2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

kizlar hepinizin duasina ihtiyacim var ecrinim birtanecik yavrum losemiymis icim yaniyor bir haftadir hastahanedeyim allah rizasi icin yavruma dua edin allahim evlat acisi gostermesin

ggülümsecim canım benmim çok çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemedim
ecrinim güzel kızım iyileşecek annesi
dualarım küçük kızımve seninle

canım
gülümsecim
gerçekten çok üzüldüm
ama inanıyorum tıp çok ilerledi ve minik meleğimiz sağlığına kavuşacak
onun için dua edeceğim her gün
ben dayanamıyorum çocukların hasta olmasına şimdi senin nasıl üzüldüğünü de anne olduğum için anlayabilyorum
her ne şekilde ihtiyacın olursa yanında olmak isterim
yapabileceğim her hangi bir şey olursa lütfen ulaş bana
melindayla her gün dua edeceğiz sizin için

canım gülümseciğim çok üzüldüm...
ama ben eminim ki ecrincim biran önce sağlığına kavuşacak Allahın izniyle...ecrine her gün dua edeceğim....

cok sagolun kizlar berra ecrin ve ben hastahanedeyiz elimin kolumun hic gucu kalmadi yavrum hergun ilaclarla ve bugun 2 saat suren bir ameliyat gecirdi allahim yardimcimiz olsun melegim aglamaktan yoruldu her an korku icinde eger kan kanseri hakkinda bilgi edine bilirseniz paylasin lutfen dualarinizi eksik etmeyin

çok geçmiş olsun gülümsecim güzel meleğine...eminim ki atlatacak ecrincim bu hastalığı...allahım acil şifalar versin...dualarımız sizinle.....

çok geçmiş olsun gülümsecim
güzel kızımız iyileşecek annesi,şuan korkuyordur güzel yavrum ondan bu ağlamalası hjerşey düzene girecek ecrin sağlığına kavuşacak.Her zaman yanındayız canım benim

gülümsecim canım benim çok çok geçmiş olsun minik ecrinime ve size yazıyı okuyunca çok kötüoldum bende buralrda degildim yeni gördüm gülsümcüm haber verdi saolsun güzel alhım ecrine iyileşmme gücü sizede daynma güzcü versin inşallah hep duaa edecegim allhım allahım koru mikik yavrumzuu ne olursunnn ayrdım et pernsesimize gülümsecim bende biliyorum ki iyileşektr ecrin inşallah tıp çok ilerlerdi hemde daha başında oldugu için eminimki iyileşmede başarı gösterecektir güzel alahım yardımcınız olsun canım dualrımız hep seninle

Gülümse'cim canım benim burada tanıştık ama çok şeyler paylaştık bu haberi okuyunca inan diğer arkadaşlarım gibi çok üzüldüm, Allah yanınızda ve yardımcınız olsun. Lütfen kendinizi bırakmayın tıp gerçekten çok ilerledi inşallah atlacaksınız, kolay olmayacak ama güçlü olamaya çalış, öncelikle yavrun için. Doktorlar ne diyor, ne aşamadaymış?. Bizi de mümkün olduğunca haberdar et lütfen. Hepimiz dua edeceğiz

iyleşecek ecrinimiz en kısa zamnda inşallah buna bütün kalbimzile inanıyoruz tatlım benim güzel alahım yardınmcın olsun

evet tuboşçum ecrinimiz iyileşecek elbette....tüm dualarımız onunla.....

Nezamandır giremiyordum sağolsun tuğba telefon etti de haberim oldu allahım yardımcınız olsun gülümsecim çoook geçmiş olsun inan şoktayım ve ağlama krizine girdim kıyamam minik ecrine allah şifasını eksik etmesin dualarımız sizinle canım sen sabret allah kolaylığını verir inşallah offf yaaa

kizlar hepinizin duasina ihtiyacim var ecrinim birtanecik yavrum losemiymis icim yaniyor bir haftadir hastahanedeyim allah rizasi icin yavruma dua edin allahim evlat acisi gostermesin

bu arada tesadüfen okudum arkadasım allah sıfasını versın inş..yavrum ıyılesecek inş..cok üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…