2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

green cim çok sevindim süt sorununuzu haletmenize aslında süt içmelri iyi ama fazlasıda zararlı demii bende artık sabhları veriyorum sütü

selam kızlar yarın etraflıca yazacağım hepinize ugün 23 nisan yorgunuyum ben yaa bittim

tesekkurler canlarim kuzucugum bugun iyi arada oksuruyor oda gececek insallah
gozunuz aydin gulsumcugum ne guzel allah anali babali buyutsun mis kokulu bebisi
kizlar pelin ismini koymayi dusunuyorum 2 gundur ona yogunlastim umarim doguma kadar netlestirecegim ay ne zormus isim bulmak ilkte hic bukadar zorlanmamistim

gülümsecim kızının daha iyi olmasına sevindim pelin ismi kulaga güzel geliyo bence anlamı neyki anlamının güzel olması önemliymiş canım bebğin adıyla birlikte gelir merak etme yeterki allah saglıklı bir şekilde dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah

ERVA: Temiz ahlakli kiz
SUDEN: peygamber efendimizin cennette en çok sevdiği ağacın ismi

YAREN: Dost,arkadaş
Pelin isim anlamı; Birleşikgillerden, keskin ve güzel kokulu, bir çeşit bitki

Bende Pelin diyorum bu ismi çok severim

ayrıca defne duru ve berrak isimlerinide çok severim

defne ismini ben de çok severim...hatta ikinci kez bir kızım olursa koyacağım isimlerin başında geliyor....

kızlar kızım isal oldu ya
iki gündür mahvoldum popo oldugu gbi pişik
trosyd mu ne allahtan o krem var rahatlattı bizi gecirdi biraz
nasılsınız gecmişi okuyamadım cok bebişler nasıl
hasta olanlara gecmiş olsun ya cok zor hastalık

goncacım geçmiş olsun güzel kızına canım benim nede acımıştır poposuu benim kızmında burnu tıkalıydı zaten şimdi birde grip oldu daha çok tıkalı çocumun burnu gerçektende çok zor yavrucaklar hiç hasta olmasa keşke ama napalım oluyolar işte allah beterinden korusun

Çok geçmiş olsun goncacım,
benim kızımda bir hafta önce hisal ve kusma vardı kuzum perişan oldu
seni çok iyi anlıyorum hisal bambaşka ya çocukları hemen zayıflatıyor
Çok geçmiş olsun tekrardan canım

geçmiş olsun gonca ...trosyd mantar kremi.... kortizonlu lduğu için çabuk iyi eder ama 3 gün den fazla kullanma başka bir kremkullan geçmezse sonra yine trosyd i kullanırsın ....kşıntısı olanlarda kullanablr yani hnımlar ...
gülsüm geçmiş olsun çocuğun iyileşti artık ddeğil mi? ishal olmasın benim ki valla bir de kilo verirse eriiiir gider yani zaten bir lokma...

yaaa kızlar bu tvalet eğitimiyle başım dertte hiç oralı değil bu oğlan napcaz yaaa ...
artık tuvalet adaptörünede oturmuoyor
lazımlığa otuttum bu gün zorla yani ...bi zahmer oturdu ama heme kalkıyo sonra halını üstüne şşşııır diye yapıyor
kakasını yağpıyor napsam acaba aramı versem ama öyle yapınca sil başta bi rdaha başlıyoruz 2 gün ara verdim şimdi tuvalete gitmiyor ...yoksa acelemi ediyorum ama hafta falan oldu gaiba dimi az bişey anlaması lazım değilmi? ben kızı 2 haaftada alıştımıştım yaa...o kadar ble sürmem,işti....

sizde varmı gelişme ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…