2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

greencim canım benim korkma hiç inşallah herşey iyi olcak senin için sıkıntın geçcek işte iyi olacagını ve oğlunu düşün senin için dua etcem canım sen dirayetli kadınsın bunuda atlatcaksın evel allah

Sağol tuğbacım gösterdiğin ilgi ve alaka için canım benim yanlız bırakmadığın ve aradığın için çook teşekkür ederim..

merhaba
bende bugün işe başladım
evde olmak çok gğzelmiş,
kızımla bol bol vakit geçirdik ama sayılı gün ya hemen geçti

sizler nasılsınsınız
greencim sonuçlar nasıl canım.

herkesi öpüyorum
hoşçakalın

slm kızlar nasılsınız, bizde tatilimizi yapıp döndük ben de işe başladım, bizim tatil sıcakların en üst seviyede olduğu döneme geldi, çok sıcaktı, oğlumda etkilendi tabi, pek bir şey yemedi, ama eğlendi tabiki de, bu arada çişini söylüyor artık sonunda başardık, tatilden sonra tam olarak söylemeye başladı, tatil yaradı oğluma, ama yemekle sorunumuz var eskisi gibi yemiyor, önceden yediği bir çok yemeği şimdi yediremiyorum, meyveyi de hiç yemiyor, kahvaltıyı hiç sevmiyor ne yapcaz bakalım böyle,

green çok geçmiş olsun canım allah şifa versin

hoşgeldin parvina sevindim tatilde eglendinize çok güzel oluyor yaa darsı bir dahaki yaza bizm başımızada olsun Bugün kızmın hepatit A ikinci dozu yapıldı tatlı yavrum çok korktu ama fazla yaygara koparmadı yemek konusuna gelince zeynepte fazla yemiyo karnının acıktıgını söylüyo ama ona bıraksam azcık yiyip kalkıyo o yüzden sıkıştırıp köşeye öle yediriyorum saglık ocagındaki tartı dogruysa çok şükür bir kilo daha almışız ama hiç öle görükmüyo kemikleri sayılıyo resmen ama napyım takılacak kafaya çok şey var bunudamı takayım saglıkları yerinde olsunda başak birşey istemiyorum artık

evt gülsüm teyzesi şimdilik son aşımızıda olduk fazla üzemdi beni prensesim ama biraz korktu okadarıda olcak demii darısı olmaynalrın başına

sağolun kızlar tatilden dönen arkadaşlar hoşgeldiniz.
geçmiş olsun tubişim bizde bugün olduk son aşımızı berkay ilk defa ağlamadı dr dan girmeden önce konuştum ağlamazsan sana bişeyler alırım falan filan girdik bi güzel muayyene olduk aşısını yaparken biraz ağladı okadar da olur tabi kilosu 13.500 olmuş boyuda 98 olmuş çok iyi dedi dr çok şükür.

ecemim grip oldu
anne burnumdan nefes alamıyorum diyor kuzum benim
inş ateşlenmez en ufak bi girpde bile ecem hastalanıyor sizin kuzular da ateşleniyormu ?
en son kilomuz 12 idi ama boyunu ölçmeyeli baya bi oldu
öptüm hepinizi

geçmiş olsun gülsümcüm fıstığıma iyileşir annesi sen üzülme zeynepte buu gün derin derin nefes alıyo sanki yani sanki burnundan nefes alamıyoda içersinden almaya çalışıyo odamı grip olacak ne inşallah olmaz sanırım en küçük çocuk zeynep heralde bur da kilosu 11.700 boyuda 86 olmuş maşallah berkayada çok güzel kilosuda boyuda inşallah hep öyle güzel giderde üzmez annesinii

teşekkür edrim canım şimdilik iyi maşallah hasta olmaz inşallah ecemde biran önce iyi olur inşallah bende merak ediyorum naptı acaba inşallah sag salim dünyaya getirmiştir yavrusunu

geçmiş olsun eceme kıyamam tatlıma benn.
berkay kolay kolay ateşli hastalık geçirmiyo çok şükür hasta oldumuda birkaçgüne toparlıyo kendini.
tuboşcum zeynebin boyuna göre kilosu iyi bence bizde berkay için diyoruz çok zayıf falan yeseler şöyle iştahla nolcak sanki dimi
gülümse doğurdumu acaba bende merak ettim inşallah hayırlısıyla kurtulmuştur arkadaşımız.

çok sağolun kızlar
şükür bu sefer ateşsiz sadece burun akıntı ile geçiyor hastalığımız doktorada götürmedim evde burun spreyi ve soğuk algınlığı şurubumuz vardı onları kullanıyoruz.

bu şekilde devam ederde atlatırız

nerdee greencim hiç iştahla yemek yerleemi özelliklede benim kız hiç yemez ama napalım benim kzımda minyon büyüyyecek heralde hayrılsı saglıklı olsunlarda gülsümcüm kızının iyi olmasına sevindim hep var herlde çocuklarda zeynebinde burnu biraz tıkalı

ben geldim kizlar bebisim dunyaya geldi 16-8-2010 pazartesi saat 9:14 te bugun 1 haftalik oldu 2.bebek daha kolay oluyormus allah a sukur ikimizde cok iyiyiz 1 hafta hastahanenin otelinde kaldik ecrinde babannesinde cok guzel dinlendik ayaga kalktim ecrin suan kiskanmiyor ama bebegin butun esyalarina benim diyor corabini falan giymeye calisiyor geceleri tam bebegimi uyutuyorum buyuk bebegim uyaniyor uykusuz geceler son gaz devam ediyor artmis birsekilde simdilik boyle kizlar hepinize kocaman kucak dolusu sevgiler

ayy hoş geldin gülümsecim gözünüz aydın minik kelebek düyaya geldi sonunda ne güzeldir şimdi onun kokusu çok sevindim canım allah hayrılı ve saglıklı günlerde büyütmeyi nasip eylesin allah bağışlasın resimlerini bekleriz minik bebgemizin buarada ismi ne oldu kızmızın nese canım tekrardan hayırlı ugurlı olsun ecrinimi de öpüyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…