teşekkür edrim arkadaşlar kızmı hep sormuşsuınz biz dün dr gittik kulak burun bogaz dr na burnu dolu dedi antibiyotik verdi alerjik olabilir diye alerji şurubu verdi bir burun spreyi kızm bu gece raht uyudu ilaçları alınca iki hafta sora kontroılumüz var ozamnda geniz etine bakacak çok korkuyo drdan sorda eve gelince taklit ediyo dr cadıı parvinacım bende alerjik riniti vardır diye vardır diye şüpelen,iyorum ama bakalım ne çıkacak ortaya bu sefer devlet hastanesine götürdük dah öçönce ki özel drundan bişey anlamadık inşallah iş yarar ilaçlar
slm kizlar iyi geceler hepinize bende grip oldum hapsurup duruyorum benim kizda taklit ediyor beni cadi mendili alip burnumu siliyor annelik yapiyor bana benden ne gorduyse yapiyor ustumu ortuyor sirtimi sivazliyor asik ediyor kendine canim kzim simdi uyuyor ya ozluyorum kalktimida arkasindan kosmaktan ayy bir yatsa diyorum sempatiksalakcinni
bende bezini takiyorum ondanmi ogrenemiyor acaba ya ne yapsak hic bilemiyorum ne zormus bu cise alistirmak useniyorum resmen
selam kızlar amma döktürmüşsünüz :)
Gonca ve tuboş geçmiş olsun, ishal zor ya. Hem pişik olur, hem istahsız. İshal için bende bir öneride bulunacağım. Altını yıkadıktan sonra havalandırabildiğiniz kadar havalandırın çok iyi gelir, dr.umuzu söylemişti.
Bizde bir yaramazlık yok, Asya iyi şükürler olsun yalnız uyutma problemimiz devam ediyor. Öğlende akşamda yarım saat hatta 45 dakika uyutmaya çalışıyorum en sonunda sinirlerim tepeme çıkıyor. Bazen kızımdan önce uyuyup kalıyorum. Yatağa girdiğinde bir gevezelik, bir maymunluk anlatamam. Anne birşey söyleyeyim mi, anne beni öp ya da potakalı soydum, dumadum anne arkanı dön :)))). Sallatmıyorda kendim kendime uyuyacağım ben. Hem kızıyorum hemde gülüyorum.
Tuvalet eğitimi konusunda da sıkıntılar varmış, zor gerçekten ya. Olmayacak gibiyse ara verin ama zırt pırt olmasın. Bir daha hazır olunca başlayın derim.
gülümsecim çok geçmiş olsun, dikkat et kuzuna bulaşmasın, onların hastalıkları çok zor, bende de aynı durum var, oğlum uyuduğu zaman çok özlüyorum, şöyle yapmıştı şunu demişti hep aklıma geliyor, ama uyanıkken de ne zaman uyuyacak diye bekliyorum,
çişe alıştırmak gerçekten çok zor, öyle bir kaç günde ya da hafta da alıştıranlara çok özeniyorum, ben oğlumun altını ocakta açtım, kakasını söylüyor, ama küçük çişini söylemiyor, ben yaptırırsam yapıyor yoksa direk altına, altı açık olunca da halıya yapmak için deli oluyor, çişim geldi, halıya yapıyorum diyor, bakalım daha kaç ay uğraşacağız
canım benim oğlumda çok korkuyo sürekli iğne yaptırdığımız için artık her hazırlanıp evden çıkmamızda anne ben hastaneye gitmiyorum diyor, bir de şurupları da korkutarak içiriyorum hastaneye götürürüm diyorum, yoksa içmiyor, tedavisi yarım kalıyor artık burun olayını halletmek istiyorum, rahat nefes alsın kuzum, doktor bize bir tane de alerji iğnesi verdi sende yaptır istersen bayağı işe yarıyor, alerji şurubu ve sipreyi bir ay kullanmamamızı söyledi heralde bahar çıkana kadar kullanmamız gerekecek, canım bir de spreyi sıktıktan sonra burun pompasıyla burnunu temizle rahatlar kızın
aaahhh green pişman oldum valla biraz daha bekleseydim diyorum bazen şidi arada veremiyorum bezini bağlayıp beze sonra çıkarıp olmaz tuvalete yap demek te olmuyor geç alışıcak diye tahmin ediyorum çünkü bu zaman kadar ilerlem olmallıydı gerçi bu sabah lazımlığa kendi oturmuş ama bu yeterli değil çünkü sonra yine altına yaptı çıplak gezse belki yapar ma bacakları buz gibi oluyor ozaman da havalarda soğudu yaaaa...
