Selam kızlar ,
nasılsınız bakalım iyice sessiz kaldı topiğimiz ya
benim nazlı kızım su çiçeği çıkardı çok azdı ve hiç ateş olmadı
bide kimi gördüyse çiçeklerime bak hadi felan deyip sırtıyla göbüşünü gösteriyordu.
bizden haberler bu kadar öpüyorum sizi ve kuzucukları.
selam kızlar nasılsınız...biz tatile girdik evdeyiz kızımla...cumaya izmire gideceğiz inşallah..
gülümsecim nasıl acaba ecrincim nasıl oldu?öpüyorum hepinizi...
selam annişler,
hamileliğimde burayı hep takip ederdim.
sonra doğum çocuk büyüt derken zaman aktı geçti.
oğluşum geçen ay 3 yaşını doldurdu.
burdaki bütün şekerler gibi büyüdü o da.
bizimki de hafif su çiçeği çıkardı,
başkasından bulaştı daha doğrusu..
ama çabuk atlattı çok şükür.
herkese sevgiler...
merhaba canlarim gecen hafta sali gunu ecrin rahatsizlandi hastahaneye yattik sogukalginligi bagisiklik sistemi suan calismiyorbildiginiz gibi atesi cikti38,5 oldumu tehlikeli oluyor kan degerleri dusuktu 5 gun kaldik cumartesi ciktik geceli gunduzlu antibiotik verdiler kan verdiler cok zor rabbim herkesin yardimcisi olsun kizlar olup olup diriliyorum sanki canimdan can gidiyoragrilari oluyor bacaklari kollari ne yapacagimi sasiriyorum esim ben berrada hastayiz bizim yuzumuzden ecrin daha agirlasiyor pazar gunu annemle babamda donduler turkiyeye kolum kanadimdi annem onun varligi butun yukumu aliyordu uzerimden yoklugu ise ayri bir aci yarin yine hastahaneye gidiyoruz ecriniden ilik ornegi alacaklar ve bakacaklar nasil ilaclarin etkisine kizlar dua edin hersey super gitsin
merhaba canlarim gecen hafta sali gunu ecrin rahatsizlandi hastahaneye yattik sogukalginligi bagisiklik sistemi suan calismiyorbildiginiz gibi atesi cikti38,5 oldumu tehlikeli oluyor kan degerleri dusuktu 5 gun kaldik cumartesi ciktik geceli gunduzlu antibiotik verdiler kan verdiler cok zor rabbim herkesin yardimcisi olsun kizlar olup olup diriliyorum sanki canimdan can gidiyoragrilari oluyor bacaklari kollari ne yapacagimi sasiriyorum esim ben berrada hastayiz bizim yuzumuzden ecrin daha agirlasiyor pazar gunu annemle babamda donduler turkiyeye kolum kanadimdi annem onun varligi butun yukumu aliyordu uzerimden yoklugu ise ayri bir aci yarin yine hastahaneye gidiyoruz ecriniden ilik ornegi alacaklar ve bakacaklar nasil ilaclarin etkisine kizlar dua edin hersey super gitsin
Gülümsecim umarım sonuçlar güzeldir.
Geçenlerde kızımı sağlıkm ocağına götürdük kontrol için
boyu 97 cm
kilosu 14 olmuşşş
ilk defa kilosu 14 oldu hep 12 kg olurdu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?