2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hoşgeldin şükrancım...
tatiliniz güzel geçmesine çok sevindim
kocaman bir aferin yağmura ne güzel hiç üzmemiş annesini
kreş dediğin gibi yağmur için çok iyi olacak
bizim burdada kreş olsa bende vermek isterim
malesef küçük yerde olunca herşey istediğin gibi olmuyor

tuboşçum yağmurda genelde oyuncaklarını paylaşmak istemiyor bir de arada sırada hırçınlıkları oluyor ...çarşamba günü kreşe görüşmeye gideceğiz ...hastalık ve yemek yönünden endişeleniyorum...benim cimcime tarhanadan başka şey yemez kahvaltıda bakalım nasıl alışacak....
gülsümcüm evet kreş yağmur için iyi olacak inşallah....inşallah sizin orada da istediğin gibi bir kreş açılır....

hosgeldiniz tatilciler ne guzel haberler cok sevindim super bir tatil gecirmenize bizde parklarda havuzda geciriyoruz gunleri sukocugum kres gercekten cok egitici olabiliyor ecrin 2 saat duruyor o bile neler ogretti kizima severekde giderse cok guzel okula hazirlik olur hem

Ohh be hareketlenmiş burası,

Benievde pc olmadığı için uğrayamad epeydir.Gülümse'cim yavrusun gelme zamanı gelmiş, sağlıkla gelsin inşallah.

Bizde Asya'yı geçenlerde ilk defa oyun grubuna götürdük, 1.5 saat kaldı. Sorun yaratmadı ama arkadaşlarıyla pek ilgilenmedi kendi çapında oyun oynadı. İlk gelişi olduğu için dediler bilmiyorum bakacağız.

günaydın herkse.......
bugün kreşe görüşmeye gideceğiz kızlar bakalım inşallah içimize siner...bakalım benim kuzucuk sabahları erken kalkabilecek mi?

edacigim biraz devam etsin iyice alisir benim kiz okul okul diye aglardi hafta sonlarinda umarim oda benim kiz gibi cok sever evet bebisimin gelmesine az kaldi korku heyecan bekliyoruz

sukocugum senin kiz ne guzel yatiyormus sabahlari tek derdin o olsun ay ben kafayi yiyecem bu uyku yuzunden gece 2 veya 3 gibi gelir tekrar uyuyuncaya kadar bir dert sonra 6 dedimi ayaktayiz babamiz ise biz oturma odasinda yatakdada durutmaz simdilerde oglen uykusu hic kalmadi hadi kis gunlerinde evin icindeydi simdi yazda disari cikiyoruz balkonda oynuyor hala gideyimde yatayim yok ben yanina yatiyorum 1 saat falan sonra uyuyordu simdi oda kalmadi 5 gibi yatiyor 1 saat uyuyup tekrar 9 veya 10 artik kacta uyuta bilirsem nasil alisacak bu gidip yatmaya akil verin azcik bana

gülümseciğim Allah kolaylık versin canım...hamile halinle çok zor oluyordur eminim ki...yağmurda çok geç yatıyor 1 leri buluyor....
bugün kreşle gidip görüştük çok içime sindi çok beğendim...büyük ihtimalle ağustos ortasında başlayacak cimcimem....

slmm kızlar neden hiçç kimse bebişlerin gelişimi ile ilgili msj yazmamışş..hadii paylaşalım.....benim kızım elif 4 ocak doğumlu.1 ay erken oldu.şuanda 31 aylığız.konuşma motor gelişimi süperr.ama kg malesef.11.5 kg.kahvaltı olayımız yokk.peynir yumurta ağzına sürmüyo.yemektee ehhh işte.aç kalınca mecbur yiyiyoo.tavsiyelerinizi bekliyorumm...

hoşgeldin zala

kızlarımız aynı gün doğmuş :)
bizim bebişlerimiz genel de çıtı pıtılar ecem de şuan 12 kilo
kahvaltı da bizde sorun yaşıyorduk sabahları sadece süt içerdi ama artık sabahları süt vermiyoruz sadece gece yatarken veriyorum bu yüzden kahvaltı ytapmaya başladı 4 aydır kahvaltı yapıyoruz.
peynir, zeytin salatalık,teryağ ve bal ekmek buna bayılıyor, ıhlamur içer genelde patates kızartması, yumurtada 1 gün yemez ise 2 gün mutlaka babanesi yediriyor. konuşma olarak ecem çook erken konuşmaya başladı yaşına girmeden kelimeleri söyledi ama yürümemiz geç oldu 18 aylıkdı yürüdüğünde :)
yeme konusunda biz kızıma pek yesin diye baskı yapmıyoruz doktorumuzda bunu önerdi zaten artık acıktığını biliyor o yüzden ben açıkdım deyip çok da güzel yemeğini yiyor.
sadece yemek için baskı yapmamaını önerebilirim canım
tekrar hoşgeldin aramıza olumunekankayizsmile

