2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çocuklarımız 1, ergenlik dönemine griyor hanımlar ...aynı odönemdeki hareketler ,işte... inat,asabilik ,ben bilirimcilik , bencillik ,yemek yemem ama abur cubura hücum ...
bunlar yazıyor hep nette ...ama anneler nasıl başedicek yazmıyor ...çiş konusunda hala aynıyoz ...bir kere kaka yaparke fark edip tuvalete götürdüm ...okadar işte ama bezi istemiyor her çiş yaptığında çıkarrtırıyor ... misafirim gelicek ...şimdi gidiyorum sonragelitrim bye

yağöurda da inatçılık var ....istediği birşey omayınca ağlama v.s....eğer o anda ben de ters davranırsam daha da inatlaşıyor,ağlıyor ama istediğini yapmasam da yumuşak davranınca çok daha farklı oluyor...sabırlı olmak çok önemli...her zaman sakin yumaşa davranmamız lazım...biz sert yapınca karşılığını da sert görüyoruz denenip test edilmiştir:)))

ay bizim cocuklari cekistire cekistire ne olacagiz aydan aya konusmalarimiz nasil degisiyor ne guzel birbirimizi anliyoruz aynisi aynis benimkide falan diye diye paylasmak cok guzel burasi benim icin super bir sayfa arkadaslar herzaman paylasmaya calisiyorum yazmaya firsat bulamadigim zaman okumam bile yetiyor iyiki varsiniz benim ilk cocugumu buyutmemde cok yardimci oldunuz ilk doktorlarimsiniz benim gecede gunduzde hemen bir fikir yardim aldim hmm normalmis kirapmis yok disinden olurmus dedim hep sizin yazdiklarinizi okuyunca ertesi gun doktorda onun gibi seyler demistir hepinize tesekkur ediyorum hepinizi cok seviyorum hep burda olun 10 ,11 yil sonra hala boyle cocuklarimizi anlatalim ergenliklerinden bilmem derslerinden yok arkadaslarindan daha ne konular konusacagiz insallah opuldunuzzzz

iyi geceler kızlar gülümseciğim hepimizin dilinden konuşmuşsun aynı duyguları bende yaşıyorum birlikteliğimiz daim olur inşallah.
berkaya gece sütünü kestim tabi her yattığında süt istiyor o ayrı bi konu ama ikna ede ede uyutuyorum ve sabah kaltığın bezimiz daha kuru oluyor çok şükür ama babamız işe giderken veriyorum sütünü çünkü ona şimdi uyu uyandığında vericem annecim sütünü diyorum kuşlar götürmüş bitti süt sen uyuyup uyanınca getirceklermiş diyorum oda biraz mıkırdıyor sonra uyuyor ve gece süt diye ağlamasıda kesildi arada ağlar gibi oluyor sonra susuyor. bakalım nekadar devam edicek bu durum.

gülümsecim söylediklerine aynen katılıyorum canım...iyi ki varsınız hepiniz...ben de her zaman yazmasam da mutlaka girip bakıyorum okuyorum...
green canım çok sevindim geceleri süt olayının bitmesine...inşallah anne oğul deliksiz uykular uyursunuz...biz çok şükür memeden kestikten sonra geceleri artık kalkmaları bıraktık...arada bir kere kalkıyor yağmur...

slm kızlar, malesef oğlum yine hastalandı, dün eve gittiğimde huzursuzlanıyordu, huyunu biliyorum tabi, her zamanki hastalık belirtileri, evimizin karşısında özel bir hastane var oraya götürdüm acile, hastanenin önünden bile geçmek istemiyor tabi ağlata ağlata götürdüm, doktora git benden kötü adam diye bağırdı sürekli, doktor boğazı çok kötü, delik deşik olmuş dedi, antibiyotik şurup yazdı, içiremiyorum dedim, o zaman yedi tane iğne yazarım dedi, şurubu aldım ama içiremedim, akşam pudingin içine kattım yedi ama sabah yine içiremedim, bugün tekrar çocuk doktoruna götürüp iğne alcam, nasıl yaptırcam iğneleri bilmiyorum, çok ağlıyor iki gün yerinden kımıldamıyor, daha hastalanalı bir ay olmamıştı, o zamanda bir tane iğne yaptırmıştık, napcam bu çocukla bilmiyorum, o kadar da dikkat ediyorum yine hastalanıyor, bağdemciklerini aldırın diyorlar, ona da daha çok küçük, gece ateşlendi bir iki saat de ancak düştü ateşi, ateş düşürücü şurup da içmiyor fitille idare ediyoruz,
tabi kayınvalidem de sabah gelip bir sürü söylendi, ben bir kez başını üşütmüşüm o yüzden çocuk şimdi sürekli hastalanıyormuş, sinir oldum benim derdim bana yetiyor, kızlar dua edin bir an önce iyileşsin, bir daha da bu kadar sık hastalanmasın

