gülsümcüm ben gece bağlamıyorum zaten alıştığı zamandan buyana gece tuvaletini hiç yapmadı diyebilirim ilk zamanlar bağlıyordum baktım bezi kupkuru kalkıyor bende bez bağlamayı bıraktım gece yatmadan yapıyor sabaha kadar kaldırmıyorum tutuyor kendini ama süt isterse gece kaldırıp bir kere yaptırıyorum berkayın gece kalkma problemi yok tuvalete de kaldırsam yine yatar uyur.Greencim canım sana bişey sormak isityorum
ecemin çiş eğitimi biz beş ay önce halettik gündüzleri allaha şükür hiçbir sorunumuz yok zaten kendi bağlatmadı bezi ve kendi yapmaya başladı bezime yapmıcam felan dedi hiç yormadı babanesini kızım
ama
geceleri yapmıyordu altını hiç ıslatmıyordu bezine bir kere yaptı şimdi devamı geliyor hergece malesef hep ıslatıyor altını. Ben gece pek kaldırmak istemiyorum çünkü tekrar uyuması zor olur diye
uykuya dalma problemimiz var.
Sen Berkayı geceleri kaldırıyormusun kaldıryorsan gece kaç kere kaldırıyorsun yada yatarken bez bağlıyormusun.
ben bez bağlıyorum ama uykusuna daldıkdan sonra
bu konuda bana yardımcı olurmusun ???
sağolun arkadaşalr destekleriniz için galiba benim biraz çabuk kırılıyo hevesim ama yinede denmeye devam ediyorum çiş sorunumuz yok sayılır ama kaksınıda bir yapsa lazımlığa gerisi gelecek ama işte bekletiyo malesef sarpcım benimde süreklii gözüm zeynebin üzerinde ama yapıyo yine yapacagını kaksı geldiği anda oturtunca kaksını geri çekiyo böle bir şey varmı söleyin yaa bakalım yaa onunda sırası gelcek elbet sıkmamaya ve sabretmeye çalışıyroum hayırlsıı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?