2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

senin adına çok sevindim şükocum ne güzel olur sizn için bütün sene çok yoruldunuz tatil sizin hakkınız doya doya eğlenin yagmurada değişiklik olur denize bolbol girer artık küçük hanım sorma zeynep çok mutlu kalbalığı çok seviyor teyzeleri gidnce üzlcek eminim ama allahtan uzun süre burda olacaklar heralde kızma artık hergün bayramm

ne guzel tubacigim ne kadar mutlu oldugun anlasiliyor ailenin yaninda olmasi gibi yok bende dayanamiyorum aileme cok ozluyorum dogumu yapayim bebisimde iyi olursa insallah 10. ayda gelecegim turkiyeye ayrilikda cok zor oluyor benim kizda oyle aylarca yanliz eve alismasi zor oluyor ama ne yapalim bizde 6 yedi hafta anca kaliyoruz trde

sukocugum cok guzel bir tatil gecirirsin insallah keyfini cikar bol bol dinlen sinirden stresten uzak olursun insallah siz tatile bende doguma hazirlaniyorum sicak gunlerde ay yazin son aylar hamilelikte cok zor oluyor siz tedbirli olun yaza dogru yine hamile kalin kisa dogum olsun sicaklar geldi banada fenaliklar gelmeye basladi elim ayagim sisiyor susuzluk ama su icmek bile istemiyorum

saolasın gülümsecim evet çok mutluyuz evimiz şenlendi kızm çok neşeli allaha şükürler olsun sende uzaktasın ailenden demi allah senide kavuşturmyı nasip eylesin aile özlemi çok başka bir şey demii canım allah kolaylık versin sana hamilelik yaz ayında daha agır gelir insana biran önce sag saglim yavruna kavuşursun inşallah sonrada ailene kavuşursun dikkat et kendine canım

tuboşçum ve gülümsecim çok teşekkür ederim canlarım.....
gülümsecim eminim ki çok zor oluyordur sıcaklarda hamilelik....10. ayında bekleriz türkiyeye canım......

selam kızlar..topiği bulmam biraz zor oldu ama buldum:)
bende geçen ay hamile olduumu öğrendim,yani 2011 ocak annesiyim allah nasip ederse inş.:))))
tanışmak konuşmak istiorum,çok sıkılıorum.bu ikinci bebeğim,bir oğlum var 34 aylık!
denizlide oturuorum..
cevaplarınızı bekliorum:)herkese ve bebişlerine sevgilerrrr.....
:))))

saolun kizlar insallah sag salim kavusurum bebisime sonrada annemgile

bebish22 hosgeldin biz hep buralardayiz bizler 2008 de dogum yaptik 2,5 yasinda olacak bebislerimiz

tşk ederimmm hoş bulduk:)))
allah evlatlarımızı bize bağışlasın:)
ve isteyenlere yeniden nasip ederinşallah :))))

ohhh tatile gidenler varmış ne güzel eşimin izni olursa bizde kaçıcaz biryerlere bakalım ramazan gelemden gitmek gerek azcıkdimi?rahatlıyalım eller havaya yapalım biraz offf bu neya daraldım valla bu günlerdfe,,,,, hep yemek süpürmek çocuklar başka biş yok hayatımda ...

allah izin verirse bizde temmuzun 19 da çıkıcaz tatile ertelene ertelene en sonunda 19 a karar verildi çok şükür inşallah bi değişiklik olmaz havalar burda çok kötü bir türlü yazı doya doya yaşayamadık hep yağmur yağıyor artık yaz gelsin...

kızlar selam nasılsınız?
ben yarın itibariyle tatile giriyorum artık çoook mutluyum....
biz tuvalet eğitimi işini hallettik çok şükür....böylece zorlu bir dönemi daha geride bıraktık....
tuboşçum sizin ne alemde canım tuvalet eğitimi?

iyi tatiller şükocum malesef biz daha haldemedik
ben oturtursam lazımlığa yapıyo çişini arada bir çiş derse diyo kolazete zaten oturmuyo korkkuyo kaka sorunumuzda var hiç lazımlıga yapmadı daha hep altına yaptı bu günde hiç kaka yapmadı bu yüzden birisi sorunca yaram deşilyo sanki napcam bilmiyorum canım çok sıkkın anlıyacagın

şükocum çok sevindim canım sizin adınıza.iyi tatiller ayrıca.
tuboşcum sıkma canını nezaman olursa her çocuk bir olmuyor neyazıkki.

tuboşçum çok sabır istiyor canım tuvalet eğitimi....inşallah prenseste biran önce kakasını tuvalete yapar annesini de üzmez....
greencim çok teşekkür ederim canım...

iyi ttiller şükran ..

