2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

çiş konusuna biz daha hiç başlamadık....seminer döneminde başlayacağım inşallah...
tuboşçum evet canım ya çok iyi geldi izmire gitmek hepimize.....
greencim bozcaada ve gökçeada harika yerler çok memnun kalırsınız eminim ki...apayrı bir dünya....ama temmuz sonunda ancak ısınır oraları...haziranda epey soğuk olur özellikle denizi...

dün gece yaprak dökümünü seyrediyorum ...uzandım oltuğ zaten oturduğum ender anlardan biriydi....
oğlum geldi çekiyor elimden ....tmm diyorum ama ona bakmadan ....çekiyor yine... bir baktım eşofmanı yok ''ayyy nereye çiş yaptın '' dedim...elimden tutu ...banyoya götürdü...ışık kalmış zaten...eşofmanı çıkarmış ,adaptörde üstünde duruyor ..hemen oturrttum yaptı çişini ...şimdi söylemeye başladı anlamına geliyor ...sabah birdaha tekrarlamadı ama... hatta altına yaptı mama sandalyesinde otururken... konuşmuyor ya hala benimki söyleyemiyormu acaba çiş kelimesini diye düşünüyorum....

yani dicem şudur sağa sola işeye işeye öğreniyorla r işte ...green de dediği gibi neresi hoşuna giderse oraya yapıyor bizimkide ...altına ,bezine ,lazımlığa , adaotöre duruma göre yani ...

hastalara geçmiş olsun taticilere de alacağınız olsun... bize yine tatil yok ...kardeşimin karısı geliyor ..yurt dışında onunla vakit geçircez artık...

ahh ahh tatil planlari bende hamile olmasaydim altinci ayda baslardim hazirliklara yedinci ayda hop turkiyede simdi dogum sekizinci ayda bir yere kipirdamiyoruz ama bebisim dogunca kirkindan sonra gelecegim bende insallah turkiyeye annemgili cok ozledim mirmirmirmir

sarpcım alışır daha merak etme berkay konuşuyor artık cümle kuruyor herşeyi anlatıyor nerdeyse ama çiş olayımız hala kafasına göre takılıyor bende zorlamıyorum artık nezaman isterse ama hergün tuvalet lazımlık geziyoruz yinede unutmaısın diye.
şükrancım tavsiyene uyarak temmuz ayında gitmeye karar verdik ve inanılmaz bir tatil planı hazırladık gezilecek ve görülecek yerleri sıraya koyduk inşallah bi aksilik olmadan gider geliriz.

Son düzenleme:
gren
bayağı ilerleme oldu ogünden bu yana... artık altına çiş yapmıyor ..eşofmanıun sıyırıyor yanıma geliyor elimi tutyor tuvalete gidiyoruz çiş çözdük ama dışarı çıkaren hala bezliyorumyapar belki diyebezine yapıyor çıkattrırıyor bezide sonra...kakada iyi sayılır ben yanındayke n hemen anlayıp yaptıroyrum kaçırırsada kaka yaptığı yeri gösteriyor hatta kendi temizlemeye kalkıyor ...yüzünde buruşturup üfff diyor ...
sıkıntılı dönemi alltlattık ben çok teleş yapmışım ya...alışıyorlar aslında ama saırsızı işte hemen olsun istiyoru birde konuşsa bir zahmet daha rahat olucazda ...

sarpcım tuvalet konusunda baya bir ilerlemişsiniz zamanı gelince demekki herşey oluyor acele etmemeiz gerekiyor böyle durumlarda.

evet gülsüm ...
bu gün daha da iyiyidi lazımlık zaten salonn ortasında duruyoe bizim için heryer tuvaleet oyun kulübünden geldikten sonra bezini çıkarttım ...sonra kakası gelmi eşofmanını çıkarttı oturdu kakasını yaptı sonra baktı ...yine oturdu ...devam etti ...kendi temizlenmek istedi... ıslak mendil verdim eline siliyormuş gibi yapıp heryeri sürdü bezi şımarık ...sonra yıkadım falan işte ...yani çok yavaş ilerledik ama çözdük sanırım sorunu ...ama dışarı gidince ve gece yaratek bez bağlıyorum çünkü gece uyandığında birdha uyumuyor ...bezi nbayağı dolu uyanıyor dememki iki üç kez çiş yapıyor olamlı bezine ... o sorunu sonra çözücez artık ...mutlu oldum ya ...bayağı döktürdüm hadi kızlar öpüyorum sizi bye ....

sarpcım sizin adınıza sevindik berkayda artık gündüz bağlamıyoruz gece yatarken inşallah yakında onada başlarız.

