2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz bende fazla fırsat bulamıyorum girmeye hastalıklarla uğraşmaktan berkay iyi çok şükür onun bişisi yok ben rahatsızım pc ye giremiyorum fazla oturamıyorum başında gözlerim ve baş ağrılarım var sürekli ağrıyor yakın körlüğüm çıktı ortaya gözlük kullanıyorum birde mide problemim vardı hafta cuma ya hortum salcaklar mideme çok korkuyorum benden bukadar.
berkay ın sağlığı gayet iyi bu aralar kilosu 13.200 gr boyunu ölçmedim baya uzun boylu olcak boya gidiyor çünkü.
gülümsecim allah bi avazda kurtarsın canım sağlıkla gelsin bebişin hayırlı haberini alırız inşallah bize ne çabuk geçiyo dışardan sen neler yaşıyorsun kimbilir değilmi bi sıcaklar va allah kolaylık versin canım öpüyorum herkesi..

gülümsecim dualarımız seninle canım benim....inşallah sağlıkla kucağına alırsın....güzel haberlerini heyecanla bekliyoruz...
yağmur sabah 8.30 dan akşam 5 e kadar orada kreşte kalacak gülümsecim....
greencim canım çok geçmiş olsun....inşallah hiçbir problem çıkmaz midende...berkaya da maşallah...

yok anam yok bu bebisde bekletecek beni daha gelisi yok haftaya kaldi ramazan ayiyla birlikte gelecek galiba hayirlisi
gecmis olsun greencigim kendine dikkat et canim
sukocugum cok fazla saat orda kalacak desene umarim slkilmaz gerci alistimi eve bile gitmek istemez

greencim geçmiş olsuncanım aman dikkat et kendine sen bize lazımsın canım benim inşalah kolay olurda canın pek yanmaz canım korkma allah yarsımcın olsun canım

gülümsecim dualarımız hep senle canım inşallah sag salim dünyaya gelir minik kızın benim kızmda bu aralar çok zayıfladı bir deri bir kemik sabah kahvaltısu yapmak istemiyo yumurtayı seviyodu önceden şimdi eeh kaka diyerek yemek istemiyo yemek dersen oda yok sıcaklardan dır herlade bir kış olsun iyi bir balık yağı alıp iştahını düzene sokmak istiyorum bide dr götürcem gelişimine baktırmak için galiba gelişmesi yavaş valla bazen napcamı şaşırp sıkıntıdan ağlamak isityorum 10 kilo sadece sağlıyı yerinde çok şükür ama bu kadar zayıf olması canımı çok sıkıyo malesef bakalım hayırlısı agustosta hepetit A aşının ikinci dozu yapılcak zeynebe ozamn gelişimine baktırcam inşallah of yine kan alcaklar idrarra bakacaklar kesin zor yavrum çok korkacak yine

tuboş biz aynı gidiyoruz bu çocuklar niye böyleler yaaa....sıska....benimkisde süreklimeyve yiyor ...sabah khavlatı iyi sayılırda akşam yemeğinde çok zorluyor yemek istemiyor ...ama ketçapla yediriyorum bende hadi yut katçaplı ekmek vericem diyince yutuyor ...belki kilo alır nedersin?

gülümsee
senin kıza isim buldum ramazan da doğacak ya ...bak şimdi bombayı patlatıyorum RAMİZE....
NASIL GÜZELMİ? hahahahahaha....anneme ramazan da doğdu diye ramize koymuşlar sonra değiştirmişle rismini ordan aklıma geldi....

şükran (a) özel yazıyorum.....

kardeşim kreşte çalışıyordu ...çok sıkı takip et olurmu?sürekli git baskın yap yani ...her söylediklerini yapmayabiliyorlar ...biraz şova döküyorlar yani işi.......özellikle öğle yemeklerinde takipte olunmenüyü takip edin ....kuşkulandırmak çin yazmıyorum yanlızca tedbir olsun diye ...arada kontrol edilmesi gereken yerler çıkıyor hepsi değil tabi....
beğendim diye yazmıştın .....bende geçen defa da yazdım sonra silidim aklını karışmamak için ...ama yine duramadı işte annelerin yakın ilgisi daha iyi olmaları konusunda tetkliyor özzel kreşleri....
allah kolaylık versin ...merak etiklerini cavaplandırırım ....korkutmak çin yazmadım haaaa. ....

sarp teşekkür ederim canım uyarın için....sık sık gideceğim ben de eşimde....umarım dedikleri gibidir herşey...bütün kreşlerin işi şova döktükleri muhakkak....Allah yardımcımız olsun artık...

canım biz de merakla bekliyoruz güzel kızını.....
yağmur evet bütün gün kalacak kreşte aslında çok endişeleniyorum ama...baktım olmuyor bakıcıyla devam ederiz.....