tuboş üzülme bizdede çok bi gelişme yok pipyle oynarken yakalayıp çişmi geldi diyorum ancak öyle arada lazımlığı görünce kendidde oturuyor ama ben hala bir yere giderken altını bezliyorum müsait biryerde bezini çıkartıp çişini yaptırıyorm üvenemiyorum yani zaten çiş kaka falan dediğide yok ...
üsütn yapmadan yakalıyoruz ama hep takipteyim valla ...kaksını haber veriyor ... tabi daha önce azcık kiloduna çişi kaçırıyor ...çabucak halldenlere seviniyorum ben bu gün kızımın günlüğünü okudum onun için günlük yazmıştım ...çiş sorununu beşinci günde çözmüşüz ...öyle yazmışım ama oğlan zorladı calla demekki neymiiiiş her çocuk bir olmazmış ispatlı delilili yani ...
ama bende inatla evde hep bzsiz dolaştırıyorum halıları falanda kaldırdık halı yok evde ...ooofff çok uzadı bu iş yaaa...

Şükrancım ve Greencim size iyi tatiller
bende izin dilekçemi verdim 30 Temmuz da izine ayrılıyorum :)
ınşallah bu sene bizde bir yerlere tatile gideriz ve kızımla ilk tatilimiz olur devamıda gelir.

Tuğbacım niye sen kendini bu kardar sıkıyorsun yapma annesi öğrenecek güzel zeynep'ın sadece biraz zaman ve sabır canım benim

Son düzenleme:
Greencim canım sana bişey sormak isityorum

ecemin çiş eğitimi biz beş ay önce halettik gündüzleri allaha şükür hiçbir sorunumuz yok zaten kendi bağlatmadı bezi ve kendi yapmaya başladı bezime yapmıcam felan dedi hiç yormadı babanesini kızım
ama
geceleri yapmıyordu altını hiç ıslatmıyordu bezine bir kere yaptı şimdi devamı geliyor hergece malesef hep ıslatıyor altını. Ben gece pek kaldırmak istemiyorum çünkü tekrar uyuması zor olur diye
uykuya dalma problemimiz var.

Sen Berkayı geceleri kaldırıyormusun kaldıryorsan gece kaç kere kaldırıyorsun yada yatarken bez bağlıyormusun.
ben bez bağlıyorum ama uykusuna daldıkdan sonra
bu konuda bana yardımcı olurmusun ???

sağolun arkadaşalr destekleriniz için galiba benim biraz çabuk kırılıyo hevesim ama yinede denmeye devam ediyorum çiş sorunumuz yok sayılır ama kaksınıda bir yapsa lazımlığa gerisi gelecek ama işte bekletiyo malesef sarpcım benimde süreklii gözüm zeynebin üzerinde ama yapıyo yine yapacagını kaksı geldiği anda oturtunca kaksını geri çekiyo böle bir şey varmı söleyin yaa bakalım yaa onunda sırası gelcek elbet sıkmamaya ve sabretmeye çalışıyroum hayırlsıı

kızlar tayinim çıktı gölbaşına
ayrıntılı olarak yazarım
öptüm hepinizi

gülsümcüm ben gece bağlamıyorum zaten alıştığı zamandan buyana gece tuvaletini hiç yapmadı diyebilirim ilk zamanlar bağlıyordum baktım bezi kupkuru kalkıyor bende bez bağlamayı bıraktım gece yatmadan yapıyor sabaha kadar kaldırmıyorum tutuyor kendini ama süt isterse gece kaldırıp bir kere yaptırıyorum berkayın gece kalkma problemi yok tuvalete de kaldırsam yine yatar uyur.
konuşmak çok iyi geliyor mesela sütü çok seviyorsa ona diyebilirsin hadi çişimizi yapalım sonra ben sana süt yapayım tekrar uyu bizde uyucaz falan böyle konuşmalar berkayı çok etkiliyor ve diretmiyor. umarım yardımcı olmuşumdur.

tuboşcum kakası geldiğin de lazımlığa yaptırmaya götürüyormuşun ya ve geri gidiyormuş eğerki panik halinde yaptırmaya götürüsen geri kaçar ve yapmaya korkabilir daha ılımlı yaklaş hadi gel yapalım tuvaletimizi yada sen kakanı yaparsan bende sana süpriz bişi vericem de onun çok sevdiği bişeyi ver yemek olarak bunlar motive edici şeylerdir yapmadığı zaman kesinlikle kızma sabret inşallah alışacaktır.

greencim yarımcı olduğun için teşekkür ederim
ben hep ecemle konuşuyorum anlatıyorum oda çok güzel dinleyip tamam annecim diyor ama gece uyudukdan sonra malesef sözünü tutmuyor cadı kızım.
ecem uyumadan küçük bir biberon süt içiyor bu yüzden gece bir kere uyanndırıp tuvaletini yaptırsam daha iyi oluacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…