Çok geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm ecemle senin kuzu hastalıkda yarışıyorlar canım

şurup içmediği çok kötü en iyisi iğneyi kullanmak canım ne kadar ağlarsa herşey onun için annesi
sen onun annesisin sen istermisin onun ağlamasını üzülmesini istemessin hangi anne bebği üşütüp hasta etmek isterki kaynana gelince sanki kendi çocukları hiç hasta olmadımı güzelim ya boşver herşeyi onlar bilir sen ben bilemeyiz takma evlat senin evlat üzme sıkma canını

çok haklısın canım içimdeki bütün duyguları sen anlatışsın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet canlarim hamilelikten bu yana cok ortak yanimiz var superrr gercekten

parvina canim dualarim seninle cok uzuluyorsun ama iyilesecek kuzucugun her denileni duyma birde onlarin seni uzmesine izin verme canim insallah en kisa zamanda iyilesir

benim kizimda cok guzel inatlasiyor teyzeleri istedigini yaptirmak icin agliyor hemen bende izin vermiyorum genelde ama agladikcada dayanamiyorum simdi olmaz diyorum tamam diyor 2 dk ka gecmeden bir daha sonunda istedigi oluyor
bu hafta grip ve oksurek var kizimda gece arada atesi cikiyor ama fazla degil yemesi yok zorla biraz yediriyorum dayanamiyorum ac ac gezmesine bir hastalandimi duzeni degisiyor bakalim ne kadar surede duzelecek

geçmiş olsun canım
inş ateşi yükselmez
kuzular hep hasta oıluyor bu aralar havadan sanırım.

Greencim bizde süt olayını bizde bitirdik.ecem gece ve sabah süt içince sabah kahvaltısı yapmıyordu doktorda bize süt içmesine biraz ara verin dedi düzen kurana kadar üç dört gün baya bir zorlandım artık biberonda kullanmayoruz bardakla sütü alıştırcam ama ilk önce kahvaltı alışkjanlığı düzene girsinde bardak olayını nasıl çözecez onuda düşünmeden edemiyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

Ve ben yenge oldum
görümcem sabah 4 gibi doğum yaptı
annesine ne kadar kızgın olsamda o küçük meleği düşündükçe kalbim sevgi doluyor nede olsa obir melek.

HOŞGELDıN MELıSAAA BEBEK [/B
]

kızlar çok teşekkür ederim, gülümsecim senin yavrun da inşallah bir an önce düzelir, allah şifasını versin
dün oğlumu çocuk doktoruna götürdüm, dört tane iğne verdi, onlar bittikten sonra da depo iğne yaptırıcaksınız dedi, bugün akşam sonuncu iğneyi yaptırcaz, yavrum çok ağlıyor ama, depo iğneyi yaptırmıyacağım şimdi, kayseriden bir kulak burun boğazı profesörden randevu aldım önce ona götürcem, hem burnu için hem boğazı için bakalım o ne diyecek, bağdemcikleri aldırmanın zararı var diyorlar bilmiyorum, zaten üç yaşından önce yapmıyorlarmış galiba, inşallah kuzum bir an önce düzelir

Ve ben yenge oldum
görümcem sabah 4 gibi doğum yaptı
annesine ne kadar kızgın olsamda o küçük meleği düşündükçe kalbim sevgi doluyor nede olsa obir melek.

HOŞGELDİN MELİSAAA BEBEK [/B
]

hayırlı olsun canım, allah analı babalı büyütsün sen de yenge olmuşsun

gözünüzaydın gülsümcüm.....allah analı babalı büyütsün.....ben de iki ay önce yenge oldum ama maalesef henüz göremedim yeğenimi.....
parvina size de çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce düzelir yavrun....

gülümsecim nekadarda güzel anlatmışsın içimizdekileri bende aynen katılıyorum sana sizlerde iyiki varsınız ileriki zamnlardada hep birlikte oluruz inşallah gülümsecim güzel kıznada geçmiş olsun canım parvinacım çok geçmiş olsun canım senin oğlunada inşallah iyileşir kısa zamnda çocuk bu yaa hasta omdan durmazki sen kaynana bakma onlar illkai bir bahane buluyolar içini raht tut sen sonuçta nun annesisin karışamaz kimse

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…