2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Mutlu Yıllar Kızlar :)

Bu yeni yıl GÜZELLER GÜZELİ ECRİNİMMİZE SAĞLIK VERSİN,
Gülümsenin güzüde hep gülsün :)

Teşekkür ederim gulsümcüm benim dileğimde aynı ecrinin tekrar eski sağlığına kavuşması umarım herşey yolunda gider.
bende yeni yılınızı kutlar sağlıklı huzurlu yıllar diliyorum..

ecrinimiz ve onun gibi tüm yavrularımıza alllah saglık versin biran önce iyilşmelerini nasip eylesin inşallah greencim gülsümcüm teşkküredrim sizlerinde ve tüm arkadaşlarımında hepimizn yeni yılı kutlu mutlu olsun hayrılı ve sağlıklı senelerr yavrularmızla ve sevdiklerimizle birlikte olsun

Merhaba arkadaşalar

Herkese sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum. Ağzınız tadı hiç bozulmasın.

Gülümse'cim Allah hem yavruna hemde sana yardım etsin, inşallah daha da iyi haberlerini alacağız.

Yarın kuzumun doğum günü teyzeleri yavrular 3 yaşına geldiler çok güzel bir duygu , Allah hepsini korusun. Torunlarımızıda görelim :)

Merhaba arkadaşlar
Bugün benim Nazlı Kızım'ın doğum günü
ne kadar çabuk büyüyorlar valla herşey daha dün gibi 04.01.2008 - 04.01.2010 3 yıl geçti ve doğduğu gün gözümün önünden hiç gitmiyor.
darısı diğer kuzucukların doğum gününe inş.

gülsümcüm güzel kıznın dogum günü kutlu olsun hayatı boyunca gülen yüzü hiç solmasın hep mutlu olsun inşallah. hayrılı ve saglıklı yılllar geçirmesi dileğiyle . ecemcim seni kocamnnnnn öpüyorum fıstıgım benimm

edacım evt çok güzel bir duygu annelik bambaşkaa güzel kıznın da dogum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun ömrü uzun ve saglıklı bahtı açık olsun inşallah

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım.
İnşallah hep mutlu olurlar
bizde seni öpüyoruz canım benim

Edacım doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler dilerim.. öpüyorum güzel kızını ve seni..

Gülsümcüm doğum gününüz kutlu olsun allah sağlık sıhhat versin canım uzun yıllar diliyorum öpüyorum sizi..

canlarim ben biraz gec kaldim yeni yiliniz kutlu olsun ve dogum gunlerinizde hepinize ve bebislerimize saglikli mutlu huzurlu omurler insallah 3 yasina girdiler ve giriyorlar daha cok yillar gecirecegiz insallah burda

ecrin suan dahada iyi anneannesiyle durmadan oyunlar oynuyor annem ne derse yapiyor ne yapacam annem gidince bilmem oyle bir guzellik herkes olsada 1 tek annem yeter inanilmaz bisey onun yanimda olmasi destegi onun gozlerinin verdigi gucu kimseden alamam rabbimin izniylen ecrin suan 4 gun hastahaneye gidiyoruz hafta sonu ve cuma evde yogun evde ilac vermem azaldi sadece doktor veriyor yanliz cok sinirli asabi oluyor suanki ilactan dolayi hareketlenmeye basladi birazdaha cabuk yorulsada yurumeye oynamaya devam saclari dahada seyreldi yuzunun sisligi biraz indi simdilik boyle dahada iyi olacak insallah

edacım sizinde doğum gününüz kutlu olsun
Sağol canım sizindedoğum gününüz kutlu olsun, öpüyorum sizi

edacım evt çok güzel bir duygu annelik bambaşkaa güzel kıznın da dogum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun ömrü uzun ve saglıklı bahtı açık olsun inşallah

Sağol canım güzel dileklerin için, hepimiz için

Edacım doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler dilerim.. öpüyorum güzel kızını ve seni..
:
Teşekkür ederim arkadaşım

Vee gülümse, inşallah yakında daha da gülmserseniz canım benim. Sabır sabır sabır, sizi de öpüyorum biliyorum çok zor zamanlar geçiriyorsun ama bizi de habersiz bırakma aklımız sende.

Kızlar siz nasılsınız, yavrular nasıl. Sesiniz soluğunuz çıkmaz olmuş.
Gazıydı, emmesi, emeklemesi, yemesi, yürümesi, konuşması derken 3 yaşına geldiler şükrüler olsun. Bu akşam aile arasında ufak bir kutlama yaptık pazar günüde yine yakın çevremizle birkutlama yapacağız. Kuzum çok mutlu oluyor , perşembede kontrolümüz var bakalım

Grencim Canım teşekkür ederim bizde sizi öpüyoruz

tşk edacım hep birlikde kuzucukların güzel yaşlarını hep birlikde burda kutlarız inş.

Son düzenleme:

Senin ve ecrinin iyi olmasına çok sevindim. İnşallah daha güzel haberlerini alacagız canım öpyüorum sizi

gülümsecim bende çok sevindim ecrinin iyileşmesine inşallah kısa sürede atlatacak minik kuşumuz bu hastalıgı heran güzel kıznin dua ediyoruz biz habersiz bırakma olur iyi haberlerini bekliyoruz fıstığın onu kocamnn öpüyoruz Annenin yanında olması ne güzel sıkıntılı günlerinizde birazcık hafifletr szii

meraba kızlar öncelikle hepinizin yeni yılını kutluyorum, kuzularınızla ve sevdiklerinizle birlikte nice sağlıklı, mutlu ve huzurlu yıllar diliyorum,...

ve doğum günü çocuklarımızın doğum günlerini kutluyorum gülsüm ve eda kızlarınızın doğum günleri kutlu olsun allah her zaman böyle gülerek kızlarınızın doğum günlerini kutlamayı nasip eder inşallah.

5 ocak benimde doğum günümdü kutlayan arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum, en güzel hediyeyi oğlumdan aldım doğum günün kutlu olsun annecim dedi ve babasının aldığı hediyeyi verip öptü beni çok tatlıydı yavrum benim...

Gülümsecim kızının iyi olmasına çok sevindim,inan hergün işe geldiğimde topiği bugün ecrinden bir haber varmı diye düşünerek açıyorum, inşallah çabucak iyileşir ve bu günleri gülümseyerek hatırlarsınız allah şifasını versin, kuzularımız hep iyi olsunlar...

son olarak oğlum yine hasta şimdide grip salgınıyla uğraşıyoruz, iyice yemeden içmeden kesildi, bir an önce düzelmesini bekliyorum, hepinizi öpüyorum kızlar tabi kuzucukları da görüşürüz...

sevgili dostlar pc arızalı olduğu için buraya bakamıyorum ...
gülümsee güzel kızın için çok sevindim allah yardımcınız olsun...
nasılsınız doğum günü geçen bebeklerin doğum gününükutluyorum bizizm çocuklara var az daha az kaldı ...bizde fotolarını koyarız face de bakarız tabiaarıza giderilebirse ...yok sa buraya pek uğrayayam ...daha sonra görüşmek üzere ....allaha emanet olun....

Son düzenleme:
berkayımm yakışıklı mız bizmm doğum günün kutlu olsunnn annele babanla nice nice mutlu yılarınız olsun inşallah sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmen dileğiylee

gülümseciğim ecrinciğime çok ama çoook sevindim ...maşallah güzel prensesime benim....dualarımız sizinle canım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…