2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

berkaycığımın doğumgünü kutlu olsun güzel annesi...büyüyorlar yaa...nice mutlu senelere....

biz de bugün (gerçi artık p.tesi oldu yaa..)kutladık yağmurun yaşgününü...ama asıl doğumgünü 10 ocak....herşey çok güzeldi...bu sefer bizbize kutladık biraz...öpüyorum kızlar hepinizi...
tüm yavruların doğumgünü kutlu olsunnnn.....

şükrancım bu gün yağmurunda doğum günüydü demii ben emin olammıştım aklımdaydda güzel kıznında doğum günü kutlu olsunn nice mutlu hayırılı seneleri olsun inşallahh

Tüm ocak bebişleri hepinizin doğum günü kutlu olsun
kocaman oldunuz zaman nasıl geçiyor
hepinize uzun sağlıklı ömürler ve daha güzel bir dünya diliyorum

merhaba arkadaşlarım
bebeklerinizin doğum günlerini kutlarım ...sağlıklı yıllard dilerim ...ben artk pek yazamıyorum buraya ama sısksık açıp okuyorum bu günlerde yoğunum iraz ...malum sınav haftasıydı..kzızın ders çalılması için o gelmeden ortamı ayarlıyrum ...gürültü yapmaka için aman konsantresi bozulmasın diye ...öte yandan oğlanla ilgileniyorum ...biraz dışarıda işim vardsa hoppa akşam oldu yorgunluk çoktü ... olmuyor yani...

birde uykusuzluk sorunu yaşıyordum dr gittim uyku hapı verdi ...depresyon hapı verdi ....oooohhhh mışılmışıl uyuyorum ohbe dünya varmış...

zaten geçen yıl biraz sıkıntılı zamnlar yaşamıştım ...bazılatınız haırlar sinirlerim yıpranmış...
birde plates yapıyorum...hersabah acayip iyi geldi şiddtle tavsiye ediyorum ..zamanı olanlar mutlaka yapsın sinir sistemi kaslar çok rahatlatıyor

zaman bulunca yazdım birşeyler işte oğlan uyuyorda yemekte var kız dersnede ben pc de ...

canlarım öpüyorum sizi...yazarım yine ...hemde okurum ...

Selam kızlar ,
nasılsınız bakalım iyice sessiz kaldı topiğimiz ya

benim nazlı kızım su çiçeği çıkardı çok azdı ve hiç ateş olmadı
bide kimi gördüyse çiçeklerime bak hadi felan deyip sırtıyla göbüşünü gösteriyordu.
bizden haberler bu kadar öpüyorum sizi ve kuzucukları.

canım fıstığına çook geçmiş olsun maşallah ne güzel hafif atlatmış .....

selam kızlar nasılsınız...biz tatile girdik evdeyiz kızımla...cumaya izmire gideceğiz inşallah..
gülümsecim nasıl acaba ecrincim nasıl oldu?öpüyorum hepinizi...

selam annişler,
hamileliğimde burayı hep takip ederdim.
sonra doğum çocuk büyüt derken zaman aktı geçti.
oğluşum geçen ay 3 yaşını doldurdu.
burdaki bütün şekerler gibi büyüdü o da.

bizimki de hafif su çiçeği çıkardı,
başkasından bulaştı daha doğrusu..
ama çabuk atlattı çok şükür.

herkese sevgiler...

merhaba canlarim gecen hafta sali gunu ecrin rahatsizlandi hastahaneye yattik sogukalginligi bagisiklik sistemi suan calismiyorbildiginiz gibi atesi cikti38,5 oldumu tehlikeli oluyor kan degerleri dusuktu 5 gun kaldik cumartesi ciktik geceli gunduzlu antibiotik verdiler kan verdiler cok zor rabbim herkesin yardimcisi olsun kizlar olup olup diriliyorum sanki canimdan can gidiyor agrilari oluyor bacaklari kollari ne yapacagimi sasiriyorum esim ben berrada hastayiz bizim yuzumuzden ecrin daha agirlasiyor pazar gunu annemle babamda donduler turkiyeye kolum kanadimdi annem onun varligi butun yukumu aliyordu uzerimden yoklugu ise ayri bir aci yarin yine hastahaneye gidiyoruz ecriniden ilik ornegi alacaklar ve bakacaklar nasil ilaclarin etkisine kizlar dua edin hersey super gitsin

selam kızlar nasılsınız...biz tatile girdik evdeyiz kızımla...cumaya izmire gideceğiz inşallah..
gülümsecim nasıl acaba ecrincim nasıl oldu?öpüyorum hepinizi...

İyi tailler Şüo'cum :)

merhabalar sizlerede çok çok geçmiş olsun

gülümsecim canım ya
annenin gitmesine bende çok üzüldüm dediğin gibi annen sana çok çok destek oluyordu ama sayılı gün çabul geçti. umarım ecrinimizde iyi olur inş ilaçlar etkisi göstermiştir.senin içinde çok zzor evladının acısı görmek zor geliyor sana seninki onunkinden daha çok yanıyordur ama güzel allahım dermansız bırakmayacaktır canım.Berrada baya büyümüşütür annesi ikisinide çok öpüyorum

Son düzenleme:

canım inşallah sonuçları güzel çıkar, dualarımız sizinle

ah gülümsecim ahh neler yaşamışsınız öylee ama bunların hepsi geçecek canımm hergün dua ediyorum ecrinimizee inşallah iyi olcakk sen üzlmee herşeyi onun iyilği için yapyor drlar biliyorum için parçalnıyor ama buda bir imtihan iştee güzel alahım biran önce iyileşmesini nasip eylesin inşalllah ecrini ve berrayı kocamnn öpüyorum canımm

Gülümsecim umarım sonuçlar güzeldir.

Geçenlerde kızımı sağlıkm ocağına götürdük kontrol için
boyu 97 cm
kilosu 14 olmuşşş
ilk defa kilosu 14 oldu hep 12 kg olurdu.

gülümseciğim çok geçmiş olsun ecrinciğe....inşallah güzel sonuçlar almışsınızdır....dularım hep sizinle canım.....

Gülümsecim umarım sonuçlar güzeldir.

Geçenlerde kızımı sağlıkm ocağına götürdük kontrol için
boyu 97 cm
kilosu 14 olmuşşş
ilk defa kilosu 14 oldu hep 12 kg olurdu.

maşallah fıstığına annesi....yağmur da 15 kilo boyu da 97 civarında..

Gülümseciğim allah şifa versin ve kolaylık versin sanada canım umarım herşey yolunda gider.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…