2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun gülümsecim güzel kızna . kabak yemegi yada kabak çorbası yedirebilirsin bide bir tatlı kaşıgı zeytinyağı içir zorlada olsa zeytin yagını kaaksını yaptığı yerede sür yumuşasın böylelikle kolaylaşır canım inşalah ecrinin kaka yapması zeynepte çok kabız oluyo ben öle yapınca geçiyo birazcık zeytin yagı has zeytinyagı olcak ama

gülümsee yada olmazsa fitili kullanabilrsin kesin çözüm ama önce doğal yolla dene tabi....

gülsüm bende istemiyorum bez bağlamayı ama oğlana güvenemiyorum ki...valla bu işler tecrübeyle olmuyropmuş yaaa ...çocuğuna bağlı ...kızımı 5 gün sürdü alıştımak ebu sebeple de k alışınca birdaha yapmamıştı sağa sola ama oğlan koyveriyor arada.....
ama süizde yazmışsınız ya arada yapıyorlar diye buda öyle işte arada yapıyor ....şimdi uykudan kalktı ...yapmamış uyuanınca hemen yaptırdım çişini ....kuru uyandı yani ama genelde uyurkende yapıyor ....
teşekkürler arkadaşklarım ....

ecem bolancuk yaparken

can sıkıntısı
iş güç yok ya
bende ne yapsam diye düşünüyorum :):):):)

Son düzenleme:
selam hanımlar bende burdayım da bakıp çıkıyorum yazacak birşey bulamıyorum ki... bi şey yaptığım yok çünkü....

canım sıkınlıyor ya bende ağustosta uğrayamıcam buralkara bizim tatilde o zaman başlıcak ....o zamaa kadar evin yazlık işlerini bitirmeye çalışıyprum ama sıcaktan baygınlık geçiricem valla yaaa ....oğlan iyi çişi kakayı kolayladık ...
gülsüm de söyleyinc e ışık çaktı beynimde arada sırada altına kaçırır yani dimi ...oynarken falan ...bende hemen oldu bitti istiyorum daha iyi alglalma neden oldun gülsüm sağol ....

ama yemek konusu bu günlerde zayıfladı yine ...zorlanıyoruz biraz o konuda
artık öğlen uykusunu kendi uyuyor hanımlar ....yatırıyorum sen uyu şimdi kalkma tamamamı dityorum kendi kendine döne döne uyuyor..şimdi yattı bakalımnolcak ?

öpüyorum sonra yazarım yine

heee..şükranı gördünüzmü yeni esimler yüklemiş ....çok güzel dimi?

gonca yok ortada ....parvina da uğramaz oldu....

rica ederim sarpcım...

dediğin gibi şükranın resimleri harikaaa
parvina ve gonca da uğramıyorlar
greende tatilde berkayla keyiflerine diyecek yoktur.
gülümse nasıl acaba son haftalarıydı sanırım...

Son düzenleme:
sarpcım kolay gelsin canım bu sıcaklarda iş yapması çok zor oluyor demi bide çocuklarla ugraş tatile çıkınca rahtlarsın canım bende gülümseyi merak ediyorum yaa acaba son durm ne dedğin gibi gülsümcüm son haftalarıydı onun nediyelim inşallah iyidr hayırlısyla sağ salim dünyaya getirir bebeğini

merhaba canlarim bende geldim evde son isleri yaptim daha dogrusu kocacigim sag olsun cam perde hali kapi halletti simdi dinlenip bekliyorum ikinci kizimi agustosun 8 falan gelecek sozde
arada sancilar falan bu ikinci zor geciyor sicaklar esliginde yatip yuvarlaniyorum artik zor yuruyorum sistim arada ugrar haberdar ederim olumunekankayizsmile

İyi geceler gece gece girdim bakayım dedim neler yazdınız tatilden döndük çok yorgunum valla çok güzel dolu dolu keyifle geçirdik yetti yani berkay çok mutluydu bütün gün bahçede istediği gibi hareket etti güzel geçti anlıcanız nese hadi iyi geceler sonra görüşürüz..

selam güzel anneler .....biz yeni geldik izmirden ....daha sonra detaylı yazacağım herşey çok güzeldi....
kızlar resimleri beğenmenize sevindim öpüyorum hepinizi....

greencim hoş geldin canım tatilin eylenceli geçmiş çok sevindim berkay içinde çok iyi olmuştur göörüşürz canım öpüyorum

hoşgeldin greencim....
ben de ancak oturuyorum bavulları aç yerleştir çamaşır derken epey yoruldum...ama 3 hafta çok güzel geçti allahtan yağmur rahatsızlanmadı hava değişiminden falan...ama farklı bir çevrede hep peşinden koşturdum durdum yemek yedirmek için....hoş evde de pek farklı değil ya....
gülümsecim hadi hayırlısı canım çok az kalmış doğuma....
gülsümcüm kızın çok tatlı maşallah büyüyorlar valla ya...
kızlar biz karar verdik bu sene kreşe vereceğiz yağmuru...onun için böyle daha iyi olacak gibi.....
şimdilik iyi geceler herkeseee....

sende hoşgeldin şükocum tatilinizin sizn için güzel geçtiğine sevindim maşallah yağmura da annesini üzmemiş kreş iyi olur yağmur için arkadaşlarıyla güzel vakitler geçirir zeynep çok hırçın yaa paylamayı hiç bimiyor başkasının oyuncağınıda benimsiyor o yüzdn bendemi versem kreşe diye düşünmüyo değilim orda biraz örenir paylaşmayı heralde bakalım hayırlsı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…