrsin öpüyorum

cok sagolun kizlar atesden gercekten nefret ediyorum ya beni cok korkutuyor oyuzden birazda panikliyorum ama dusuremedim dogru duzgun fitili ilk verdim gun 2 3 saat etki ediyordu gozunu aciyordu bugun sabah hic fayda etmedi oyle bezle falanda sildirmiyor zaten koltuk altina falan koymaya calistim yikti ortali masallah hasta falan ama o cikardigi sesi bir duyacaksiniz apartmani inletir cadi ama allaha sukur ikindinden buyana iyi simdi bir dusadaha sokup yatirdim insallah bu gece uyur cunku 5 inci gunu bugun bende cok halsiz kaldim esim arada ben bakarim yat diyor ama dayanamiyorum kuzuma

gulsumcugum hic bisey yapmadi doktor bir sirtini gogsunu dinledi birde bogazla kulagina bakti okadar
havalardanmi acaba diyorum olabilir diyor
disindenmidir acaba diyorum olabilir diyor hafta sonuda gecmesse hemen getir diyor sakin ihmal etme diyor birde boyle demezmi deli oldum oyuzden kötükedihüso

greencigim sizede gecmis olsun berkaycigim insallah takar gozlugu simdiki zamanlarida cok kendi bildiklerine istediklerine gore hareket ediyorlar ama alisir sen cok yakisikli oldun falan diye gaz ver ben kizima ancak oyle alistirdim sapkayi bereyi falan simdi kapsonlu bisey giysin disari cikarkene onu bile takmak istiyor :smiley-cool:

sağolun kızlar desteğiniz için bakalım bu hafta sonu alıcaz inşallah kabullenir.
pazartesiden itibaren tuvalet eğitimine başlama karar verdim inşallah başarılı oluruz.
gülümseciğim canım berkay ateşlendiğinde eğer çok yüksek ise fitil ve şurubu birlikte veriyorum hastanede de aynısını yapıyor ve çabuk etki ediyor istersen dene umarım çobuk düzelir.
berkayın kilosu ve boyu iyi ama herkez çok zayıf yok zayıflamış falan filan diyor çok sinir oluyorum iştahı gayet iyi eşimede söyledim oda nevar bundaki diyor boyu uzun diye zayıf görünüyor diyor bense kendimi suçlu hissediyoırum sanki daha çok yedirmem gerekiyormuş gibi zaten yerinde iki dakka durduğu yok yediği yemeği enerjisiyle yakıyor off çok takıyorum kafaya yaaaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…