2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gulsumcugum bende takiyorum gece bezini bizimde geceleri uyku problemimiz var uyudumu 1 saat falan benim kiza yetiyor kalkar 2 veya 3saat uyumaz deliririm bende oyuzden bile bile kaldiramam yatacaginda ve gece kalktiginda sut ister gece icmezse kuru kalkar bezi ictimide dolu kalkar simdilik pek cesaretim yok bezini cikartmaya bakalim doguma gittigimde babannesinde kalacak ozaman cikarttiririm sonrada trye anneme atacagim geceyi onlar alistirsin :)) zaten geceleri zor yatiyorum birde yatak yorgan yikamaya gidemem :dilcikar: duymasinlar anneciklerim :asigim:

gülümsecim canım sana kıyamam sen iki canlısın bide evdeki kuzuyla uğraşıyorsun bırak annanesi babanesi düşünsün
bizim gündüz çiş olayı babane hallettiği için gece mecbur baana kalıyor
bakalım demeye başlayım diyorum gece kaldırmaya ama sonrada hep kaldırmamı bekleyecek eğer kaldırmassam bu seferde yine ıslatacak bakalım zaman zaman ve SABIR

greencim kakaksı geldinde telaşeli davrandım ilk başta ama artık davranmıyorum sakin bir şekilde götürüyorum ama yine oturunca lazımlga gerii çekiyo malsef heralde zeynebinde bir alışma dönemi olack elbet bir gün bizde başarcaz bu işi oldugu gün müjdeyi veririm

Gülsümsüm hadi inşallah gecede kalkar çişe ecem ve sonra geri uyur bu sorunuzda ortadan kalkar gülümsecim valla ver babnnesinin ellerine halletsin çiş işini benim anem burda ama yanımda kalmıyor halmdalr o yanımda olsa bend anneme devrederdim zeynebi sen şimdi ugraşamzsın tabii hem sıcak hemde hamilelik artık baya agır gelir senin için bizd gece baglarız heralde alışnca zeynep çünki gece çok süt içiyor bide uynaırsa hiç uyumaz gülsümün dediği gibi

insallah gece kendi alisacak kizlar 2 gundur kuru kalkiyor ve gece kalkiyor sut icmeye veya su icmeye bende oturtuyorum tuvalete sabahda 6 ya dogru uyaniyor zaten tekrar gidiyor bezi islanmiyor anlayacaginiz bakalim bir kac gun daha sonra cikartmayi dusunuyorum bezini insallah ozaman da islatmaz

sagol tubacigim darisi sizin basiniza sanirim acele etmemek lazim biz ilk alistirmaya basladigimizda ben herhalde ogretemeyecegim alismayacak falan diyordum ama ogreniyorlarmis onemli olan sabir gercekten

evt canım haklısın sabretmeye devam ediyorum inşallah sonucunu hayırlısıyla güzel bir şekilde alcagız bizde

selam hanımlar naber
benim oğlanında çiş sorunu bayağı iyi gidiyor artık altına ısaltma kalmadı bayağı kolayladık...ama söylemiyor sadece işaret ediyor yada çıkartıyor şortunu öyle anlıyoruz ...ama bufda iyi tabi ...bende alışamıcak diyordum ama otobüsle falan giderken hala bağlıyorum altını işaret atse bile tutamaz belki diye düşünüyorum ..... hadi gayret kızlar başarıcaz az kaldı ....

size güleceğiniz bişey anlatayım geçen günlerde zeynep kaksını yerlere yaptı hep bende alıp lazımlığın içiine koydum bak kızm kelebek olmuş ne güzel faln dedim bidah a lazımlıga yap tamammı kelbeği dedim oda anne söz dedi bana söüznüde tuttu yavrum anne kaka diye geldi yanıma sonra lazımlığa otuturdum bak kebek yapıyorum dedi ve yaptı kaksını okdar çok sevindimki anlatamam arkadaşlar maşallah yavruma sonrasını anlatayım bu günde sabh yaptı lazımlıga yine ama öğlen anne kelebek yaptım diye geldi yanıma bir baktım parkenin üstüne yapmış kaksını bana gösteriyo bak kebek diye gülermisin aglarmsın bu duruma çok komikti yaa bende kızmadım hiç kızm kelebek tuvalte yapılır ev yaprsan kaçar dedim sonra anladı heraldekafayı sallayıp yine anne sözz diye kapadık bu gün büyük çiş olayını bakalım ilerki günlerde nolcak durumumuz hayırlsııı hikaye gibi oldu demiii hehe

gözün aydın tuboşcum çok sevindim valla yaptıkca alışıcak canım sarpcım sizinde gözünüz aydın inşallah tamammen kurtulursunuz.

hehe evt gülümsecim demkki onun etkissi benim kızada vurdu kelebek etkisi evt hayırlsı bakalım hepimiz için

merhaba güzel bayanlar
zeynep ve ecrinde ilerleme varmış ne güzel kocaman bir maşşallah

bizde 3 gecedir ıslatmıyoruz altını gece bir kere tuvaletini yaptırıyorum sonra tekrar uykuya dalıyoro çok korkuyordum tekrar uyumaz diye ama ben kızım annesini utandırdı opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

önce güzel anneleri sonrada kuzucukları öpüyorummm

sanada merhaba gülsümcüm saolasın ecemede maşallah ee kocamn kız oldu annesi üzmez daha seni tatlı kızn bizde seni ve güzel kıznı öpüyoruz görüşürz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…