gülümsee yada olmazsa fitili kullanabilrsin kesin çözüm ama önce doğal yolla dene tabi....
gülsüm bende istemiyorum bez bağlamayı ama oğlana güvenemiyorum ki...valla bu işler tecrübeyle olmuyropmuş yaaa ...çocuğuna bağlı ...kızımı 5 gün sürdü alıştımak ebu sebeple de k alışınca birdaha yapmamıştı sağa sola ama oğlan koyveriyor arada.....
ama süizde yazmışsınız ya arada yapıyorlar diye buda öyle işte arada yapıyor ....şimdi uykudan kalktı ...yapmamış uyuanınca hemen yaptırdım çişini ....kuru uyandı yani ama genelde uyurkende yapıyor ....
teşekkürler arkadaşklarım ....
sarp,
merhaba..
bnde denizlide yaşıorum
topikleri gezerken gözüme takıldı sizinde denizli yazıor,belki tanışırız dedim<::))
allah baışlasın yazılarınızdan anladıım kadarıyla iki çocuunuz var..
bnmde bir oğlum var 3yaşına girecek,ikinci bebeğimide bekliorum..
öylesine tanışmak istedim..
bu arada denizlilimisiniz yoksa sadece burda mı yaşıosunuz bilemiorum ama doğumlarınızı denizlide yaptıysanız hangi doktor ve hastane yardımcı olabilirmisiniz bana??
4ayrı doktora gittim bir türlü bulamadım güvenip sevebileceğim bir doktor,tavsiyeleriniz varsa bekliorum..şimdiden memnun oldum:))sevgiler...vereliniortak
sevgili bebish denizli deyaşamıyorum üye olurken yanlış butona basmışım sonra tekrar düzeltemedim çokda uğraşmadım ....bizim çocuklarda 3 yaşına yakşlaşıyorlar ...buradan paylaşımlarımıza devam edebiliriz
sevgiler ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?