saolun kizlar bekliyoruz canim isim icin cok tesekkurler sarpcigim ramizede guzelmis ramazaniye bile koyabiliriz sempatiksalakcinni gelsinde saglikla
sukocugum yakindan ilgilendinmi sorun olmayacaktir insallah kucuk olunca biseyde anlatamaz anlatsada nekadar net olacak benim kiz 2 , 3 saat kaliyor onda bile aklim onda kaliyor senin endisen cok normal umarim cok memnun kalirsin canim yanliz hergun giderken vucuduna dikkat et kizarma morarma olursa okulda dusup kalktigini bilirsin onlarda soylemesi lazim benim kiz cok tirmandigi icin yukseklere benim korkum hep duserde bir yerine bisey olurmu korkusu 3 ogretmen birde yardimcilari var 12 cocuk sinifta bir ikikere dusmus ben farkettim ben demeden onlar soyledi cok hareketli diye yakindan takip ediyorlar ve benimde hosuma gitti umarim sende cok begenirsin canim

tubacigim sagligi yerinde olsun guzel zeynep'in onemli olan o canim kilosuda cokda fena degil vucut bunye meselesi falndir belki her yasitlari ayni kiloda olmuyor sen canini slkma

saol gülümsecim beninimde tek teseliim saglıgının yerinde olması zaten allahıma şükürler olsun napalım kafaya takmamaya çalışıyorum zeynebin zayıflıgını bi tarftan ta sanki guatırı var gibi geliyo yani troit büyümemsi ondanmıdır acaba dr götürcem bakalım ne diyecek bende var çünki o hastalıktabn inşallah yoktur bişeyi nese allahım korusun yavrularımızı

geçmiş olsun canım troit hastalığı genetik olur zeynebi göster bencede inşallah hiç bişeysi yoktur kilo alımını durduruyo çünkü bu hastalık.

saolasın grencim evt haklısn genetik troit hastallıgı bakalım bu hafta götrcem ozamn ne diyecek dr grencim bu arada sanada geçmiş olsun inşallah geçmiştir baş agrın acil şifalar canım

saolasın grencim evt haklısn genetik troit hastallıgı bakalım bu hafta götrcem ozamn ne diyecek dr grencim bu arada sanada geçmiş olsun inşallah geçmiştir baş agrın acil şifalar canım

çok stres yapıyorum kendime bu aralar hiç iştahım yok çocuk gibiyim iki lokma geçmiyo boğazımdan mide filmi çektiricem yaa stres yapıyorum korkuyorum açıkcası..

greencim allah yardımeder canım merak etme sen dua et haklısın insan ister istemez strese girer ama bünyen güçsüz düşer canım bu sefer de yemeye çalış cuma günü çektircem demiştin ya daha çekilemdimi mide filmin nese canım inşallah korktugun kadar zor olmaz allah yardımcın olsun kolay olsun inşallah

selam kızlar

gülümse'cim bebek gelmedi demek hala hayırlısıyla gelir inşallah
Şükran kreş konusunda benimde kafam çok karışık ya ama sanırım biraz daha bekleyeceğim. Kızlar çok güzel uyarılarda bulunmuşsunuz teşekkürler.

Bizde tatildeydik. Giderken aklımda hep yemek işi nasıl olacak yer mi yemez mi diye sorular vardı. Arkadaşım tatilimiz burnumuzdan geldi birşey yemedi dedi, ya bizimde öyle olursa dedim ama şükürler olsun iyi geçti. Kahvaltı yapmayanı denize almıyorlar, yemeğin bitmezse denize giremezsin diye diye yedirdik. Zaten çokta yorulup acıktı, yorgunluktan gün içinde 2 kere uyumaya başladı 1 kere uyursada saat 10 nakavt :).

selam beden tatildeyim ama yakın yerlerde....misafirleriiz var onlala braber geziyoruz ....sizden naber ?sıcaklarlarla başınız nasıl ....
hayırlı ramazanlar arkadaşlar oruç tutacak kişiler için allah olaylık versin ....bizler evde iyiizde çalışnlar ve dışarı çıkmak zorunda kalanlar için ...
green geçmiş olsun ....inşallah sorun çıkmadan atlatırsın ...
hoşçakalın
şimdilik ...

bizde tatilimizi yaptık evimize geldik.
ecemim annesi hiç üzmedi yemeklerini güzel güzel yedi
çok ama çokda mutluydu
bana da iyi geldi en azından dinlendim şuan evdyim
çarşamba günü işe başlıyorum

herkese hayırlı ramazanlar
öpüyorum kuzucukları

sağol kızlar gülsümcüm hoşgeldiniz sizde.
bende yarın sabah hastaneye gidiyorum kızlar dua edin benim için öpüyorum sizi ve kuzularınızı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…