slm arkadaşlar bende buralardayım ama şu ara kızmla ugraşıyoruum hastalndı yinee yaaa ateşlenip duruyo nezle farnjit olmuş ilacı veriyorum geçiyo ilaçın etkisi geçince tekrar ateşleniyo bekleyip duruyodum ne zamn hasta olcak diye korktum başıma geldi baygın baygın uyuya kalıyo arada yavrum çok zayıf zaten temelli eriyecek yavrum ama yedirmeye çalışıyrum meyvelerin suyundan sıkıp veriyorum bakalım ilaç larla geçecek inşallah
selam kızlar ben geldim 2006 kasım ve 2008 ocak annesiyim
slm kizlar ben geldim a.s. hasta olan bebeklerimize gecmis olsun insallah en kisa zamanda iyilesirler benim kizlarla basim dertte gecem gunduzum kalmadi afedersiniz bazen wc ye bile gidemiyorum ecrinde grip olmustu bir haftadir cok nazlandi ilgi delisi oldu ilgilenmedinmi altina biraki veriyor parmak emiyor oyuncaklarini dagiti veriyor hastalaninca daha bir degisti cok nazli cok berrayla aramiz iyi allaha sukur emip uyuyor sesler cikarmaya basladi iyice cenesi dusuk ablasi gibi
kizlar yarin turkiyeye geliyorum ohhh cok sevincliyim benim icinde tatil simdi basliyor 10 yildizli ana kucagina gidiyorum hepsini cok ozledim ve uykuyuda anneme atacam kizlari yataktan hic cikmayacagim yataktan diye umut ediyorum :sm_cool:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?