canım benim bizde öyleyiz inan sabah bir yumurta sarısı zorla öglen cailluo islerdği için 3 dört kaşık corbabu gün sabahtan beri ne yediğini yazıyorm
bir bardak süt ...biaraz çikolata ... 3 sat uyku....iki -üç kaşı az ekmekle beraber taze fasülye .... birazdan yerse yoğurt ...zorlmyınca böyle oluyor işte ... hep yemek için zorlamk zorundayım ....
slm kizlar benim kiz hasta pazartesi gununden beri atesleniyor 38den asagiya inmiyor 41 e kadar cikiyor doktora goturdum hic biseyi yok dedi hafif bogazi kizarmis hic ilac falanda demedi fitil veriyorum arada gunde 2 veya 3 defa suya katip cikariyorum atesinden dolayi banyoya girmiyor usuyunce nefret edecek kuzum gecede yanima geliyor hic uyumuyor 10 dakikada bir kibis kibis emzige duslesti hic agzindan birakmiyor yemiyoe hic bisey cok az su veya icecek iciyor sasirdim ne yapacagim diye yanaklar al al kizimin gozleri falan coktu deli olacagim bu doktora kizlar ya
slm kizlar benim kiz hasta pazartesi gununden beri atesleniyor 38den asagiya inmiyor 41 e kadar cikiyor doktora goturdum hic biseyi yok dedi hafif bogazi kizarmis hic ilac falanda demedi fitil veriyorum arada gunde 2 veya 3 defa suya katip cikariyorum atesinden dolayi banyoya girmiyor usuyunce nefret edecek kuzum gecede yanima geliyor hic uyumuyor 10 dakikada bir kibis kibis emzige duslesti hic agzindan birakmiyor yemiyoe hic bisey cok az su veya icecek iciyor sasirdim ne yapacagim diye yanaklar al al kizimin gozleri falan coktu deli olacagim bu doktora kizlar ya
geçmiş olsun gülümse havaların değişmesinden en çok çocuklar etkileniyor bizler nekadar korusakta bünyeleri zayıf olduğu için hemencik kapı veriyorlar mikropları.
bende bugün berkayı göz kontrolüne götürdüm dr gözlük verdi sol gözündeki kayma ilerde problem olmazsın diye eski sonucunu gösterdim şimdi daha iyi diyor ama yinede gözlük önerdi durum değişebilirmiş bakalım nasıl taktırıcam kara kara onu düşünüyorum :sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?