2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

alışır annesi biraz zaman benim kızım bir hafdadır gece arık altını da ıslatmıyor
gündüz alıştıysa gecede alışır hiç merak etme canım

selaaam bnede varım ...birazı tatilde annlerin denixzden çıkıpta yazamıyorlar herhalde ...ne haber bakalı hanımlar nasıl gidiyor hyat benim çooook sıkııc geçiyorr bu günlerde yav....canım bişi istemiyor ....oğlan uyuyorda bende nette bakınıorum ööööyle .....işte bööööyle ....gidiyim bari ooofffff.....
öpüyorum sizi ...

ayy bende geldim sicaklardan oturulmuyorki karpuz delisi oldum oturdummu bir tabak banamisin demiyor yaniyorum bacilarim eller ayaklar sismeye basladi ecrinde bu kadar agir olmamistim bu yakiyor beni 4 haftam kaldi insallah hayirlisiylan ecrin gibi 2 hafta gec gelmesse tabiki

ben cok mutluyum dun gece bez takmadim yapmadi yataga altina koruyucuda taktim yatagin ama matras islanir diye cok korkuyoum gece kendi kalkti su icmeye bende oturttum yapti sabah 6 da uyandi tamamen ozaman yapmadi yokmus iyi dedim 8 de yapti sonra uzun tutmaya basladi iyice bezi kaldirdik ortadan darisi tum bebislerin poposuna insallah bu sicaktada zor yavrucaklara demi

hoşgeldin gamzecim bende hep buralrdayım sohbetlerini bekleriz canım eceme ve ecrine maşallah çiş olayında hep böyle annelerini üzmeden devam ederler inşallah tabiki bizimkilerde . gülümsecim valla allah kolaylık versin canım sana. herşey dilediğin gibi güzel ve sağlıklı bir şekilde gerçekleşir inşallah dualrımız senle canım

selam kızlar nasılsınız?
biz şuan izmirdeydik tatil dönüşü annemlere geldik herşey çok güzel:)))yağmurda çok mutlu burada...birtek çok sıcak burası....
hepinizi öpüyorum....

ne haber kızlar ...biz heeep aynıyız ....yemek ve çişle uğraşıyoruz valla bayapı ilerleme var çiş olayına ama yinede güvenemiyorum oğlana arada salıyo gitdin ooofff niye uzadı bu iş bukadar yaa canımı sıkmaya başladı valla hiç biryere gidemez oldum altına kaçıracak diye... bağlayıcada iki gün uğaraşıyorum evde... çocukta şaşırıyoe beze yapıyımmı yapmayımmı diye ama mutlaka biryerler gidiyoruz yani....kolyca alışanları tebrik ediyorum valla ...kakada sorun yook mutlaka tuvalete yapıyor ama çişi bazen koyveriyor napcam yaa...sıksık yapıyor çişni bende yeni yaptı diye boşluorum bazen hoooop yamış altına ....kızıyorumama haaa..

şükocum iyi keyifler canım yağmur içinde ne güzel olmuştur annenlerde özlemiştir fıstığıı bırakmaz lar artık torunlarını

Allaha şükürler olsun iyiyiz sarpcım dedğin gibi ugraşıp duruyoruz çocuklarlaa bizde maşallah atlattık sayılır çiş olayını ne diyelim canım allah kolaylık ve sabır versin hepimize

merhabalar burası çok sıcak çekilmiyor
biz gece çiş oayını hallettik alaha şükrüler olsun
tuğbacım gözün aydın ne güzel zeynepde öğrenmeye başlamış
sarpcım biz eceme bu süreçde hiç bez bağlamadık gece bile ben bağlamıyordum sırf öğrensin diye
senin dediği gibi şaşırıyordur nereye ne yapacağını
sen daha iyi bilirsin daha deneyimsin,tecrübesin ama kendi fikrim bez bağlama bir yere giderken bile bağlama
arada halan ecem oyuna dalıyor yada çok gelmişse bırakıyor altına yapıyor bazen birden fazla kçırdığı oluyor

bu arada parvina ile gonca uğramaz oldu buralara
gamzelide bir göründü bir daha da gelmedi klava:

tabi herkes tatilde
neyseee az kaldı 30 temmuza
sadece 16 güncükkk boshayallersmile
bizde tatile arkadaşlarla Mersine gidecez inşallah
yazlık bir ev ayarladık ama bakalım hotelde olabilir
bu yıl ki tatil benim için çok ayrı olacak
çünkü güzel kızımla ilk tatilimiz hihoyyythihoyyyt

ohh ne guzel tatilciler sizi keyfini cikarin doya doya
benim kiz kabiz oldu iki gundur icecegide cok iciyor ama sicaklardan bisey yemiyor dakika basi tuvalete gitmek istiyor aciyor diye agliyor kuzucugum dun kuvete oturttum suya yaptirdim su yumusatti galiba ne iyi gelir kizlar ya kayisi portakal veriyorum ama yok minnacik yapiyor onuda aglayarak cok uzuluyorum elimden bisey gelmiyor kabizlik hep benimde problemim oyuzden acisini bilince daha cok uzuluyorum kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…