2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sukocugum benim kizdada oldu oyle cisini ve buyugunu tutuyordu iyice geldimi aglamaya basliyordu benim doktorum korkuyordur cisini gormeye icinden biseyler gitmesi korkuta bilirmis ben bir iki gun ara vermistim arkadasimin kuzuk kizina lazimliga yaptirip ona gosterdik alkisladik sevdik ondan sonra benim kiz yapmaya basladi belki deneye bilirsin oda yapmaya baslar insallah kolay gelsin size a.s.

Berra - Doğru sözlü, hayır işleyen kimse
kizlar bu isimi kizima koymayi dusunuyorum bu isime birazdaha isindim sanki sizin fikirlerinizi alayim lutfen tavsiyede beklerim az kaldi ve biz hala isim bulamadik :bbo:

gülümseceğim umarım bizim kız da alışır canım ya...bugün de dört döndü evin içinde o kadar çok çişi geldi ki ne lazımlığa hiçbiryere yapmak istedi...en sonunda gel küvete gidip köpük yapalım dedim öylece razı oldu küvete yaptı en sonunda....
berra ismi de harika bir isim bence....

kızlar ben altı aydır çişini söyletebilmek uğraşıyorum, şimdi ara ara söylüyor, ilk zamanlar benim oğlumda lazımlığa yapmak istemiyordu, miğdesi bulanıyordu, bazen yine bulanıyor miğdesi, çişini yaptırabilmek için denemediğim yöntem kalmadı, lazımlığa klozete tuvalete hepsini denedik, çocuğunuz kakasını lazımlığa yaptığında, sevinin, aaaa çiçek yapmışsın çok güzel olmuş bunu saklayalım babaya gösterelim, çok büyük yapmışsın aferin sana filan deyin, klozete yaptırabilirsiniz, sifonu çekmek çok hoşuna gider, lazımlığına küçük bir peçete koyup hadi bunu ıslatalım, çimleri sulayalım filan diyebilirsiniz böyle böyle alışacaklar artık çok sabretmek gerekiyor, benim oğlumun evde çiş yapmadığı yer kalmadı diyebilirim

dün merdivenli bir klozet adaptörü aldım eve geldik yağmur bir hevesle merdivenden çıktı oturdu ve çişini yaptı bizdeki sevinci görmelisiniz ama....bu sabah ise kalkmış oturmuş yine yeni tuvaletine ama yapmamış .....olsun oturmuş ya yine....bu yeni tuvaletini çok sevdi .....tavsiye ederim.....

berra ismini sizinde begenmenize cok sevindim canlarim benim sagolun
sukocugum bence cok guzel ilerliyorsun lazimliga tuvalete yaptimi gerisi geliyor zaten siz cok iyisiniz bu durumda benim kzi haftalarca bezinden baska bir yere yaptiramamistim sizinde bezi atmaniz yakindir bence benim kizda sifonu cekmeye bayiliyor ve ellerini her defasinda yikatiyor yapsin yapmasin bayanssulusmile

selam kızlar nasılsınız,
ben çok hastayım ne zor hastayken işe gelmek
midem çok kötü :çok üzgünüm:
dün bütün gün yatmaya çalıştım sağolsun ecem pek fırsat vermediii ama en azından bugün biraz daha iyiyim..

tuvalet eğitiminde kuzularda baya bir ilerleme var maşşalalh onlaraaa

beni arayan soran olmamış ...olsun ben sizi yinede seviyorum işte ...pc arızalı kardeşimdxen yazıyorum ....

parvina geçmiş olsun inşLLAH BU HASTALIKLARDAN BıR AN ÖNCE KURTULURSUNUZ ...
bizim de çiş olayımız biraz uzun sürdü bana göre kzıım dfaha çabuk alışmıştı ....yine depek alışmış sayılmaz ben soruyorum sıkısık öyle yapıyor arada lazımlığı görürse oda yapıyor ...ama tam alıştı diyemem yinede ....

