2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar yardımmmm
melinda küçük çişini bilerek mi bilmeyerek mi anlamıyorum sürekli kaçırıyor
anlamadığım yazın bir damla bile yapmayan çocuk kaçırır oldu
psikolojik mi anlamadım

goncacım al bizden de o kadar yazın yapmayan çocuk bir süredir (sanırım bilerek)altına kaçırıyor...koltuk yakında dile gelecek zavallıcık:)))bu akşam bir güzel yine aynı koltuğa çişini yaptı bizim küçük hanım...sonra da bu koltuğa nasıl oturacağız şimdi diyor bir de çok bilmiş:)))
acaba onları bırakıp okula gidiyoruz diye mi tepki gösteriyorlar..ya da tv ye dalıp altlarına yapıyorlar...

benim oğlumda kaçırıyor çişi geldiğinde biraz kaçırıyor sonra tutuyor, ben farkedersem çişini yaptırıyorum, çişinin geldiğini söylemek istemiyor tutabildiği kadar tutuyor, düzelin inşallah zamanla

bu arada kızlar kış geldi oğlum hastalandı, sabah beraber uyuyorduk bi baktım ateşlenmiş, çok moralim bozuldu, hafta sonu annemlere gitmiştik, orda çok oynadı terledi filan o yüzden hastalandı galiba, inşallah çabuk düzelir

ayyy sorma goncacım bizdede var aynı problem ama bizimkisi gece yapıyo altına kaç kere kaldırıyorum ama yine bikere yaparsa arka arkasına geliyo bazende gündüz tuvaalte giderken çok gelmişsse kaçırıyo yazın bizmde yoktu fazla çiş problememiz ama şimdilerde var bend sinirlendim gece bezledim altını beze hiç yapmamış bezden artık sakınıyo yaa istemiyo bezi

Tuğbacım hoşgeldin canım nerelerdesin :)
bizde şuan çiş sorunu yok ama gece kaçırma durumu yazın bir ay kadar bizde yaşadık.

sonra kendi kendine unuttu,
sizin kuzularda unutacaktır .
aslında şükrana katılıyorum çalışan anne olarak benim kızım altınııslatmıyorda
sürekli kaprisli, hep sevmiyorum, yemiyecem, giymicem, gitmicem yada hep ağlamaklı gerçekden bazen kızdırıyor.

Son düzenleme:
buralaradyım gülsümcüm zeynep ugraştırıp duruyo beni zeynepte öle yaa çok mız mız gelmicem gitmicem istemiyom gibi kelimeleri çok kulanıyo çok inatçı çoookk bende çok sinir oluyorum ama geçcek inşallah bu durumlarıı

Selam bayanlar,
benim kuzumun yaz aylarında popusu çok kaşınıyordu doktor hiç tahlil yapmadan bir şurup verdi bir ara geçer gibi oldu ama şimdi yine tekrarladı bugün tahlile götürecekler ecemi sizce neden olabailir kurt felan olabilir diyorlar yakınlar maa birde size sormak istedim aranızda bununla karşılaşan oldu mu?
cumartesi akşamı deli gibi kaşındı yavrum yıkasamda, krem sürsemde geçmedi sürekli kaşıdım da rahatlı kuzum.
Umarım önemli bişeyi çıkmaz.
öptüm sizi ve kuzucukları

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun nasıl oldu ecem sonuçlarını aldınız mı inşallah bir şeyi yoktur

kızlar siz işe giderken evden nasıl çıkıyorsunuz, biz her gün bir saat uğraşıyoruz çıkabilmek için oğlum bırakmıyor, ağlıyor sürekli gitmeyin diye, çok üzülüyorum, kendi isteğiyle göndersin istiyorum ama bir türlü alışamıyor yavrum

sağol parvinacım tahlil yapıldı bişey çıkmadı ama halan kaşınıyor diyor yarın tekrar doktora gidecfekler.

ben konuşarak anlatarak hep evden çıkıyorum
ikna olması bazen 5 dk bazende 15 dk alıyor.
içim hiç el vermiyor ağlıyarak işe gelmeyi.

ahh kizlar ecrin cok hasta cok uzuluyorum 3 hafta oldu eli ,kolu ,ayagi aciyor agri kesici ates dusurucu antibiotik oksurek surubu veriyorum hic duzulmedi kilo verdi cok hareketsizlesti ilacla ayakta duruyor turkiyeden gelince burdada gosterdim doktora ilac verip gonderiyorlar ne yapacagimi sasirdim sarardi soldu gozleri coktu ne yapsam kizlar o agladikca ben agliyorum elimden bisey gelmiyor

çok geçmiş olsun canım ecrinime canım benim tabi kötü olursun o öyle halsiz halde olunca sanki insanı canından can gidyor canım üzlme geçer o zamnla sen ilaçlatını vermeye devam et sıvı şeyler ver iyileşecek annesi sen merak etme güzel allhım yardımcınız olsun inşallah

canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin, üç haftadır sürekli ateşi çıkıyor mu, antibiyotik şurubunu içirebiliyorsan düzelir, etki etmesi sürüyordur biraz inşallah bir an önce toparlanır

sagolcanim insallah artik dua ediyorum hep cokta koruyorum dikkat ediyorum ama duzelmedi bir turlu

canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin, üç haftadır sürekli ateşi çıkıyor mu, antibiyotik şurubunu içirebiliyorsan düzelir, etki etmesi sürüyordur biraz inşallah bir an önce toparlanır

tesekkur ederim canim surekli aksamlari atesli canim 39,5 oluyor ilaci verdimmi duzeliyor fitil falan anlayacagin ilacla ayakta duruyor cok hareketli yorulmak bilmezdi hic simdi adim atmaya useniyor kucagimda tasiyorum 3 haftadir okadar yani

çok geçmiş olsun gülümsecim
seninde yüreğin dayanmaz tabi evladın hasta olunca inş. en kısa zamanda düzelir.

sagol canim insallah bu hafta annemlerdende ayrilinca yuregim parca parca ecrinde duzelmeyince elimin ayagimin hic dermani kalmadi yavrum yuzunde gulumseme kalmadi

sagol canim insallah bu hafta annemlerdende ayrilinca yuregim parca parca ecrinde duzelmeyince elimin ayagimin hic dermani kalmadi yavrum yuzunde gulumseme kalmadi

Gülümsecim ne desem bilemedim inan ilaçlar iyileşmesi için etki etmemiş sadece bi dönem iyi olup yine aynı halsizlik devam ediyor bikça doktorada götürdüğünü yamzışsın ama 3 hafdadır hasta olması dayanabilecek gibi değil yazık çocuğa yürümeye bile hali kalmamış.çok çok üzüldüm doktorların ilgisizliğide başka bir dert inş en kıs azamanda iyileşir kuzun .

Bu bayram izni çok iyi oldu kuzum dolu dolu bir bayram geçireceğiz.
Siz güzel annelerin yanaklarından sonra mis kokulu kuzucuklarımızı öpüyorum
İYİ BAYRAMLAR

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…