Eceme bende yatarken bez bağlıyordum sabah uyandığımdada kuru oluyordu nedense bu aralar bezi hep ıslatıyor bende pek üstüne düşmüyorum sarpın dediği gibi gece kaldırınca bir türlü uyumak istemiyor.

allaha şükür berkayın öyle bir derdi yok gece kalkarsa yine uyur bugün klozete büyük tuvaletini yaptı .

berkaya kocaman bir alkış.....
biz daha yeni başlıyoruz.....yağmurda çişini yaptı lazımlığa ilk kez teyzeleri.....

çok güzel bi haber şükocum yağmurada maşallah berkay artık söylüyor anne kaka diyip tuvalette alıyoruz soluğu ve azda olsa muhakkak çişini yapıyor çok eğleniyor yaparken hemen peçeteyle siliyor çok sevimli.

ne güzel ne güzel berkay ı kutluyoruz. darısı bizimkilere.. bizdede durumlar yeni yeni başlıyor kursun sergisinide atlattıktan sonra 1 haftada alışır dedikleri için bu bir haftayı tuvalet eğitimine verdim gerçi her çocukta aynı olmaz ama bakalım.. 2 gün önce akşamdan bezini çıkardım alıştırma kilotlarıyla duruyoruz. ilk gece kuruydu gündüzleri saat başı 5 dk 10 dk devamlı lazımlıkta oturtuyorum ama yapmadı hep alıştırma kiloduna yaptı. ama yaparken yada yaptıktan sonra yaptım diyor ıslaklıktan rahatsız olduğu için söylüyor. ilk günün akşamı büyük tuvaletini yakaladık lazımlığa yaptı ama sonra tık yok. ben geceleride bağlamıyorum dün akşam yatarken su içti gece vukuat bekledim beklediğim gibide çıktı çiş yaptııım diye ağladıı sabah deseniz hep aynı saat başı oturmamıza rağmen yakalayamıyoruz söylemiyorda bakalım daha 2 gün olacak inş. alışır. alıştırma kilotlarını merak edenler için söyleyeyim bildiğiniz eski usul muşambalı bezin modern hali bacakları beli lastikli içi bezli dışı naylon kilot. çişin kakanın çoğunu tutuyor taşırmıyor ben çıkartırken hep unutup hooop diye çıkardığım için çıkartırken yerlere akıyor ondan evdeki halıların hepsini kaldırdım : ) 40 derecede yıkanabiliyor ben 2,5 tl 2 tane 4,95 tl yede 2 tane aldım pahalı olanı gezmede gidiririm diye ama pahalı olandan hiç memnun değilim zaten 4 tane ucu ucuna yetiyor. elimde hemen yıkayıp kurutuyorum bir müddet böyle idare edecem bakarım duruma göre başa çıkamazsam ucuzundan bir kaç tane daha alırım toptan makinede yıkarım artık. öpüldünüz

ohh ne guzel aferin cisini soyleyen bebislere benim kiza ben sorarsam oyle oturuyor lazimliga bazende tam yakaliyor kendi oturuyor buyuk cisini bir kere tuvalete yapti baskada hep bez taktirdi yapmiyor buyugunu tutuyor bezi takiyorum yapip cikartiyor korkuyor buyugunden anne beg pis diyor korkuyor beni bir gorseniz kokusuna dayanabildigim kadar seviyorum buyuk cisini yap annecigim cok guzel bak cici falan diye seviyorum kizimda bana tuhaf tuhaf bakiyor -tatlicadiarzu-

ayyyy inanamıyorum yaa ne kadarda güzel olmuş greencim elerine yüreğine saglık çok sevindim bitanesin bitaneee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…