Selam bayanlar,
benim kuzumun yaz aylarında popusu çok kaşınıyordu doktor hiç tahlil yapmadan bir şurup verdi bir ara geçer gibi oldu ama şimdi yine tekrarladı bugün tahlile götürecekler ecemi sizce neden olabailir kurt felan olabilir diyorlar yakınlar maa birde size sormak istedim aranızda bununla karşılaşan oldu mu?
cumartesi akşamı deli gibi kaşındı yavrum yıkasamda, krem sürsemde geçmedi sürekli kaşıdım da rahatlı kuzum.
Umarım önemli bişeyi çıkmaz.
öptüm sizi ve kuzucukları
ahh kizlar ecrin cok hasta cok uzuluyorum 3 hafta oldu eli ,kolu ,ayagi aciyor agri kesici ates dusurucu antibiotik oksurek surubu veriyorum hic duzulmedi kilo verdi cok hareketsizlesti ilacla ayakta duruyor turkiyeden gelince burdada gosterdim doktora ilac verip gonderiyorlar ne yapacagimi sasirdim sarardi soldu gozleri coktune yapsam kizlar o agladikca ben agliyorum elimden bisey gelmiyor
çok geçmiş olsun canım ecrinime canım benim tabi kötü olursun o öyle halsiz halde olunca sanki insanı canından can gidyor canım üzlme geçer o zamnla sen ilaçlatını vermeye devam et sıvı şeyler ver iyileşecek annesi sen merak etme güzel allhım yardımcınız olsun inşallah
canım çok geçmiş olsun, allah şifa versin, üç haftadır sürekli ateşi çıkıyor mu, antibiyotik şurubunu içirebiliyorsan düzelir, etki etmesi sürüyordur biraz inşallah bir an önce toparlanır
çok geçmiş olsun gülümsecim
seninde yüreğin dayanmaz tabi evladın hasta olunca inş. en kısa zamanda düzelir.
sagol canim insallah bu hafta annemlerdende ayrilinca yuregim parca parca ecrinde duzelmeyince elimin ayagimin hic dermani kalmadi yavrum yuzunde gulumseme kalmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?