Merhaba arkadaşlar
Bugün benim Nazlı Kızım'ın doğum günü
ne kadar çabuk büyüyorlar valla herşey daha dün gibi 04.01.2008 - 04.01.2010 3 yıl geçti ve doğduğu gün gözümün önünden hiç gitmiyor.
darısı diğer kuzucukların doğum gününe inş.
Merhaba arkadaşalar
Herkese sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum. Ağzınız tadı hiç bozulmasın.
Gülümse'cim Allah hem yavruna hemde sana yardım etsin, inşallah daha da iyi haberlerini alacağız.
Yarın kuzumun doğum günü teyzeleri yavrular 3 yaşına geldiler çok güzel bir duygu , Allah hepsini korusun. Torunlarımızıda görelim :)
gülsümcüm güzel kıznın dogum günü kutlu olsun hayatı boyunca gülen yüzü hiç solmasın hep mutlu olsun inşallah. hayrılı ve saglıklı yılllar geçirmesi dileğiyle . ecemcim seni kocamnnnnn öpüyorum fıstıgım benimm
Edacım doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler dilerim.. öpüyorum güzel kızını ve seni..Merhaba arkadaşalar
Herkese sağlıklı, mutlu yeni bir yıl diliyorum. Ağzınız tadı hiç bozulmasın.
Gülümse'cim Allah hem yavruna hemde sana yardım etsin, inşallah daha da iyi haberlerini alacağız.
Yarın kuzumun doğum günü teyzeleri yavrular 3 yaşına geldiler çok güzel bir duygu , Allah hepsini korusun. Torunlarımızıda görelim :)
Merhaba arkadaşlar
Bugün benim Nazlı Kızım'ın doğum günü
ne kadar çabuk büyüyorlar valla herşey daha dün gibi 04.01.2008 - 04.01.2010 3 yıl geçti ve doğduğu gün gözümün önünden hiç gitmiyor.
darısı diğer kuzucukların doğum gününe inş.
Sağol canım sizindedoğum gününüz kutlu olsun, öpüyorum siziedacım sizinde doğum gününüz kutlu olsun
edacım evt çok güzel bir duygu annelik bambaşkaa güzel kıznın da dogum günü kutlu olsun yeni yaşı hayırlı olsun ömrü uzun ve saglıklı bahtı açık olsun inşallah
Teşekkür ederim arkadaşımEdacım doğum gününüz kutlu olsun canım sağlıklı uzun ömürler dilerim.. öpüyorum güzel kızını ve seni..
:
canlarim ben biraz gec kaldim yeni yiliniz kutlu olsun ve dogum gunlerinizde hepinize ve bebislerimize saglikli mutlu huzurlu omurler insallah 3 yasina girdiler ve giriyorlar daha cok yillar gecirecegiz insallah burda
ecrin suan dahada iyi anneannesiyle durmadan oyunlar oynuyor annem ne derse yapiyor ne yapacam annem gidince bilmem oyle bir guzellik herkes olsada 1 tek annem yeter inanilmaz bisey onun yanimda olmasi destegi onun gozlerinin verdigi gucu kimseden alamam rabbimin izniylen ecrin suan 4 gun hastahaneye gidiyoruz hafta sonu ve cuma evde yogun evde ilac vermem azaldi sadece doktor veriyor yanliz cok sinirli asabi oluyor suanki ilactan dolayi hareketlenmeye basladi birazdaha cabuk yorulsada yurumeye oynamaya devam saclari dahada seyreldi yuzunun sisligi biraz indi simdilik boyle dahada iyi olacak insallah
canlarim ben biraz gec kaldim yeni yiliniz kutlu olsun ve dogum gunlerinizde hepinize ve bebislerimize saglikli mutlu huzurlu omurler insallah 3 yasina girdiler ve giriyorlar daha cok yillar gecirecegiz insallah burda
ecrin suan dahada iyi anneannesiyle durmadan oyunlar oynuyor annem ne derse yapiyor ne yapacam annem gidince bilmem oyle bir guzellik herkes olsada 1 tek annem yeter inanilmaz bisey onun yanimda olmasi destegi onun gozlerinin verdigi gucu kimseden alamam rabbimin izniylen ecrin suan 4 gun hastahaneye gidiyoruz hafta sonu ve cuma evde yogun evde ilac vermem azaldi sadece doktor veriyor yanliz cok sinirli asabi oluyor suanki ilactan dolayi hareketlenmeye basladi birazdaha cabuk yorulsada yurumeye oynamaya devam saclari dahada seyreldi yuzunun sisligi biraz indi simdilik boyle dahada iyi olacak insallah
berkayımm yakışıklı mız bizmm doğum günün kutlu olsunnn annele babanla nice nice mutlu yılarınız olsun inşallah sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmen dileğiylee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?