sabırla denemelerime devam ediyorum mutlaka söylüyecek bid ığlan daha doğru dürüst konuşmuyo r y aonunda etkisi olabilir ...
allah yardım etsede alışsa bi sürpriz bekliyorum ...
oo baya şenlenmiş topiğimiz
bizde şimdilik herşey yolunda ama ecem gecelerş altını ıslatmaya başladı ona canım biraz sıkılıyor
birde kuzumun işdahı maşallah bu aralar çok iyi
canım kızını gece tuvalete kaldır bir kere kaldırman yeterli olur sanırım, gece süt içmiyorsa kızın çok fazla ıslatmaz, benim oğlum içtiği için suluyor her yeri, geçen gece bezi bitmiş, farkettiğimde çok geçti mecburen altı açık yatırdım, sabaha kadar doğru düzgün uyumadım, sürekli çiş yaptı, üstünü değiştirdim,
teşkür ederim edacım şükrancım malsef yapıştı kaldı burun tıkaanıklıgı kızma inşallah geçecek parvinacım doktorunuzun oglunun burnunu makinayla temizlediğini söylemiştin bizm dr yapmadı öle birşey ondan sonra rahtladımı oğlun canım yani burnu temizlenince burnu dolu dedi antibiyotik sprey bide alerji şurubu verdi alreji testi faln yapmadı yalnız olabilir dedi iğne falnda yapmadı keşke yapsaydı biraz rahatlardı ama heralde alerjisi olup olmadını anlamdan yaptırmadı sanırım iğne yalnızca alerji şurubu verdi senin ogluna verdiği spreyin ve alreji şurubunun adı ne canım yazarmısn nasıl geldi ilaç lar ogluna inşallah iyi gelmiştir iyileşir yavrun işimz zoryaa hersen böle tıkancakmı bu çocuklar antibiyotik almaktan bi hal oldu çocugum çok üzülüyorum ama napalım bir umut iyileşir diye veriyorum bu gidişle bagımlılık yapacak zeynepte bir işe yarasa barii
yağmur da parkı çok seviyor goncacım.... bütün gün park diye sayıklıyor...genelde okuldan eve gelince hemen üstümü değiştirip parka götürüyorum....
yağmurda da istediği olmayınca elinde ne varsa etrafa fırlatma huyu var ...istediğinin yapılmasını istiyor hemen...istediği anormol birşeyse başka yöne ilgisini çekip unutturmaya çalışıyorum ama her zaman mümkün olmuyor tabi bu...
yağmura bir türlü kahvaltı alışkanlığı kazandıramadım ...tarhana çorbası sürekli yenir mi kahvaltıda ...zaten bıktı ondan da ...zorla yediriyorum...sabahları yemek konusunda çok nazlı oluyor...çok zor yiyor...peynir,yumurta hiçbir şey yok...peynirini çorbasına koyuyorum...kreşe gittiğinde ne yacak acaba...artık sefer tasına tarhana çorbasını koyar öyle gönderirim kreşe:)))
kızlar sizler neler yediriyorsunuz kahvaltıda ve diğer zamanlarda...
yağmur sabah fix tarhana sonra iki danino yer arada belki bir elma...sonra öğlen uykusuna yatar kalkınca genelde çorba tarzı şeyler içer sonra salatalık arada badem ceviz...akşamda makarna pilav köfte v.s....ya da ona uygun olan yemekten varsa ondan yer...ama ben hala ona özel yemekler yapıyorum mutlaka...öyle bizim her yediğimiz yemiyor yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?