2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

gülümsecim eşine hayırlı teskereler...
annenin yanında olman ve birazda dinlenmiş olmana çok sevindim
güzel kuzularını çok çok öpüyorum.

yok canım eşimin babası geçen yıl trafik kazası geçirdi ,şimdi iyi ama hala değnekle filan yürüyor babaannemiz ona da bakıyor yani

ne güzel okulun bahçesinde bir kreş yapılacak olması goncacım....seneye anne kız birlikte gidersiniz okula artık:))))

evet şükrancım seminer döneminde beraber gittik zaten
şimdi söylüyorum pazarları ayrılırken
onun geleceği için çalıştığımı ayrı kalmak zorunda olduğumuzu seneye beraber gideceğimzi filan biraz sakinleş,yor

kızlar
benim yeni okul oldukça kalabalık ve yorucu akşamları face giriyorum genelde ama buraya uğramayı unutuyorum
faceden ulaşın bana kulübe gel deyin:)))hepinizin burda olduğu zamanlar

şişşşt ne var yok oralarda ...nasılsınız bakalım...
meliha nerde ya ben mi görmüyorum ...
çocuklarınız nasıl sağlıkları iyimi yemekle aranız nasıl ya soğuk havalarlatıkıldık yine eve yaa...
öpüyorum face de görüşürüz ..

Merhaba Sarpcım,
Melihayla cumartesi çok az face görüştük
işe başlamış öğlen 13:00'a kadar çalışıyoröuş sonrada ev iş yemek felan pek giremiyorum kk2ye dedi.
TOPİĞİMİZ ÇOK SESSİZ KALDI...

selam kızlar evet ya topiğimiz çok sessiz kaldı....
ben de okul ev iş derken vakit nasıl geçiyor anlamıyorum....

ooooooooooo topiğimiz iyice öksüz kaldı yahu
kış geldi herkez evde ama kimsecikler uğramıyor
HUHU KIZLAR NEREDERDESİN

klava:klava:klava:klava:klava:klava:::klava:klava:klava:
delikafaduldendelikafadulden

Son düzenleme:
kızlar kuzucuklar gece yatırırken çorap giydiriyormusunuz
Ecem bir türlü giyinmek istemiyor,giydiremiyorumda bu yüzden çorapsız uyuyor gecede çok fazla açılıyor korkuyorum hasta olacak diye ama ikna edipde giydiremiyorum.

Son düzenleme:
merhaba kızlar nasılsınız bende yoğunum bu aralar kuzucuklar nasıllar berkay çok şükür iyi ama çok yaramaz laf dinlemeyen inatçı laf çeviren ve uyumak istemeyen bi çocuk oldu 3 yaş sendromuna girdik sanırım yemek yiyoruz sıkıldım ben diyor çok komik yaa geçen çok kızdırdı beni bende kızarak dedimki türkçe konuşuyorum ben dedim oda ne desin yalan konuşuyorsun sen dedi :)) acaip konuşuyor bıdır bıdır çenesi iki dakka durmaz bide sabah babası işe giderken bi farketsin gittiğini yataktan fırladığı gibi bende işe gitcem diye çıldırıyo evin içinde koştura koştura bağırıyo oğlum sen küçüksün daha büyüyünce gidiceksin diyorum banamısın demiyor ben büyüdüm diyip yaygarayı basıyo bide üstüne yeni bişeyler giydireyim ben baba oldu der çok hoşuna gidiyo büyük gibi davranmak.. benden böyle beni soran arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum unutmamışlar beni sizi seviyore :))

hoşgeldin greencim,
nerelerdesin yahu,özletme bu kadar kendini :asigim:
ooo gördünmü berkay paşayı dillenmişde annesine cevaplar veriyor lülülülülülü
şekerim niye unutalım seni
sende unutma bizleri

selam kızlar biz de dışarıdaydık biraz önce geldik....yağmur da iyice dillendi bıdır bıdır konuşuyor büyüyorlar artık:))))seneyi kimler düşünüyor kreşe göndermeyi kuzucukları....

hoşgeldin şükrancım biz daha düşünmüyoruz 5 yaşında falan heralde veririz şuan bişi düşünmedik daha bakalım.

slm canlarım bende gezmekten yatmaktan pek giremiyorum ayrıca hastalandık ecrin öksürüyor grip arada atesleniyor ilac verince iyi etkisi gecince tekrar baslıyor

benimde bogazlarım acıyor havalar vurdu bizi berra da burnu tıkanmıs

esim geldı hayırlısıylan zaten 3 haftaydı

turkiyede 2 haftamız kaldı ayrılık vakti geliyor stresler basladı ne iyiydim burda ahh ahh ecrin cok nazlandı kızlar acayipherzaman onunla ilgilensin istiyor berra kucaga alındımı baslıyor bebeklesmeye mızılamaya kendi basıma ne yapacagım bakalım

şükocum bizim burda kreş yoksa sanırım4-5 yaşında verirdim öğlen 1'e kadar.
Gülüğmsecim geçmiş olsun sizlere,

canım neden gece uyurken çorap giydirmek istiyorsun ki anlamadım ben, benim oğlum gündüz giymiyor ki biraz unutturup giydiriyorum sonra çıkarıp atıyor sanki bir düşmanlığı var, kıyafet giymeyi hiç sevmiyor, bir yere giderken bir saat evin içinde koşturuyoruz, en son kapıyı açıp dışarı çıkıyorum, ondan sonra giyiniyor, ayrıca gece uyurken çorap giymenin sakıncalı olduğunu duymuştum, kan dolaşımını engelliyormuş, bırak ecem rahat rahat uyusun, benim oğlumda sürekli üzeri açık yatıyor, allah korusun inşallah hastalanmazlar...

selam kızlar biz de dışarıdaydık biraz önce geldik....yağmur da iyice dillendi bıdır bıdır konuşuyor büyüyorlar artık:))))seneyi kimler düşünüyor kreşe göndermeyi kuzucukları....

canım mağlum ben de çalışıyorum alpere kayınvalidem bakıyor, bakabildiği kadar kayınvalidem bakar, seneye göndermem heralde ama büyük ihtimalle ondan sonraki seneye gönderirim, hayırlısı olsun bakalım

teşekkürler kızlar cevaplarınız için:)))
gülsümcüm ben daha önceden giydiriyordum ama artık giydirmiyorum ve üstü açık yatıyor genelde...yağmur gündüz hiç çorap giymek istemiyor ben giydiriyorum o çıkarıyor...çıplak ayakla dolaşıyor...

sağolun kızlar
babanesi sürekli giydir üşütüayaklarından soğuk alıyor felan dediği için bende sizlere sormak istedim yattuıığımız oda sıcak ama üşür diye endişe ediyorum
ecem gündüzleri çorap giyiyor onda bir sorun yok ev terliklerini bile ayağından çıkarmıyor.
artık kış geldi hasta olmasından da çok korkkuoyrum malum ufak bi gripde ateşleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…