2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

tuğbacım geçmiş olsun canım
umarım en kısa zamanda atlatırsınız hastalığı
ateş çok zor kuzucukları çok etkiliyor
kıyamam ben zeynebeee

canım çok geçmiş olsun, vallahi aklıma bile getirmek istemiyorum ama ben de bekliyorum kış geliyor oğlum yine hastalancak diye korkuyorum, inşallah hastalanmaz, bir kaç güne kadar toparlar canım, zayıflayacak diye korkma şimdi fazla hareket etmiyordur, enerjisini harcamaz bir an önce iyileşir inşallah

tuboş
canım geçmiş olsun faranjit salgınmış canım benim yaaa...çocuklar hasta oluyor işte böyledaha iyi olmasına çok sevindim ....

parvina
sende sıkma canını inşallah hasta olamadan geçer bu kış sen koruyucu iğne yaptırıyordun onun faydası olur mutlaka ...

saolsı sarpcım şimdi biraz daha iyi çok şükür allahıma ama ateşlencek diye diken üstünde duruyorum yani sürekli kontrl ediyorum malsef kış oldumu hastalıklar bırakmıyo çocuklarımızın yakasını

slm kizlar ben geldim a.s. hasta olan bebeklerimize gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirler benim kizlarla basim dertte gecem gunduzum kalmadi afedersiniz bazen wc ye bile gidemiyorum ecrinde grip olmustu bir haftadir cok nazlandi ilgi delisi oldu ilgilenmedinmi altina biraki veriyor parmak emiyor oyuncaklarini dagiti veriyor hastalaninca daha bir degisti cok nazli cok berrayla aramiz iyi allaha sukur emip uyuyor sesler cikarmaya basladi iyice cenesi dusuk ablasi gibi

kizlar yarin turkiyeye geliyorum ohhh cok sevincliyim benim icinde tatil simdi basliyor 10 yildizli ana kucagina gidiyorum hepsini cok ozledim ve uykuyuda anneme atacam kizlari yataktan hic cikmayacagim yataktan diye umut ediyorum :sm_cool:

gülümsecim senin tatil en güzeli valla
oh misler gibi baba evi gibisi var mı senin için çok sevindim
bak ecrin hanıma ilgi bulamayınca dikkat çekmek için neler neler yapıyor
kuzucukları öp benim yerime canım

canım allah yardımcın olsun, gerçekten zor çocuklarla uğraşma, ben bir taneyle kafayı yiyorum bazen, ama bu arada sıkıntısını çekip büyütmüş olacaksın kızlarını, inşallah güzel bir tatil geçirirsin ve bol bol uyursun

ayy sevindim canım ne güzel ailne kavuşacaksın ohh i güzel dinlenirsin inşallah gülsümünde dediği gib ilgimi çekmek istiyor cadı kız vala işin zor ama canım anen biraz olsun alır yükünü buraya gelince

merhabalar kızlar
nasılsınız,
sizlere birşey sormak istiyorum
sizin kuzlar akşamları nerde uyuyor yani sizinle aynı odadamı yoksa odaları çokdan ayırdınızmı.
benim şuan kızıma ait olan bir odası yok ve bizimle yatıyor aslında şimdiden odasını ayırmak istiyorum ama geceleride çok dönüyor ve üstünü sürekli açıyor. bu yüzden sizden fikir almak istedim
sizde benim gibi kuzularla aynı odadamı yatıyorsunuz yoksa çoktan odaları ayırdınızda benmi çok geç kaldım acaba ???delikafadulden

yok canımm nerdee bizde ayırmadık zeynebi daha bizm yanımızda beşiğinde uyuyor zeynepte çok açıyor üstünü bizimde küçük odamız var ama tamir edilmesi lazım biraz rütübetli duvarları altı tamir edilemsi lazım odayı nezamn yaptırabilirsek ozamn ayrı oda alcaz zeynebi bu kış yada yaza dogru

gülsümcüm ben memeden kesince odasını ayırmıştım çok güzel yatıyordu odasında.....bir süredir bizimle yatmak istiyor ben de hiç üstüne gitmiyorum koyun koyuna yatıyoruz valla....çok da güzel oluyor...zamanı gelince onlar yatmak istemeyecek zaten...

bende aslında kıyamıyorum elimi tutup uyuyor zaten kuzum
tuğbacım sanırım bende önümüzdeki yaz ayırırm bu gidişle doyamıyorum kokusuna
bütün günde görmüyorum
bencede şükrancım zamanı gelince onlarda kendi odalarına uyuyacaklar.
çok tşk ederim kızlar

canım ben bir buçuk yaşındayken ayırmıştım odasını, gerçi tam olarak ayrılmış sayılmaz, çoğu zaman ben yanında yatıyorum, bazen gece kalkıp yanımıza geliyor bizimle yatıyor, sabah kalkıp yanında beni bulamazsa soruyor sen yanımdan neden kaçtın, nerdeydin diye, ben de oğlumla yatmayı çok seviyorum, beşiğinde yatmayı sevmedi hiç, o yüzden odasını ayırmıştım kendi yatağında rahat rahat yatsın diye, ama oğlumu uyutmak çok zor oluyor akşamları hiç uyumak istemiyor, siz nasıl uyutuyorsunuz, yani yatarak uyuyorlar mı, ben bazen ayağımda sallıyorum bazen yanımda yatarak uyuyor ama o çok zor oluyor, sürekli kalkmak istiyor, konuşuyor, yatağın içinde bir sürü hareket yapıyor, ne zaman kendi kendine uyumaya alışacak bilmiyorum

Oh ne güzel tam sayılmasada kendi yattığı zamanlarda oluyormuş bide bir ilerleme
ben kızımın genelde yanında yatarak braber uyuyoruz babası gelince onu yatağına yatırıyor.
ama çok yorulmuşsa eğer bazen ben mutfakda iş yaparken o yatağında sütünü içip kendi uyuduğuda oluyor. mesele bu hafta 3 gece kendi uyudu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…