2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

nerdee şükrancım bizdede kaka sorunu var yapmıyor bir türlü annem beni lazımlıga oturtacak diyee maşallah yagmura çişinin geldini sölemesi güzel bizm zeynepte tık yok gözmn içine baka baka yapıyor altınaa en geç örenecek olan biz olacagız heralde nese saglık olsun ne diyeyim allahım banada sabır versin çünki çok sinirleniyorum

Allah hepimize sabır versin tuboşçum....gerçekten sinirlerimizin çok sağlam olması gerekiyor özellikle bu dönemde...neyse ki zeytinyağı işe yaradı ve yağmur kakasını yapabildi nihayet tuvalete....

kızlar sabredin cidden ona kızdığınızı belli etmeyin motive edin cezalandırmayın ödüllendirin altına yaparsada üzüldüğünüzü belli edin gerekirse ağlayın ben çok ağladım çünkü yaptığı için bir daha buraya yapma olurmu dedim ben üzülüyorum eğer lazımlığına yaparsan sana şunu vericem diyerek onu motive ettim gerçekten sabır işi ama sinirlenmek kızmak bişeye yaramıyor daha çok soğutur ve lazımlıktan çekiniyorsa onun sevdiği yere koyun ben balkona koyuyordum orda karıncalara baka baka oturuyordu elinede meyve veriyordum yiyordu :))) allah kolaylık versin ben öğrettim eğer fikir vermemi isterseniz ben her konuda fikirlerimi paylşırım yeterki isteyin.

greencim canım desteğin ve önerilerin için çok teşekkürler....kesinilkle sinirlenmemek gerek bu dönemde....çiş olayımızda bir problem yok ama bakalım kaka olayımız nasıl gidecek merak ediyorum...inşallah düzenli bir şekilde yapar yağmur ve kakasını tutmaz...
berkay ilk başlarda kakasını tutuyor muydu canım?

amin şükrancım aminn allahım sabrımızı kuvvetli eylesin inşallah çinkü ben çok sinirliyim yaa malesef gerçi zeynebe kızdımı fazla belli etmiyorum ama bakalım nolcak sonumuz yagmurada aferin ne güzel kakasınıda yapmış artık onada alışır annesi tuıvalet döneminde oluyormuş kabızlık zeynepte yapmıyor kaksını ne bezine ne lazımlıga

greencim saol canım sen çok destek verdin bana tavsiyelerini yapmaya çalışıyorum canım berkayada aferin ne güzel atlattı bu sorunuda inşalah hep sorunsuz devam eder

arkadaşlar biliyorum çok yazdım ama bu sevincimide sizlerle paylaşmak istedim memleketten bu akşam ailem geliyor kardeşlerim annem babam küçük kardeşim burdaki numune hastanesinde stajerlik yapcak hemşire olarak çok sevinçliyim çünki onları çok özlemiştimm onlarda bizi özeliklde zeynebi

selaaaam pc mizdeki arıza giderildi... artık burayım ...
tuboş gözün aydın ailele kavuşmana çok sevindim ....güzel vakit geçirin inşallah ...tuvalet eğitiminde sinirler tavan yapıyor arada ama olsun mutlaka öğrenecekler ... beni oğlan iyi sayılır arada kendi yapıyor ama genelde ben sormadana aklına gelmiyor çiş yapmak ...ama her oturttuğumda mutlaka bir iki damla ab,le olsa yapıyor ...en geç öğrenentabiki siz olmazsınız bende ne kadar zaman dır uğraşıyorum ...hala bile çok iyi sayılmaz ...en azından üstüne yapmıyor artık ...kolaylıklar diiyorum ....

green
senide tebrik ederim başrdınız ...berkay a bu yaza damgasını duvacak büyüklüklte devasa bir tebrik koyuyorum ....

