2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhh gülümse'cim gözün aydın Allah anneli, babalı büyüsün inşallah. Sağlıkla, sıhatle vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah. Sil baştan başladınız tabi ama şimdi tecrübeli bir annesin, Allah yardımcın olsun ikinizide öpüyorum canım.

Canıııım çok sevindim bugün nete giremedim tuboşcum tele mesaj attıda öğrendim sağolsun allah analı babalı büyütsün minik yavruyu hayırlı evlat olur inşallah.

tebrik ederim canım ecrin abla oldu demek hoşgeldi dünyaya minik melek

gözün aydın canım, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün, ecrin ne güzel kardeşiyle birlikte büyüyecek

sagol tubosum allah razi olsun inanilmaz bir duygu canindan bir can ozlemisim bebek kokusunu butun gun kokluyorum ismini berra koyduk :asigim:

Hoşgeldin güzel meleğimiz...
Allahım güç kuvvet versin sana gülümsecim,sağlıkla büyüt bebeğini canım benim...

allah razi olsun gulsum cok tesekkur ederim canim a.s.

cok sagol edacigim butun iyidileklerin icin amin amin insallah butun istegim hayirli bir evlat olmasi en iyi sekilde yetistirmek butun bebekleri butun cocuklari allahim korusun cok masumlar gunahsizlar :asigim:

Canıııım çok sevindim bugün nete giremedim tuboşcum tele mesaj attıda öğrendim sağolsun allah analı babalı büyütsün minik yavruyu hayırlı evlat olur inşallah.

sagol greencigim amin canim hepimizin evladi hayirli olur insallah :1hug:

tebrik ederim canım ecrin abla oldu demek hoşgeldi dünyaya minik melek

tesekkurler goncacigim gercekten minik bir melek minicik ecrin tam birabla oldu ablam deyip opuyor yanagini uzatip kendini opturuyor aglasin hemen ilgileniyor ben burdayim aglama tamam anne sut ver berraya diyor

gözün aydın canım, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün, ecrin ne güzel kardeşiyle birlikte büyüyecek

cok sagol parvinacigim abla kardes birlikte buyuyecekler beni biraz yoracaklar ama ne yapalim gulu seven dikenine katlanirmis :1rolleyes:

allah analı babalı büyütsün gülümsee...
berra yı öpüyoruz ve mis kokusunu taaa buralardan hissedebiliyoruz sağlıcakla kalı ...

cok tesekkurler arkadaslar allahim sizede tekrar nasip etsin hayirli evlatlar insallah

ecrin cok bebeklesti berra parmagini emiyordu bugun ecrinde basladi sapur supur yapma annem diyorum beyyada yapiyoo diyor r''yi soyleyemiyor simdi aglasa anne acikti sut ver bezi getiriyor degistir benden daha iyi ilgilenecek hic aglamasin istiyor kardesi ' aglama sesi gelse hop odada yanina yatiriyoruz kucagina almak istiyor falan acayip zor oluyor suan umarim hemen alisir hic oturamiyorum uyku yok birini yatiriyorum biri uyaniyor -tatlicadiarzu-
anlayacaginiz cook yorgunum coook :bbo:

kolay gelsin gülümsecim işin çok zor ama onların varlıgıda başka güzel canım anneyiz işte sabrediyoruz her cefalrını çekiyoruz inşallah onlarda büyünce biizm kıymetimizi bilir hayırlı ve sağlıklı evlat olurlar inşallah

gülümsecim çok çok kolay gelsin canım
annelik bu olsa gerek ikisinin de canları sağolsun iyiki varlar iyiki anneyiz :)
çok çok öpüyorum o güzel kızlarını

selam kızlar biz de dün akşam geldik izmirden.....
gülümseciğim gözünaydın canım...Allah analı babalı büyütsün meleğini...ne güzel iki kızkardeş büyüyecekler....

evet yaaa çok sessiz burası ama ben çkk bitkin hissediyorum kendimi ...yani he gün biri iftara çağırsa çok iyi gelir yani....
nabwer nasılsınız ....kadir geceniz mübarek olsun ....sağlıklı mutlu hayırlı geçer inşallah ömrümüz ...
hadi eyvelleh allah kolaylık verisin ...

Kızlar nasılsınız, hadi ben bir soru sorayım da topiğimiz canlansın, ikinci çocuk hakkında ne düşünüyorsunuz, mağlum çocuklarımız bu sene üç yaşlarını bitirecekler, yavaş yavaş ikinci çocuğu düşünmeye başlayan var mı fikirlerinizi bekliyorum

merhabalar bende geldim nasılsınız parvinacım biz ikinci çocuk hakkında hiç bişey düşünmüyoruz belki 10 yaşına kadar çünkü kendimizi ona adayıp iyi bi gelecek sunmak istiyoruz okuldu falan zaten ikinci çocuk için 35 yaş uygun diye düşünüyorum tabi rabbim nezaman isterse ozaman olur.

topiğimiz gerçekten çok sessiz kalmış yahu....
kızlar ben kreşten vazgeçtim...kıyamadım ...bu sene de bakıcımla devam edeceğim...böyle içim daha rahat...seneye kreşe vereceğim....
siz neler yapıyorsunuz...nerelerdesiniz....
öpüyorum hepinizi.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…