2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gülsüm gecmiş olsun canım
green gözlük mü takıyo benim yakışıklı ayyy öylede tatlı olmuştur ooo fotograf koysana cok bilmiş bir hava vermiştir gözlük

green noldu tuvalet eğitimi iyi gidiyormu?
benim ki bugün lazımlığa yaptı birkere deüsütne işedi sıpa o söylemiyor ben oturttum zorladım biraz kızdım oturdu çişinide yaptı sonra alkış kıyamet koptu bakalım ilerleme var gibi
iki -üç gün ara vermiştim ...şimdi tekrarladık umarım b kez başarılı oluruz ...

gülsüm gecmiş olsun canım
green gözlük mü takıyo benim yakışıklı ayyy öylede tatlı olmuştur ooo fotograf koysana cok bilmiş bir hava vermiştir gözlük
Koyucam canım yakında inşallah bu aralar sıkılmaya başladı gözlükten çıkartmak için bahaneler uyduruyor.

sarpcım eh işte iyi gibi bugün pek fırsatım olmadı ikimizde yattık hasta olduk bademcikler şişmiş ilgilenemedim tuvalet eğitimiyle zaten sıkılıyo istemiyor napıcam bilmiyorum bakalım aynı durumu yaşıyoruz seninle bakalım nezaman alışıcaklar.:uhm:

slm kızlar nasılsınız
gülsümcüm çok geçmiş olsun canım eşine allah şifa versin
green canım sizede geçmiş olsun, bağdemcik zordur inşallah kısa zamanda atlatırsınız,
kızlar tuvalet eğitiminde kuzuları sıkmayın fazla, zamana bırakın, benim oğlum da hala söylemiyor ben yaptırırsam yapıyor, ama sıkılıyor yapmak istemiyor, bakalım ne zamana kadar böyle gidecek

kızlar kondisyon bisikleti aldım, hiç kullandınız mı acaba, benim basen ve kalça geniş, incelsin istiyorum, ama genişletir de diyorlar, inşallah işe yarar

parvina bende kalça ve basen sorunu var bende koşu bandı aldırmak sitiyodum ama başak bahara kaldı alamdık ne kadr işe yarar kondisyon bisikletinin sporun bilmiyorum ama düzenli yapılırsa bence etkisini gösterir diyorum

parvina kondüsyon bisikletim yok ama spor yapabilmek çok iyi kısa bir süre plates yapömaya çalıştım
oğlum üstümde oturduğu için yapamadan bıraktım ama çok rahtlamıştım kısa sürede bile kaslarım rahatlamıştı ...

green benim oğlan iyi gidyior maaşallah canım oğlum cicim oğlum zamanını aştım otur bakalım burası senin çiş yern bir daha başka yere yapmak yok dedim biraz sert çıktım... bunu istiyormuş ağaldı falan am aoturdu... iki gündür çişini oraya yapıyor ama kendi gitmedi henüz hep ben oturtuyorum bu gün sabah kakasını yaparken fark ettim hemen oturttum kaksını da yaptı bide koklayıp yüszünü buruşturuyor eşşek ...aayyy valla bir aydır yok istemiyor sonra oturur ona yapmadı belki adaptöre yapar dedik hoppala yaptık oda cıvıdı ..azcık sertleşince-- yeter anem bıktı galiba-- dedi anladı yani sonunda ...
şimdilik üstüne yapmadanan yakalayıp yaptırıyoruz ...inşallah alılışr nazar deymesin oğluşma ...

bi kurtulsak şu bezden üüüffff

asarpcigim gozun aydin ilerleme olmus alisir artik en kisa zamanda atarsiniz bezi sizde bizde hic ilerleme yok dakikalarca otursa bir damla yapmiyor benim kiz ustune gitsemde agliyor bir daki sordugumda oturmak istemiyor oyuzden ustune gitmiyor zamanla olacak insallah
greencigim gecmis olsun oglusuna benim kizda oksurup duruyor gripte bir iyilesiyor bir hastalaniyor benim kizda

Sağolun kızlar.
sarpcım bugün berkay ilk defa büyük tuvaletini lazımlığa yaptı oda şaşırdı ondan çıkan şeylere :roflol: pis pis dedi durdu bütün gün peşindeyim lazımlığı koydum tv odasına otururken canı sıkılmasın dedik bu sefer popo acıyo diyo tabi uzun süre oturunca sonra balkona koydum lazımlığını orda çok keyifle oturuyor birda karıncalar geziyor çiçeklerden gelmiş onlarla oturduğu yerden oynadı durdu çok seviyor karıncaları nedense akşam oldumu bağlıyorum bezini hem serin oluyor böyle yapıcam bende nezaman söylemeye başlıcak adam gibi ozaman bırakıcam eşimde sıkma çocuğu dior nezaman isterse ozaman yaparsın işte ben hemen alışsın istiyorum.

teşekkür ederim parvinacım

kızım yin hasta kızlar yaa bir ara yazarım hepinize cok mız mız
anne kuzusu oldu iyice yapışık ikiz gibiyiz

greencim sarpcım hadi bakalım başalamışsınz tuvalet eğitimine sevindim szin adınıza bi iç çamaşırı bide alıştırma kilotu almak istiyorum zeynebe ozamn bizde başlıcaz inşallah tuvalet eğitimine hepimzie allah kolaylık versin

sao gülsümcüm hepimizn ve tüm gençliğimizin kutlu olsun hayırlı ve saglıklı vede atamıza laik gençler yetiştirmeyi nasip eylesin güzel allahım inşallah

kızlar
biz daha başlayamadık tuvalaet egitimine hastalık filan fırsat vermedi
yaza erteledim bakalım
bu arada kızımın kelime dagarcığı beni hayrete düşürüyor sanırım cailliu dan ögrendiği kelimeler cogu ama tam yerinde kullanıyor
vay canınaaa
bu cok eglenceli
bu hoşuma gitti
harikasın
herşey yolunda mı anne
allahım öyle güzel yerlerde kullanıyor ki u sözcükleri
bu arada kızlar hangi oyunları oynuyorsunuz zeka geliştirici neler yapıyorsunuz
ben oyun oynamaktan pestile dmnüyorum hiç bıkamyor yaa

ayyy maşallah melinday ne güzelde konuşuyomuş ah bide benim kızm konuşsa tek tek söylüyo kelimeleri ama cümle kurdugu yok heralde geç konuşacak nese hayırlısı melindanın iyi olmasına çok sevindim canım . allah uzak tutsun yavrularımızı hastalıklardan inşallah. biz kızmla kitabımız var ona bakıyoruz hertürlü şey var yani aşyalar taşıtlar faln kitapta onalrın adlarını söylemeyi çok seviyo kofercilik oynuyoruz eğitici oyunlar oynamak istiyorum ama bende pek bilmiyorum nasıl oyunlar oynayacagımızı goncacım bende size sorayım oynadıgınız eğitici oyunlar varmı banda öğretirmisin:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…