şükran a kolay gelsin ...
gülsüm ü gülümseyi parvinayı goncayı çooook öpüyorum ...

tuboş gözünaydın canım ne güzel ailenle beraber olacaksın....zeynebede çok iyi gelecek eminim ki....
sarp hoşgeldin canım....

kolay gelsin kizlar sabirla basaracaksiniz insallah

greencigim disari ciktiginizda ne yapiyorsunuz biz yanimizda bez tasiyoruz ona yaptiriyorum benim kiz azar azar yarim saate bir cis diyor disardayken evde bazen 10 dakikaya bir bazende saatlerce yapmadigi oluyor suyu icecegi cok iciyor surekli cisi geliyor daha disarda rahat bir dolasamadik

slm.opuyorumnanaktan
şükrancım berkay sadece birgün kakasını tutmuştu hiç yapmadı ondan sonra alıştı ve günde kaç kere yapıyor büyük tuvaletini.
srpcım hoşgeldin canım devasa tebriğin için teşekkür ediyoruz oğluşumla birlikte kaydirigubbakcemile3
gülümsecim berkay çok uzun sürede tutabiliyor çişini dışarı çıkmadan önce tuvalete götürüyorum saatlerce dışarda da dursak yapmıyor geçtiğimiz hafta tekirdağa gittik bezsiz pet şişe aşmıştım yanıma ona yaptırdım ama çok az yapmıştı gece de bez bağlamıyorum sabaha kadar kupkuru kalkıyor çok şükür.
tuboşcum gözün aydın canım çok sevindik senin adına zeynebin keyfine dicek yok ohh negüzel kız kardeşin seninlemi kalıcak hastanede hemşire olarak çalışmaya başlayınca.

teşekkürler greencim:)))
bugün benim kuzum da tuvalete yaptı kakasını teyzeleri:)))o çişini kakasını yapınca öyle mutlu oluyorum ki annelik bu olsa gerek:)))

çok sağolun arkadaşlar sevincimi paylaştığınız için evt kızım için çok iyi olcak teyzelerini daha iyi tanımış olcak bu sırada malum uzakta oldukları için pek tanımıyodu teyzelerini iyi oldu gelmeleri greencim kardeşimde annemlerle birlikte amcamların evinde kalcaklar benim ev uzak hastaneye onun ,için.ve diyorum kii tuvlate çiş yapan tüm yavrularımıza kocamnn aferinn maşallah onlara

tubacigim cok sevindim doya doya gecer ailenle en guzel saatleri
sarpcigim sende hosgeldin bir daha ayri dusmeyelim
sukocugum artik finale dogru gelmissiniz aferin yagmura

benim kizin dusme rekorunu sizinle paylasmak istiyorum canlarim yuzunde bacaklarinda morluklar oldu bu hafta okulda bir kizla kavga etmisler birde agzinin orda tirmik cizigi var yaz geldi galiba bize bu morluklar nasil gecer ya kuzumun alni cok kotu

gülümsecim kuzucuğuna çok geçmiş olsun canım....yağmurunda kolları bacakları hep mor nasıl çarpıyor ne yapıyor anlamıyorum bu kız....

suko ,gulsum sagolun bakin ne ogrendim kuzulariniz dustugunde kizaran yerine viks surerseniz morarmazmis cantaya bisey daha girecek bu yaz gunlerinde artik

sanada teşekkür ederim gülümsecim kızm için çok iyi oldu küçük teyzesiyle bol bol oyun oynuyor ecrinede geçmiş olsun yavrum benim yazık yaa ama çocuklar bizden daha dayanıklı oluyolar hemen geçiveriyor acıları zeynepte kaçkere kafasını vuruyor yerlere bazen kaşınıyomudur nedir kendi yatıp vuruyo kayafayı cadıı yaramazlar işte düşmeden olurmuu allah beterin den saklasın miniklerimizii

ne güzel tuboşçum şimdi fıstık kızın ne mutludur....
biz de en sonunda karar verdik kızlar nereye gideceğimize....bodrum karaincir koyuna gidiyoruz 3 temmuzda hayırlısıyla...apart bir otelde kalacağız malum yağmurun yemeklerini kendim yapmak istiyorum çünkü...oradan da izmire ailelerimizin yanına geçeceğiz....
mutlu haftasonları.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…