aferin gülsümcüm güzel kızına....
biz de birlikte yatağa gidiyoruz benim yanımda uyuyor...ama uykusu pek yoksa yatağı oyun alanına çeviriyor...hopluyor zıplıyor taklalar atıyor.....
selam
benimde yanımda yatıyor çocuğum ooooh mis gibi yanımda derken kendi yatağında ama yatakbizimkiyle bitişik kocaman bir yatak oluyor yani....
hiç acelem yok sizde acele etmeyin yanınızda yatsın büyünce ararsınız valla doyun iyice kuzulara ...benim kibirde gece uyanıp beni öpüyor uyandırıp ..... bundan vazgeçilirmi ...önceden emmeye lkalkıyordu şimdi öpmeye kalkıyor ...zamanı en iyi sizkendiniz bilirsini hanımlar hazır olduğunuzda ayırın ...birde elini tutuyorum uyanıp sıcacık elleri var yumaşacık mis gibide kokuyor ....
aaaay gidip de kuzumu öpüp geleyim bekleyin ......
selam kızlar bir uğrayayım dedim. Tuboş'çum yine hastayız sanırım çok geçmiş olsun size ve tüm hasta bebişlere
Gülümse'cim gözün aydın canım, ohh mis gibi en güzel tatil köyüne gidiyorsun. Bolbol dinlen, hasret gider
Biz Asyam'ın odasını doktorumuzun tavsiyesiyle 6. ayında ayırdık çokta iyi yaptığımızı düşünüyorum zira ailedeki daha büyük çocukların yatak ayırma operasyonları epey zoroldu( ör:abimler 6 yaşında hala tam olarak ayırabilmiş değiller). Benim kuzuda geceleri kalkıp yanımıza geliveriyor ama uyuyup kalmazsam götürüp yerine yatırıyorum. Uyku meselesine gelince gündüzleri çoğunluklakendi kendine uyuyor. Akşamlarıda kendi kendine uyutmaya çalışıyorum ama genelde uykum geldiği için beraber uyuyoruz . Epeydir ramazanda bozulan düzenimizi
ayarlayamadık gece 12:00- 01:00 gibi yatıyor.
selam eda hoşgeldin....
kızzlar birşey sormak istiyorum sizlere....kuzucuklarınıza ayrı yemek mi yapıyorsunuz yoksa sizin yediklerinizden mi yiyorlar?benimkine ben hala ayrı yemek yapıyorum normalde sebze yemekleri,kuru fasulye nohut falan yemiyor yaa....
Şükocum valla benim kız da sebze yemeklerinin hiç biri yemiyor önceden
ne güzel herşeyi yerdi
son 3 hafdadır çorbasınıda yemiyor
makarna tavuk sulu köfte felan yiyor bu aralar
ama yakındır bunlardan da bıkacak.
bu çocuklar yemek konusunda hep nazlımı yahu
teşekkür edrim edacım iyleşti şimdi çok şükür allahıma kızm nerledesin bir görünüp bir kaçıyosun özletme kendini şükocum ben zeynebe kendi yaptımız yemeklerden yediriyorum ayrı yemek yaparsam yemiyor bende çok zayıf olmasından şikayetçiyim napcam bilmiyorum yemek yemesi az olunca kiloda almıyor tabii Yarın kızmı dizneylan d göterisne götürcez nasipse önce doktoora sorada oraya gitcez inşallah korkmaz izler güzel güzel doktora götürmemiznde sebebi gözünde yine bir şişlik oluştu sanki dah önce arpacık oluşmuştuya öleonu göstercez hemde göz muayensi yaptırcaz bir de gelişimi için çocuk dr una gitcez artık oda tahlimi ister napar yani anlıyacanız işimiz çok yarın
yine yemekkonusu açılmış...ben ayrı yemek yapmıyorum oğlum dayiyecek diye daha vitamini olmasına dikkat ediyorum ...bakliyat yada sebze yemeğiyapsamda etkoyuyorum içine yani...sebze bakliyat yemeklerinde sorun yok artık ama bizimki etçi olucak et olunca daha çok seviyor yemekleri ...fasğlya ıspanak nohut mercimek pilav makarna köfteençok sevdiği yemekler artık çorba olayı kalktı yani ...onun için ayrı myok evde ne varsao yeniyor ...ama tabi karnabahar yemez ...en çok da kıymalı patlıcana bayılıyor ...
oda ayırma konusunda korkmuyorum bnen kzızmda evimizsobalıydı kışın beraber uyuyorduk soba tüter falan diye korkuyordum uzuzn zamnadır kaloriferli evimiz.... sonra ayırdık odasını zaten yazın yrı yatıyordu ... şimdi odasının kapısınıda kapatıyor yatarken ben gece açıyorum tabi kontrol etmek için ...sıkılmayın konuda kısa sürede ayrırırsınız daha yakın zamanda sütten nasıl kesicem tuvalaete nasılaalışıcak diye konuşuyorduk hepsi oldu bitti dimi?
gülsümcüm yağmurda makarna pilav sulu köfteyi seviyor ama sulu yemekleri yemiyor....
tuboşçum senin yaptığın yemeklerden yemesi çok güzel bakalım biz nasıl aşacağız bu durumu....zeynepçiğime de çok geçmiş olsun annesi...inşallah biran önce gözü düzelir....
