tatlımayyy maşallah melinday ne güzelde konuşuyomuş ah bide benim kızm konuşsa tek tek söylüyo kelimeleri ama cümle kurdugu yok heralde geç konuşacak nese hayırlısı melindanın iyi olmasına çok sevindim canım . allah uzak tutsun yavrularımızı hastalıklardan inşallah. biz kızmla kitabımız var ona bakıyoruz hertürlü şey var yani aşyalar taşıtlar faln kitapta onalrın adlarını söylemeyi çok seviyo kofercilik oynuyoruz eğitici oyunlar oynamak istiyorum ama bende pek bilmiyorum nasıl oyunlar oynayacagımızı goncacım bende size sorayım oynadıgınız eğitici oyunlar varmı banda öğretirmisin:Saruboceq:
goncacım çok teşekür ederim canım zahmet edip yazmışsın okadar şeyii saydıklarından bazılarını bizde yapıyoruz evde ama bazılarınıda yaptırmaya çalışcam kızmla inşallah bakalıminşalah konuşmaya başlar kısa zamnda sağ olasın canım
slm kızlar nasılsınız bakalım, kuzular nasıllar, biz yine bir hastalık atlattık hafta sonu oğlum yine boğazından hastalandı, iki gün ateşlendi, iğneden sonra düzeldi, bu hastalığı napcaz bilmiyorum, her ay mutlaka hastalanıyor, hatta ay bile olmadan hastalanıyor, doktor aylık iğne yaptırın dedi, ama nereye kadar bilmiyorum
bugün internetten alıştırma külodu siparişi verdim, inşallah işe yarar, oğlumun çişini söyleyeceği yok, bezide bağlayamam artık, hiç değilse etrafı ıslatmasın, oğlumun yaramazlıkları hat safhada her dediğim olsun istiyor, inatlaşıyor, ağlıyor, deli ediyor beni, şöyle bir sakin sakin oturduğunu görmüyorum, uyurken bile yatakla yorganla kavga ediyor, sürekli tepiniyor, kızlar bu geçici bir durumdur değil mi, biraz daha büyüyünce düzelir heralde, yoksa hep böyle mi gitcez.,
kızlar bizim çocuklar oyun hamuruyla oyanayabilirler mi artık, bende oğluma farklı oyunlar oynatmak istiyorum, oyalamam lazım bir şeylerle yoksa sürekli yaramazlık peşinde, kalem kağıt filan verince direk sağı solu boyuyor, duvarları yazmaktan büyük zevk alıyor,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?