2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

beğendiğinize sevindim kızlar sadece altı kişilik bi resim oldu diğer arkadaşlar alınmasın lütfeeeen kızlar hatıra kalmasını istiyorum ben pc ye kaydettim.

nerdesiniz arkadaşlar herkes erkenden tatilemi girdi çişe alıştırma drumlarınız ne alemde biz de başladıık hayırlsıyla yakalrsam lazımlıga yapıyo ama yakalayamazsamda altına yapıveriyo şimdilik pek umrumuzda degil ama yavaş yavaş alşır ıdemi inşallah bizde yol katedebilirz sizlerede kolay gelsin arkadaşlar

tuboşçum ben buralardayım canım ama yağmurcuğun peşinde koşturmaktan pek yazmaya vakit bulamıyorum...ben de dün bezi çıkardım tamamen iki lazımlığa çiş yapıyorsa iki de altına yapıyor bizim cimcime...henüz bugün kaka yapmadık bakalım onu nasıl halledeceğiz...dün ve bugün çişini küvete yaptı komik kızım...dün akşam basamak tabureyi almış küvete girmiş çişini yapmış bizimkine lazımlık yetmiyor küvete yapıyor :))))

bende bakip cikiyorum kizlar hareketli geciyor bizim evde saatler oturdugumu gorsun benim cadi hemen kaldiriyor bilgisayarin basindan yok cisi gelir yok acikir hemen ilgiye bas vuruyor biz cisi ogrendik gunduzleri bez takmiyoruz arada kacirsada guzel geldimi soyluyor kosuyoruz tuvalete emzigide biraktik emziklen birlikte uykuyuda gunduzleri uyumuyor kac gundur ama uykusu geldimi basliyor mizmizlanmaya gecelride 1 saat aglama kirizlerimiz oluyor kafayi yemek uzereyim emzik emen ler varsa bence biraktirin akillari erdikce cok daha zor oluyormus ben cok guzel anladim umarim yeni uyuma yontemini hemen kesfeder

ohh ohh çalışmalara devam kızlar tuboşcum sıkma sende canını alışır benim verdiğim taktikleri uygula.
bizde artık bez takmıyoruz ve çok şükür kendisi söylüyor ve altına kaçırma durumunu da atlattık bezsiz dışarı bile çıkıyoruz kendini tutuyor allahım sonunda başardık.

slm kızlar nasılsınız kuzular nasıl biz hastalıkla uğraşıyoruz yine, bir hafta önce bağdemcikleri iltihaplandı iki üç gün ateşlendi tam düzeldi derken şimdi de grip olduk hem oğlum hem ben, ama oğlumda öksürük de var, özellikle geceleri artıyor,uyuyamıyor öksürükten, kuzum çok perişan oluyor, inşallah en kısa zamanda bu hastalıklardan kurtuluruz ne yapacağımı şaşırdım artık

tuvalet durumumuza gelince çok şükür altı aylık uğraşın sonunda bir haftadır filan çişini söylüyor, ama ara ara altına da yapıyor, dışarı çıktığımızda ya da misafirliğe gittiğimizde çişini söylüyor, altına yapmaması gerektiğini biliyor, evde altına kaçırdığı zamanlar oluyor, bir de inatlığından bana çişim geldi demiyor, kendi yapmaya çalışıyor, dün biraz altına kaçırmış sonra tutmuş, anne ben altıma yapmıyorum diyor, bakalım böyle böyle alışcaz artık, birde hastalıkları uzaklaştırabilirsek biraz rahatlıycam, allahım daha kötüsünden korusun

parvinacım geçmiş olsun inşallah iyi olur biran önce oglun saolasın greencim deniyorum verdin takdikleri ama sanki beceremiyoruz galiba şükranında dediği gibi bir lazımlaıga yaparsa iki altına yapıyo kaksınıda yaptı bir güzel altına bugün helesin hertarafa bulaştırmadan aldım hoş daha yeni başlaldık ama bilmiyorum ya kafam çok karışık sanki hiç öğretemeycekmişim gibi geliyo biliyorum çok abartıyorum ama naapcamıda hiç bilmiyorum bakalım zamnla inşallah ögrenecek

gülümsecim bizdede var emzik sorunu sanki tiryakisi yanii o olmadan asla uyumuyor artık gündüzleri vermiyorum gecede vermeyecem ama sabha kadar aglar uyummadan bekler öyle bende aklı ermeden bıraktırmayı düşünüyorum bakalı m şu çiş işini biraz olsun atlatalımda inşalllah bakacaz çaresine

parvinacım geçmiş olsun canım urarım çabuk düzelir oğlun.
tuboşcum dediğim gibi zaman bizler istiyoruzki hemen öğrensinler biz hiç zorluk çekmeyelim ama olmuyor işte daha küçükler yavaş yavaş alışıcaklar.

benim kuzucukda bir güzel kakişleri küloduna doldurdu biraz önce ....çişini de koltuğa...böyle böyle alıştıracağız inşallah....

parvinacigim cok gecmis olsun canim tez zamanda iyilesir insallah
sukocugum cok guldum ya iygg kokuttumu senin kiz her yeri biz biraz atlattik ya simdi komik geliyor bana ama cok sinir bozucu oluyor degilmi sen oturt onu lazimliga yapmaz ayaga kalksin iki dakika sonra yapar canim tecrubeliyim bu konuda cisini yaptimi haliya bende sinirden hemen takiyordum oylede yapinca ben zor alistirdim bezi hic takmamaya ve sabirli olmaya calisin canlarim

offf gülümsecim yaa çok sabır isteyen bir şey gerçekten tuvalet eğitimi....lazımlığa oturdu yine yok çiş dedi sonra da bir güzel koltuğun henüz ıslanmayan sol tarafını bir güzel gölete çevirdi....eşimde daha erken bezini bağlayalım deyip duruyor benim motivasyonumu bozuyor...

valla şükrancm aynı drum bizdede var bir bakmışsın altına yapıvermiş kakasını da çişinide gelde sinir olma valla zor bu işler inşallah bizde atlatcaz bu sıkıntılı dönemi

evet tuboşçum inşallah atlatacağız canım....bizimki akşam dokuzdan beri tutuyordu çişini biraz önce küvete yaptı yine...lazımlığa karşı bir tepki var yağmurda...

oo kuzular evleri mis gibi kokutuyorlarmışşşş :)))
öğrenecekler ama evin her yerine edecekler valla....
sabır anneler sabırrrr :)

kızlar yaa 5 den beri çişini tutuyor hala yapmadı...lazımlığa oturmasıyla kalkması bir oluyor...sanki başaramayacakmışız gibime geliyor....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…