kızlar nasılsınız kuzular nasıl, biz iyiyiz çok şükür, bugün tatile gidiyoruz bir hafta kalcaz inşallah, açıkçası korkarak gidiyorum oğlumla nasıl tatil yapcaz diye, inşallah çok eğlenir ve hastalanmaz kendinize iyi bakın görüşürüz öptüm hepinizi

cok sevindim sukocugum icine sinmesine heo iyi olur insallah
hosgeldin zala benim kizimin hep uyku problemi olmustur ve devam etmektedir yemek konusunda bazen iyi bazen kotu cani isterse herseyi yer cani istemessede en sevdigi seyi bile agzina kat cikarir kendi nasil isterse oyle yapiyor 1 yasina girmeden yurudu suan konusuyor ama hala cokda net degil kelime kelime herseyi soyler cumle kurmaya basladimi karisir hepsi birbirine oyun oynamasi el becerisi cok guzel basarili evde kahvaltiyi masaya tasima gorevi bile ona ait tozlari alir bazen supurge bile yapar kizim diye demiyorum ama beceri yonunden anasina cekmis bence -tatlicadiarzu- :roflol::roflol:

gülümseciğim çok teşekkürler canım....
yağmur 16 ağustosta başlayacak kreşe ilk günlerde ben de olacağım yanın da alışması yönünden....kendisi olayı iyice kavramış durumda siz işe gidince ben de kreşe gideceğim diyor...
inşallah sorunsuz güzel bir sene geçiririz....
kızlar burası öyle bir sıcak ki anlatamam...sıcaktan hiçbir şey yapasım gelmiyor...yağmurda uyuyor...yemeğide yok kızımın...ona güzel bir domatesli makarna yapayım yanın da ayran içsin kuzucum....
parvinacım iyi tatiller size.....

ooohh coşmuşsunuz hanımlar ...
içinizde en zayıf benim oğlan 10,200 gr ..hiç kilo alamıyor bu çocuk ya ...hep öyle iid öylede gidiyor ....
yemek olayı ite kkaka işte gidiyor ama herşeyden yemesini sağilıyorum ...saah ları peynirli veye suculklu yumurt süt ...
sonra meyve ..öğle yemeği ...yoğurt ... akşam da işte bizdeki yemeğe göre ...ama acaip ketçaba dadandı bu çocuk ... sizdede varmı böyle bir durum

...ketçaplı haşlanmış mısır ...ketçaplı yumurt yada krep ....yada katçaplı çorba ....bir güzel yiyorki almak istemiyorum elinden bıkar hehalde diye düşünüyorum ....

ekmek falan banıp yiyior yani o derece ....daha devam ederse yasak koyyımıı ne dersiiz yoksa bıkana kadar yesin mi? katkı maddesi vardır ya ondan korkuyorum (sank,i nede yok katkı maddesi işte benim ide laf )....
gülümse allah kolaylık versin bizde uyku sorunu yok akşam 22:30 da yatar ..sabah 09:00 gibi kalkar öğleyinde 2 yada 3 saat uyur ...maşallah uyumazsa erir zaten ...

parvinaya iyi tatiller
şükran da kreş iyş olur umarım allah kolaylık versin ....
zala hoşgeldin seninde mi kızn var şurda 3 kişi oğlan annesiyiz ....

başka ne diyim öpüyorum sizi....

sarp,
merhaba..
bnde denizlide yaşıorum
topikleri gezerken gözüme takıldı sizinde denizli yazıor,belki tanışırız dedim<::))
allah baışlasın yazılarınızdan anladıım kadarıyla iki çocuunuz var..
bnmde bir oğlum var 3yaşına girecek,ikinci bebeğimide bekliorum..
öylesine tanışmak istedim..
bu arada denizlilimisiniz yoksa sadece burda mı yaşıosunuz bilemiorum ama doğumlarınızı denizlide yaptıysanız hangi doktor ve hastane yardımcı olabilirmisiniz bana??
4ayrı doktora gittim bir türlü bulamadım güvenip sevebileceğim bir doktor,tavsiyeleriniz varsa bekliorum..şimdiden memnun oldum:))sevgiler...vereliniortak

sevgili bebish denizli deyaşamıyorum üye olurken yanlış butona basmışım sonra tekrar düzeltemedim çokda uğraşmadım ....bizim çocuklarda 3 yaşına yakşlaşıyorlar ...buradan paylaşımlarımıza devam edebiliriz
sevgiler ....

olsun canım , bahane oldu tanışmış olduk..memnun oldum:))

bayanlar bebisler nasilsiniz hala bebis diyorum benim kiz abla bile olacak kizlar yarin doktora gidecegim sabahtan heycanlandim biraz, doktor iki uc gune bebis gelebilir dedi gelmessede ecrin gibi 2 hafta gec gelir heralde beklemek ne zor korkular basti beni dualarinizi bekliyorum

sukocugum ne kadar kalacak yagmur kreste siz isteykene hep ordami duracak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…