ben geldim kizlar bebisim dunyaya geldi 16-8-2010 pazartesi saat 9:14 te bugun 1 haftalik oldu 2.bebek daha kolay oluyormus allah a sukur ikimizde cok iyiyiz 1 hafta hastahanenin otelinde kaldik ecrinde babannesinde cok guzel dinlendik ayaga kalktim ecrin suan kiskanmiyor ama bebegin butun esyalarina benim diyor corabini falan giymeye calisiyor geceleri tam bebegimi uyutuyorum buyuk bebegim uyaniyor uykusuz geceler son gaz devam ediyor artmis birsekilde simdilik boyle kizlar hepinize kocaman kucak dolusu sevgiler
ben geldim kizlar bebisim dunyaya geldi 16-8-2010 pazartesi saat 9:14 te bugun 1 haftalik oldu 2.bebek daha kolay oluyormus allah a sukur ikimizde cok iyiyiz 1 hafta hastahanenin otelinde kaldik ecrinde babannesinde cok guzel dinlendik ayaga kalktim ecrin suan kiskanmiyor ama bebegin butun esyalarina benim diyor corabini falan giymeye calisiyor geceleri tam bebegimi uyutuyorum buyuk bebegim uyaniyor uykusuz geceler son gaz devam ediyor artmis birsekilde simdilik boyle kizlar hepinize kocaman kucak dolusu sevgiler
ayy hoş geldin gülümsecim gözünüz aydın minik kelebek düyaya geldi sonunda ne güzeldir şimdi onun kokusu çok sevindim canım allah hayrılı ve saglıklı günlerde büyütmeyi nasip eylesin allah bağışlasın resimlerini bekleriz minik bebgemizin buarada ismi ne oldu kızmızın nese canım tekrardan hayırlı ugurlı olsun ecrinimi de öpüyorumm
Hoşgeldin güzel meleğimiz...
Allahım güç kuvvet versin sana gülümsecim,sağlıkla büyüt bebeğini canım benim...
Ahhh gülümse'cim gözün aydın Allah anneli, babalı büyüsün inşallah. Sağlıkla, sıhatle vatanına milletine hayırlı bir evlat olur inşallah. Sil baştan başladınız tabi ama şimdi tecrübeli bir annesin, Allah yardımcın olsun ikinizide öpüyorum canım.
Canıııım çok sevindim bugün nete giremedim tuboşcum tele mesaj attıda öğrendim sağolsun allah analı babalı büyütsün minik yavruyu hayırlı evlat olur inşallah.
tebrik ederim canım ecrin abla oldu demek hoşgeldi dünyaya minik melek
gözün aydın canım, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün, ecrin ne güzel kardeşiyle birlikte büyüyecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?