2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

uzun süredir nete giremiyordum, kayınvalidem hasta onun yanında kalıyorum işe de gelemiyorum, bugün bazı işleri yapabilmek için iş yerine geldim, ecrinin hasta olduğunu görünce çok üzüldüm allah yardımcısı olsun, bir an önce iyileşip sağlığına kavuşur inşallah, allah kuzularımızı bizlere bağışlasın başımıza ne zaman ne geleceği hiç belli olmuyor, gülümsecim her zaman olduğu gibi anne olarak her şey sana kalıyor, çok sabretmelisin, moralini yüksek tut, tıp çok ilerledi, bir an önce tedavisini yaparlar, dualarımız sizinle rabbim inşallah sifa verir ecrin iyileşir..

kızlar numarası yok mu kimse de gülümsenin aramak istiyorum ben ama
kızıma baktıkça ecrin geliyo aklıma
sürekli dua ediyorum
merak ediyorum
konuşabilsek keşke moral verebilsek belli ki giremiyo nete

ayy burası çok sesizleşmiş nerelrdesiniz arkadaşlar neler yapıyosunuz yumurcaklar nasıllar artık yaş günleri geliyor dogum günü partisi ne nasıl hazırlanıyosunuz benim aklımda daha bişey yok ama sade bir doğum günü olabilir belki ben kızm ve babsı yla birlikte

ecrinimizde nasıl oldu acaba inşallah tedavisi iyiye gidiyordur bir haberde almaddık güzel allahım korusun ecrini ve tüm yavrularımızıı

cok ozurdilerim kizlar sizi cevapsiz biraktim birturlu firsat bulamadim 2 gun evde 1 gun hastahanedeyiz ecrin ilaclara guzel cevap veriyormus cok yogun bir terapi ecrin ekstra yiyor ve kiziyor sinirli asabi ve ac ilaclar yuzunden yuzu gozu gobegi sisti dogru duzgun hareket edemiyor saci dokulmeye basladi pazartesi agir bir gun olacak belinden ilac verip ornek alacaklar daha sonra net bir cevap alacagiz annem ve babam geliyor 3 ay kadar kalacak annem ayakta duracak halim yok ama allahim guc veriyor berrada ilgi istiyor onuda ihmal etmemeye calisiyorum canlarim dualarinizi eksik etmeyin sizi haberdar etmeye calisacagim faceye fotografina yakinda koyacagim insallah canim ecrinim yorgun ve halsiz okula gidemiyor gitmek istiyor ama yasak bagisiklik sistemi durmus durumda cok cabuk mikrop kapabiliyor ve ateslenmemesi lazim 38 olmadan mudahale etmeye calisiyorlar evde gunde 2 antibiotik 4 agri kesici 2 tane ayri bir ilac veriyorum burnundan migdesine hortum uzati;di hastahanedede belinden ve serum seklinde aliyor nasil dayaniyor bu ilaclara anlatamam duanizi eksik etmeyin

canım benim kıyamam allah yardım etsin şifa versin tez zamanda dualarımız sizinle..

dualarımız hep ecrinle ve siznle canım güzel allahım ecrinimizin biran önce iyilşemesini nasip eylesin inşallah canım hiç kolay degil ama sen oldukça yanında annesi oldukça çabucak iyileşir onu çok seviyoruz ve bol bol dua edyoruz allah yardımcınız olsunn

canım gülümsecim dualarımız sizinle heran aklımdasınız canım....güzel ecrinim eminim ki allahın izniyle biran ömce iyileşecek inşallah....çok sevindim ilaçlara güzel cevap vermesine...

gülümsecim canım ya
topiğe yazdığını görümce çok sevindim sizden okadar çok haber bekliyorduk ki
ecrinin ilaçlara cvp vermesine çok çok sevindim miiniğim benim
iyileşecek annesi dualrımızda, aklımızda hep sizinle
annenin gelmesi de çok iyi olmuş,
sana arkadaş olur en azından berraylada ilgilenebilir.
sizi çok çok seviyoruz canım...

canım allah sabır versin, bir an önce atlasırsınız inşallah, ecrin çabucak iyileşir ve sağlıklı günlerine kavuşur, derdi veren rabbim dermanını da verir merak etme canım

kızlar bu arada bir şey sormak istiyorum, kuzularınız gündüz uykusuna devam ediyorlar mı, ben 3-4 gündür uyutmuyorum, uyuduğu zaman geceleri çok zorlanıyoruz uyutamıyoruz gündüz uyumadıığı zaman akşamları daha erken ve daha kolay oluyor, ama içimde rahat etmiyor acaba devam etsemi diye düşünoyurum..

Ecem halan gündüz uyuyor uyumadığı zaman sürekli ağlamaklı ve çok huysuz oluyor bu yüzden biz uyutuyoruz.Gecede 11: veya 11:30'dan önce yatmıyor malesef bu kadar huysuz olmasa bizde uyutmayız ama böylede hiç çekilmiyor vallahi

kızlar nasılsınızz çok özledim sizleri yaaa.yeni okudum gülümsecimin haberinii .kıyamam kuzuyaa yaa rabbim tez zamanda şifa verir inşallahh.dualarım onunlaa..

Mutlu Yıllar Kızlar :)

Bu yeni yıl GÜZELLER GÜZELİ ECRİNİMMİZE SAĞLIK VERSİN,
Gülümsenin güzüde hep gülsün :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…