2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gülümsecim tekradan çok geçmiş olsun kızına ya ane yüregiyiz işte kimseye emanet edemiyoruzki yavrularmızı allah kolaylık versin canım sizlere greeninde dediği gibi hastanede şurupla geçmese fitilde veriyolar ikisnide kulanıyolar öle yapbilirsin sende ama fitilin yarısını ver inşalah biraz önce geçer canım hastalıgı kyamam

greencim hadi baklım sen başla tuvalet eğitimine bende başlıcamnmm allah kolaylık versin hepimize kilo konusna gelince herkes herşeyi çok biliyo insanın canını sıkacaklar ya illaki batırıyolar lafı boş versen onları bence berkay gayet iyi görünüyo maşallah boyuda uzn saglıda yerinde bence sıkma kendini benim kzım çok zayıf biliyosun bana demedikleri kalmadı ben saatinde yedirmiyomuşum halada kaynanam öle diyo görüyo ablsının torunları kilolu zeyneple kıyaslıyo sinir oluyorum ama takmıyorum artık kızmın saglının yerinde olması herşeyden önemli herşeye herkes karışmasın öle biz anneler olark en iyisini bilirz boş bogazlar işte sende üzme kendini sinirlenme canım benim hadi çok konuştum kolaygelsin canım görüşürz

berkay mı zayıf mış benim oğlanı görseler etyopyadan gelem sanki ...ama olmuyor işte ne yapalım elimden gelenin çok fazlasını yapıyorum ...
gülümse geçmiş olsun çabucak düzelir inşallah ...

Bazen Doktorları inan hiç anlamıyorum ihmal etmeyin ne demek evladın onu umarsamazsan kimi umursuyacaksın ki ihmal etmek ne demek

Belki dediğin gibi havalardanda olabilir,
ecemde bu hafta içi ateşlendi işten hemne çıktım sağlık ocağına götürdüm ordaki doktoru çok beğeniyorum okadar ilgiliki genelde ecemi hep ona götürürm hiç ağlamıyor
dişden dedi çocuğun sıkıntısı cumaya kadar 4 saat arayla parol ve dolven ver dedi cuma günü devam ederse tahminim etmez dedi cuma öğlen sonrası getir yine bakacağım dedi
hakkaten kuzum perşembe günü ateşsi normale düşdü çok seviyorum ben o doktoru çocuk doktoru değil ama ecemi ben hep ona götürüyorum.

kuzucuklar siz hep iyi olun demiler aneleriniz çok ama çok üzülüyor[:sinifsinif::sinifsinif:/B]

En Güzel Anneler,
Anneler Gününnüz Kutlu olsun
ıyi varsınız kuzularımız ıyiki gelmişsiniz.

Son düzenleme:
kizim du aksamdan buyana duzeldi gece hic ateslenmedi bugunde keyfi yerinde oyunlar oynamaya basladi sabahtan

bugun tuvalet egitimine baslayan arkadaslara kolay gelsin insallah hemen alisirlar benim gibi pes etmeyin :asigim:

Gözün aydın gülümsecim iyileşmesine sevindim.
Bizde bugün itibariyle tuvalet eğitimine başladık ama berkar çok sıkılıyor oturmaktan ve bacaklarının acığını söylüyor bende iki sefer pet şişeye yaptırdım.
ayrıca oğluşum artık gözlüklü yakışıklılardan oldu bir ara resmini çeker koyarım. ve şuanda zorluk çıkartmıyor konuşrak herşeyi hallettim.

kendi adıma teşekkür edrim arkadaşlar gülümsecim kıznıniyileşmesine sevindim maşalah ona greencim maşallah berkayada akıllı oğlan o sorun çıkartmaz tabi aferin onaa tuvalet egitimindede kolaay gelsin inşallahh ögrenir biran önce zorlu bir süreç üstesinden gelirsiniz inşallah

Gülümsecim kızının iyileştiğine çok sevindim canım

demek berkay annesini üzmemiş kocaman bi aferin ona
grencim maşşallah çok akılı bir oğluşun var konuşarak herşeyi çözebiliyorsunuz ne güzel
ben cimcimeye konuşuyorum anlatıyorum tamma diyor beş dk sonra ağlayarak yaptırmaya çalışıyor.

gelelim bize
kızım çok iyi şükürler olsun nazıyla uğraşıp duruyoruz

işlerimiz çok yoğun ve sevgili patronumuz face ve msnleri kapatı yasakladı malesef giremiyoruz artık evdede ecemden dolayı giremiyorum ama şükürler olsun burası var haberlerinin alabiliyorum en azından buna şükür diyorum.

eşim yarın amilyat olacak böbreklerinde taş var ve düşüremiyor 15 yaşında iken bir daha olmuşdu ve malesef taşlar bayabi çoğalmış işin üzücü tarafı malesef ben gidemiyorum işyerin yoğunlu ve ecemi düşünerek sonuçda hem anne hem baba olmayınca huzursuzluk çıkarabilir dedi eşim senin kalman en iyisi dedi ama içim hiç rahat değüil bugün yola çıktı anklarada olacak amilyatı çok üzgünüm böyle bir zamanda yanında olamadığımdan dolayı annemde gidemedi kzı yeni doğum yaptı onun yanında kalması gerekiyor anlıyacağınız eşim halasına ve kuzenlerine emanet napıyım iyi olsunda gelsin diyerek rahatlatıyorum içimi.
allahım ona yardım etsin sağ sağlim evimize gelsin.
allahım büyük diyorum kapalı demiş doktor ama açık ameliyatta yapabilirim eğer olmasada ilerde böbreğinde sorun çıkabilrmiş neyse olsunda sağlıklı dönsün biz onu evimizde bekleriz.:gitme::gitme:

gülsümcüm çok geçmiş olsun canım eşine ve sizlere inşalah amaliyatı güzel ve başarılı geçer sıkma canını herşey yolunda gider ve saglığına kavuşur eşin inşallah canım

gülsüm çok geçmiş olsun eşine canım...inşallah biran önce sağlığına kavuşur....

gülsüm geçmiş olsun sağlığına kavuşur inşallah eşin ...işlerinde allah kolaylık versin ...

gülsümcüm çok geçmiş olsun inşallah hayırlısıyla atlatır ve sağlığına kavuşur eşin allah acil şifalar versin sanada kolaylık diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…