şükran ve tuğba ya kolay gelsin umrım siziçabuk atlatırsınız bu durumu ...şükrana bir önerim olacak eğer kızın küvete yapmayuı düşüne biliyorsa az da olsa çişini tutabiliyor demektir adaptörü kullanması şçin ısrar et bence ileride küvete yapmayı alışkalnlık hala getirebilir ...

gülümsee berra ismi çojk güzel yurt dışında söylenmesinde sorun olamzsa bu isim çok iyi ...

sizin yazdıklarınızı okuyamıyacağım ...arada bakarım şimdilik bu jadar öpüyorun sizi bye...

evet yağmur çok uzun süre tuvaletini tutabiliyor ama maalesef adaptöre yaptırmakta çok zorlanıyorum...bugün bakıcımız yaptırmış adaptöre ...ben bir türlü yaptıramıyorum...bazen bezini germi taksam acaba diye düşünüyorum...

selam kızlar bugün çocuklara karnelerini verdik...biz de yarı tatile çıktık sayılır....yaşasınnnn tatil:)))
tuğbacım nasıl gidiyor tuvalet eğitimi?

ya ben başlamamışım tuvalet egtimine
yazın anneme yüklemeyi düşünüyorum o misyonu ben beceeremedim bir türlü

iyi tatiller şükrancım goncacım Şükrancım bizde aynı sayılırız tuvalet eğitiminde oturtunca lazımlıga yapıyor ama ben oturtmadımda altına yapıyor bir satte bir lazımlıga oturtuyorum klozeten korkuyor bizmde bir sorunumuz daha var tuvalet eğitimi sırasında kabız oluyor zeynep kaksını tututyo yapmıyo onu napcaz bilmiyorum bakalım hhepinize kolay gelsin arkadaşlar nediyeyim sabır sabır

tuboşçum canım çok teşekkürler....
yağmurun çiş konusunda sorunu yok ama dünden beri kakasını yapmadı....kakam geldi diyor koşuyoruz tuvalete sonra yok diyor kalkıyor...halbuki ne güzel hem lazımlığa hem klozete yapmıştı kakasını....

Merhaba kızlar nezamandır yazamadım bende biz tuvalet eğitimini halletmiştik ve burdan da söylemiştim ama kimse oralı olmadı sormadı bile bende yazmayı kestim ama dayanamadım yine yazıyorum.
berkay da kakasını tutmuştu birgün hiç yapmadı ve ertesi gün yapmıştı o son oldu zaten çok şükür herşey rayına oturdu büyük insan gibi davranıyor tuvalet konusunda çok iyiyiz.

maşallah berkaya annesi....ne güzel hallettiniz siz....darısı başımıza canım...

evt şükrancım aynı sorun bizdede var kakasını yapmıyor lazımlıga kolazettende çok korkuyor zaten ,çişini yapıyor ama ben oturtursam yapıyor lazımlıga onun dışında altına yapıyor bilmiyorum ne zamn atlatcaz bu sorunu bizde şükrancım yağmur çişi geldinde kendimi gidp yapıyor lazımlıga yoksa siz mi oturtuyosunuz dediğim gibi saati gelince ben oturtuyorum nediyeyem Allah kolaylık versin hepimize

greencimm ha şöle yaz canım yaa özletme kendinii maşallah berkaya sorunu kaldırdı ortadan ee artık büyük bir adam oldu annnesii

tuboşçum genelde yağmur çişim geldi diyor birlikte gidiyoruz kendisi çıkıyor tuvalete çişini yapıyor...ama bugün de henüz kakasını yapmadı gece 3 te kalkmış az birşey yapmıştı ....şimdi zeytinyağı enjekte ettik biraz ama tık yok...yavrum yemek bile yemek istemiyor...siz kaka işini nasıl hallediyorsunuz bez mi bağlıyorsunuz canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…