yok canım bende hiç olmuyo bu gerilmeler sadece acıyolar.büyüdükleri için geriliyo olmasınlar sakınnnn.bide süt gelmesi için daha erken değilmiki.yanlış anlama bilmediğim için sordum
Valla bende de oluyo gerilme bazen sanki uçları sızlıyo ve sütümde giyo ama çok az bide kızlar kesinlikle süt geliyormu diye göğüs uçlarınızı sıkmayın çok zararlı benim aldığım duyumlar böyle.
Bende bu hafta dr. dayım bakalım bizimki ne diyecek aşı içim. Benim göğüslerimde gerilme değilde zaman zaman kaşınıyor, her banyodan sorna kremliyorum kuru bırakmıyorum hiç. Yalnız bende bu aralar bir iştah bir iştah, gece uyandım açlıktan ölecek gibiyim, miğdem bulanıyor kalktım iki lokma birşey attım, sabah 8:30'da uyandım açıııımm. Normalde de iştahli biriydim ama çabuk doyardım, şimdi doyma sorunu yaşıyorum.
merhaba kızlar dün doktor kontrolündeydim çok şükür herşeyi iyi bebişimin.inşallah hep böyle devam eder.Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. ayrıca ben grip aşısı olayımmı diye sordum dr. hayır yaptırma dedi. bebeği etkileyebiliyomuş kasık ağrısınıda sordum normal dedi çok ağrıdığı zaman parol ağrı kesici iç dedi.
merhaba kızlar dün doktor kontrolündeydim çok şükür herşeyi iyi bebişimin.inşallah hep böyle devam eder.Allah hepimizin bebeklerine sağlık sıhhat versin. ayrıca ben grip aşısı olayımmı diye sordum dr. hayır yaptırma dedi. bebeği etkileyebiliyomuş kasık ağrısınıda sordum normal dedi çok ağrıdığı zaman parol ağrı kesici iç dedi.
cok sevindim hic problemsiz devam eder insallah boylebebeklerin saglikli olmasi sevindiriyor gercekten insallah hep boyle guzel haberler aliriz
KRAMP
Kramp ani ve keskin bir acıdır. Genelde baldır kasları ve bacağa girer.Hamilelikte bu duruma sık rastlanmakla beraber neden olduğunu kimse tam bilmiyor. Vücuttaki düşük sodyum oranlarının buna sebep olabileceği düşünülüyor. Düzenli egzersizler kan dolaşımınızı düzenlemekte ve bu krampların oluşumunu azaltmakta size yardımcı olacaktır. Ayrıca sağlıklı beslenmede önemlidir. Özellikle muz iyi bir sodyum kaynağıdır ve tüketmenizde fayda vardır.
kizlar bendede bazen oluyor kramp baldirda oluyor ayak parmaklarinizi kendinize dogru cekmeniz lazimmis ben oyle yapmaya calisiyorum ve duzeliyor ama yinede bazen butun gun agridigi oluyor, bir gece bagrisima esim uyandi ve o yardimci oldu cok can yakici kafamçokkarıştı
İnşallah herkesin iyi haberleri gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?