2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kıslar benim arada sırada göğüslerim geriliyo sanki durup dururken birden oluyo hemen geçiyo geri sizede böyle b,işey oluyomu hiç.bide sütü gelen oldumu hiç merak ettim..

yok canım bende hiç olmuyo bu gerilmeler sadece acıyolar.büyüdükleri için geriliyo olmasınlar sakınnnn.bide süt gelmesi için daha erken değilmiki.yanlış anlama bilmediğim için sordum

Valla bende de oluyo gerilme bazen sanki uçları sızlıyo ve sütümde giyo ama çok az bide kızlar kesinlikle süt geliyormu diye göğüs uçlarınızı sıkmayın çok zararlı benim aldığım duyumlar böyle.

yok canım bende hiç olmuyo bu gerilmeler sadece acıyolar.büyüdükleri için geriliyo olmasınlar sakınnnn.bide süt gelmesi için daha erken değilmiki.yanlış anlama bilmediğim için sordum

bu haftalarda çoğu insandan geliyo galiba canım süt.benden hiç gelmedi ama şimdiye kadar.sadece o dediğim gerilme oluyo oda galiba süt damarlarım genişliyo diye düşünüyorum.CADIARZU

bunu söylediğin iyi oldu canım ben arada sırada sıkıyodum acaba süt gelcekmi diye..:1rolleyes::1rolleyes:

merhaba kızlar dün doktor kontrolündeydim çok şükür herşeyi iyi bebişimin. inşallah hep böyle devam eder.Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. ayrıca ben grip aşısı olayımmı diye sordum dr. hayır yaptırma dedi. bebeği etkileyebiliyomuş kasık ağrısınıda sordum normal dedi çok ağrıdığı zaman parol ağrı kesici iç dedi.

Bende bu hafta dr. dayım bakalım bizimki ne diyecek aşı içim. Benim göğüslerimde gerilme değilde zaman zaman kaşınıyor, her banyodan sorna kremliyorum kuru bırakmıyorum hiç. Yalnız bende bu aralar bir iştah bir iştah, gece uyandım açlıktan ölecek gibiyim, miğdem bulanıyor kalktım iki lokma birşey attım, sabah 8:30'da uyandım açıııımm. Normalde de iştahli biriydim ama çabuk doyardım, şimdi doyma sorunu yaşıyorum.

AYNI SORUN BENDEDE VAR CANIM İŞTAHIM ACAYİP AÇILDI DOYMUYORUM Bİ TÜRLÜ AYY BİŞEY DEĞİL DAVUL GİBİ ŞİŞCEZ..ŞİMDİYE KADAR 5 KİLO ALDIM DİYE SEVİNİYODUM.GEÇEN GÜN TARTILDIM AYY BİDE NE GÖRÜYÜM ŞOK GEÇİRDİM 63 KİLO OLMUŞUM.54 İLE BAŞLAMIŞTIM.:1rolleyes:

HERŞEYİN YOLUNDA OLMASINA ÇOK SEVİNDİM CANIM HAFTAYADA BENİM KOINTROLÜM VAR KIZIMI GÖRCEĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM İNŞALLAH BENDE İYİ HABERLERLE GELİRİM..

cok sevindim hic problemsiz devam eder insallah boyle bebeklerin saglikli olmasi sevindiriyor gercekten insallah hep boyle guzel haberler aliriz

kizlar bendede gogus kasintisi cok oluyor iyice fazlaladi icten icede sicakligini hissediyorum ama gobegim usuyor buyudukce kiyafetlerimin altindan gobegim cikiyor band aldim artik onu takiyorum sicak tutmaya calisiyorum zaten cok usuyen birisiyim burdada cok soguk suan hep yagmurlu turkiyede olmayi cok isterdim sicak sicak

cok sevindim hic problemsiz devam eder insallah boyle bebeklerin saglikli olmasi sevindiriyor gercekten insallah hep boyle guzel haberler aliriz

canım sagol tek dileğimiz bu bebeklerimizin sağlıklı olması. inşallah hiç birimiz kötü haberler almayız.

ya kızlar midem çok yanıyor..kaç gecedir uyuyamıyorum..hamilelik öncesinde de mide şikayetlerim vardı ama bu kadar değil..gavıscon kullanıyorum ama bana mısın demiyorum..oturarak uyuyamaya çalışıyorum..ama ne yesem ağzıma kadar çıkıyor..asitten boğazım tahriş oldu..siz bu tür bi durumla karşılaştınız mı ya da önereceğiniz bişey var mı?sanırım reflü oldum..

Geçmiş olsun, hamilelik reflüsü diyorlar buna, reflü için geçerli olan şeyler geçerli sanırım. Az az ye ve yemekten hemen sonra yatma, çok aşırı sıvı alma ki yediklerin depreşmesin. Asitli, baharatlı, gazlı şeylerden kaçın. Benimde başlangıçta çok yanmam oldu, he şimdi hatırladım dr. o zaman çok açta kalma demişti açlıkta yanma yapıyormuş.
Benimde çok yanmam olduğu için o ara çok araştırmıştım, birde kullandığın ilaçlara bir bak yan etkisi olan olabilir, aklıma gelenleri yazdım.

Bu hafta dr.da tartılacağım bakalım kaç kg. olmuşum:icecream: ama halim hal değil:1no2:, bal kızım iyi olsunda gerisi kolay.

Birde bebişim ilk başlarda çok tekmeliyordu, deli ediyordu bizi ama bu aralar hareketleri hafifledi. Sizde böyle birşey oldumu?

Ayy sorma şu krampları bende çok oluyor tamda uykumun içinde bi çığlıkla uyanıyorum sanki bıçaklıyorlar o an beni seninde dediğin gibi sesime uyanıyo canım kocam korkuyo oda bişi oluyo diye ben kramp girdiği anda yataktan fırlıyorum ve hemen yürümeye başlıyorum o anda kesiliyo ağrı çok şükür:1rolleyes:

İnşallah herkesin iyi haberleri gelir.

canım senin gebelik haftan bencen önce 24 ile 28 haftalar arasında şeker testi yapılıyo ya sen yaptırdınmı.ben pazartesi gitcem doktora heralde yaparlar bana.nası bişey anlatırmısın biras eğer yapıldıysa.:1rolleyes:

günaydınnnn.2 gündür yoktum evde bugün gelip neler olmuş bakayım dedim.gamzecim kilo bendede aldı başını gidiyor.50 ile başladım 57.5 olmuşum.bu aralar çok hızlı kilo alıyorum yaaaa.aslında bu durum canımıda sıkıyo ama napalım bebişler sağlıklı olsunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…