2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

bende buralardayım arada yazılanları okuyorum işte şükrancım için nasııl rahat ederse öle yap canım hayırlısı olsun parvinacım büyük konuşmuyorum ama ben en az 2 sene daha düşünmüyorum zeynep çok zayıf oldugu için çok küçük görünüyo gözüme kızmı biraz daha büyüteyim gözümü doldursun şöle bir ozamn düşünürüz hayırlsıyla ikinci bebişi

sonunda topiğimiz hareketlendi :)

yağmur için en güzeli sen daha iyi bilirsin annesi seneye hem daha büyümüş olacak.

parvinacım ikinci çocuk için ecem 6-7 yaşına gelmeden ben istemiyorum ama büyük konuşmakda istemiyorum eşimin gönlü yok gibi :)

bayramda geliyor içim kıpır kıpır yarın acaba napıcaz diye kesin dolu dolu şeker toplarız :):):):):)):

teşekkür edrim şükocum gülsüm cüm güzel bayram dilekleriniz için bende tüm burdaki tüm arkadaşlrımın bayramını kutluyorum ailenizle ve yavrunuzla mutlu ve hayırlı bayram geçirmenizi diliyorum iyi bayramlar bayrammınız mubarek olsun

gülsümcüm ne güzel sevinçilisin sevincin hiç bozulmasın canım malesef ben her bayramı olduğu gibi bu bayrımda buruk geçireceğim ailemin yanına memlekitime gidemiyorum yine önceden gidelim demiştik birden karar değiştirince kötü oldum valla burdad yapacak bişeiyim yok kimsem yok belli etmemey e çalışıyorum eşime ama bilmiyorum çok kırgınım ne se bidahaki bayramlara gitmek ailemle geçirmek bayramı nasip olur inşallah bende kızmı alıp mahallede bayram gezerim demi nese daha fazla siz sıkmayayım sizler neler yapacaksınız arkadaşlar umarım aileleriniz yanınızdadır onlarsız olmuyo çünki

tuboşçum canım bizim de burada eşimin teyzesi dışında kimsemiz yok....biz de yalnız geçireceğiz maalesef....inşallah sen de bundan sonraki bayramlarını ailenle geçirirsin canım...

nasılsınız kızlar herkesin bayramını kutluyorum, allah kuzularımızla daha çok bayramlar yaşamayı nasip eder inşallah,

Selam kızlar nerelerdesiniz yaa hiç sesiniz çıkmıyor....
benim kuzucuk da rahatsızlandı teyzeleri yaa....ishalimsi kaka yaptı...sonra da kustu...inşallah ilerlemez daha fazla...aksi gibi eşimde yok seyahatte...
birşeyde yediremiyorum inşallah tekrarlamaz....

geçmiş olsun şükrancım tatlı kızna sen daha iyibilirsin ama bol bol sıvı ver su kaybı fazla olamsın ay tatlım benim iyileşir inşallah biran önce

çok teşekkür ederim tuboşçum...canım evet dediğin gibi su içirmeye çalışıyorum....şimdilik iyi görünüyor inşallah böyle devam eder...seni ve zeynepçiğimi öpüyorum canım...

geçmiş olsun şükran
bayramınız kutlu olsun hanımlar ben gelemiyorum buraya ...ararda bakıyorum işte o kadar ...değişiklik yok hep aynıyız öpüyorum sizi ...

kızlar çok teşekkür ederim....
Allaha şükür sonra düzeldi bir daha tekrarlamadı gülsümcüm...

slm arkadaşlar bende buralardayım ama şu ara kızmla ugraşıyoruum hastalndı yinee yaaa ateşlenip duruyo nezle farnjit olmuş ilacı veriyorum geçiyo ilaçın etkisi geçince tekrar ateşleniyo bekleyip duruyodum ne zamn hasta olcak diye korktum başıma geldi baygın baygın uyuya kalıyo arada yavrum çok zayıf zaten temelli eriyecek yavrum ama yedirmeye çalışıyrum meyvelerin suyundan sıkıp veriyorum bakalım ilaç larla geçecek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…