slm kızlar, malesef oğlum yine hastalandı, dün eve gittiğimde huzursuzlanıyordu, huyunu biliyorum tabi, her zamanki hastalık belirtileri, evimizin karşısında özel bir hastane var oraya götürdüm acile, hastanenin önünden bile geçmek istemiyor tabi ağlata ağlata götürdüm, doktora git benden kötü adam diye bağırdı sürekli, doktor boğazı çok kötü, delik deşik olmuş dedi, antibiyotik şurup yazdı, içiremiyorum dedim, o zaman yedi tane iğne yazarım dedi, şurubu aldım ama içiremedim, akşam pudingin içine kattım yedi ama sabah yine içiremedim, bugün tekrar çocuk doktoruna götürüp iğne alcam, nasıl yaptırcam iğneleri bilmiyorum, çok ağlıyor iki gün yerinden kımıldamıyor, daha hastalanalı bir ay olmamıştı, o zamanda bir tane iğne yaptırmıştık, napcam bu çocukla bilmiyorum, o kadar da dikkat ediyorum yine hastalanıyor, bağdemciklerini aldırın diyorlar, ona da daha çok küçük, gece ateşlendi bir iki saat de ancak düştü ateşi, ateş düşürücü şurup da içmiyor fitille idare ediyoruz,
tabi kayınvalidem de sabah gelip bir sürü söylendi, ben bir kez başını üşütmüşüm o yüzden çocuk şimdi sürekli hastalanıyormuş, sinir oldum benim derdim bana yetiyor, kızlar dua edin bir an önce iyileşsin, bir daha da bu kadar sık hastalanmasın
ay bizim cocuklari cekistire cekistire ne olacagiz aydan aya konusmalarimiz nasil degisiyor ne guzel birbirimizi anliyoruz aynisi aynis benimkide falan diye diye paylasmak cok guzel burasi benim icin super bir sayfa arkadaslar herzaman paylasmaya calisiyorum yazmaya firsat bulamadigim zaman okumam bile yetiyor iyiki varsiniz benim ilk cocugumu buyutmemde cok yardimci oldunuz ilk doktorlarimsiniz benim gecede gunduzde hemen bir fikir yardim aldim hmm normalmis kirapmis yok disinden olurmus dedim hep sizin yazdiklarinizi okuyunca ertesi gun doktorda onun gibi seyler demistir hepinize tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum hep burda olun 10 ,11 yil sonra hala boyle cocuklarimizi anlatalim ergenliklerinden bilmem derslerinden yok arkadaslarindan daha ne konular konusacagiz insallah opuldunuzzzz
benim kizimda cok guzel inatlasiyor teyzeleri istedigini yaptirmak icin agliyor hemen bende izin vermiyorum genelde ama agladikcada dayanamiyorum simdi olmaz diyorum tamam diyor 2 dk ka gecmeden bir daha sonunda istedigi oluyor
bu hafta grip ve oksurek var kizimda gece arada atesi cikiyor ama fazla degil yemesi yok zorla biraz yediriyorum dayanamiyorum ac ac gezmesine bir hastalandimi duzeni degisiyor bakalim ne kadar surede duzelecek
, bağdemciklerini aldırın diyorlar, ona da daha çok küçük, gece ateşlendi bir iki saat de ancak düştü ateşi,
parvina benim kızımda ki durumu yaşıyorsun ...benden sana tavsiye eğer dr bademcilkler alınsın derse sakın düşünme iyi bir dr bul ve aldır ...
sonrada hastalığa veda et...bnede çok uğraştım kilosu az ...daha küçük sonra yaptırız diye ama sonunda iyileşmiyor işte mutlaka aldırmak zorunda kalıyoruz ...
ben anaokuluna kadar bekledim
2 yaşından sonra hastalanmaya başladı ...tuvalet eğiğtimi sırasında mikrop kaptı ...kültür de kaka bulundu ...sonrda hiç iyi olmadı işte ...tam dört yıl çok eziyetliydi....hep hastalanan bir çocuk ....
şimdi senin yapacağın şu, şurupla falan uğraşma iğneyi vurdur ...yemek için sakın zorlama boğaz ağrısı çok kötü oluyor çünkü ...ama boğazındaki kuruluğu azaltıcak onun sevdiği sıvı gıdaları ver tabi....
iğneler bitmaden otparlanır zaten sonra hemen iyi bir hastane ve doktor bul danış alınımasıgerekirse aldır ,,,bayılması ayılması yarım saat sakın endişe etme ...
ooffff allah yardınmcın olsun çocuğu bir daha hiç hasta olmasın
kayınvalidedide takam senin dedin sana yeter ...boşver ...
iyi geceler kızlar gülümseciğim hepimizin dilinden konuşmuşsun aynı duyguları bende yaşıyorum birlikteliğimiz daim olur inşallah.
berkaya gece sütünü kestim tabi her yattığında süt istiyor o ayrı bi konu ama ikna ede ede uyutuyorum ve sabah kaltığın bezimiz daha kuru oluyor çok şükür ama babamız işe giderken veriyorum sütünü çünkü ona şimdi uyu uyandığında vericem annecim sütünü diyorum kuşlar götürmüş bitti süt sen uyuyup uyanınca getirceklermiş diyorum oda biraz mıkırdıyor sonra uyuyor ve gece süt diye ağlamasıda kesildi arada ağlar gibi oluyor sonra susuyor. bakalım nekadar devam edicek bu durum.
Ve ben yenge oldum
görümcem sabah 4 gibi doğum yaptı
annesine ne kadar kızgın olsamda o küçük meleği düşündükçe kalbim sevgi doluyor nede olsa obir melek.
HOŞGELDİN MELİSAAA BEBEK [/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?