sarp oğluna da maşallah canım...yemek seçmiyor demek ki.....dedğin gibi memeden kesmeydi,tuvaletti dert ediyorduk hep...inşallah yemek sorunlarını da aşarız...sağlık olsun....
sarpcım oğluşuna kocaman bir maşallaah ne güzel herşeyden yemeleri
Önceden ecemde sebze yemeği olsun bakliyat yerdi çok nadir kuru fasulyeyle nohut yiyor oda canı isterse biz şimdiye kadar hep çorbası bir öğün verdik malum yemediği için umarım benim kızda bir gün yemeklerin hepsini yer:Saruboceq::Saruboceq:
yeni okuldayım artık
melinda bu yıl hafta içi babaanne de kalıyor benim için çok zordu başlangıçta ama orda yemeklerini düzenli yiyor ve bana yaptığı kaprisleri yapmıyor
onu çok özlüyorum ama burada yeniden bakıcı bulmak zor olacakatı artık kreş yaşı gelene kadar dayanacaz
goncacım yeni okulun hayırlı olsun....melindanın hafta içi yanında olmaması çok zor olmuştur eminim ki...ama maalesef şartlar her zaman istediğimiz gibi olmuyor...melindayı seneye mi kreşe vermeyi düşünüyorsun?ben seneye vereceğim bu sene kıyamadım kreşe vermeye...
seneye vercem şükrancım ya
bu yıl kıyamadım ezilir filan diye onun yaşında giden yoktu burda
yeni bir bakıcı da bulmak istemedim
babaannesini seviyo diye oraya bırakıyorum ama çok özlüyorum işte ,bırakırken ve almaya gittiğimde çok ağlıyo anne gitme diye ama normalde seviyo orda kalmayı
sen de burda kal diyo bana
bu yıl böyle bakalım seneye kreşe başlayacak allahtan benim yeni okulun bahçesine bagımsız anaokulu acılıyo ,oraya gitcek seneye
slm kızlar nasılsınız, bende yemekleri yaparken oğlumun da yiyeceği yemekleri düşünerek yapıyorum, yemekten çok bizde meyve sıkıntı oluyor, hiç meyve yemiyor daha bir elma yediğini görmedim yani, ama büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum,
goncacım allah sabır versin, babannesinin sizde kalabilmesi gibi bir durum yok muydu, bu seneyi atlatırsanız seneye inşallah kuzunla birlikte olursun
goncacım senin için çok zor olmuştur , alışmak mümkün değl ama hayat şartları
melinda için böylesi daha iyi belkide yeni bir bakıcı yeni bir düzen demek alışması gerekiyordu.
En azından aklın onda değil çok güzel bakıldığını biliyorsun.
hiç sıkılıp üzülme sayılı gün çabuk geçer.
merhaba kızlar...
bizim topik iyice sessizleşmiş...
benim kuzu 3-4 akşamdır sektirmeden 1-2 kere koltuğa bir güzel çişini yapıyor ...nasıl bir yol izleyeceğimi şaşırdım...hiç kızmıyorum kazamı oldu annecim diyorum evet anne kaza oldu diyor...gündüz gece birşey yok akşamları oluyor çizgi film izlerken oluyor ya tv yi bırakmak istiyor ya da ilgi çekmek istiyor diye düşünüyorum gerçi ilgi zaten hep onun üstünde ya:)))
p.tesi doktorunu arayıp soracağım bakalım ne diyecek...
slm kızlar ana kucagı ne rahat mis gibi ohh yan gelipyatıyorum
ecrin cok keyıfli ilgıde super keyfi yerinde
berrayıda emdirip uyutuyorum biraz kucaga lafa alıstı sesler cıkartıyor gulumsuyor ılgıyı topluyor
esım askerde 2 haftası kaldı 21 gun zaten askerlıgı cuma gunu yemın torenıne gıttık cocuklarla bıraz zor oldu ama neyse dedık bızden sımdılık bu kadar hepınızı optum gorusuruz
şükran a özel .....
şükran o durumu çabucak aşarsın yaa bizde deoldu çizgi film mi bırakmak istemiyordur o yüzden yapıyor ...
gülümse ye özel
eşine hayırlı teskereler olsun imşallah ...
annenin yanında azcık rahatlamışsındır ...berra yı ve ecrini öpüyorum ...
birde diğer arkadaşalrıma özel ...
n'aber hanımlar gonca ve tuğba ve birde gülsüm masa ya nedemek ya ...açıklayın valla merak ettim acba burdamı oldu diyebaktım ...ama burasıda sakin biş yok ..
merhaba arkadaşlar şükancım tv ye bakıyourum d iye unutuyordur çişii öle ir dalıyolarki çizgi filim izlerken geçer zmnla gülümsecim eşine hayırlı teskereler allah kavuştrsun canım bu arada greenim gonccım gülsümcüm nerelerdeiiz özltmyin kendizi dmi ama
sarpçım ve tuboşçum sağolun kızlar....tv ye dalıp yapıyor cimcime...neyse ki dün akşam es geçti yapmadı...
gülümsecim eşine hayırlı tezkereler....öpüyorum minik kuzuları...