2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

maşallahh eceme yagmuraa kocoamann bi 100 veriyorum onlaraa benim cılız kızmadaa kocamn bir sıfırrrrrrrrr

kızlar nasılsını, nerelerdesiniz kimsenin sesi çıkmıyor,
neyse size bir haber vereyim, hamileyim, oğlumun kardeşi olacak inşallah, görüşürüz kızlar

slm rkadaşlar nasılsınız bakalım ben bu aralr çok bunaldım yaa anlatamm koca istanbul üstüme üstüme geliyo sorunlar yetmemiş gibi kızm çok hırçın bir çocuk haline geldii çok inatçıı kendini çarşının oratsında yerlere atıyo bişey isterse olmasa çıldırıyo anın da haykıra haykıra aglıyo bide çok zayıff ve gece diş gıcrdayor artık sinirdenmidr yoksa vucudunda parzit falnmı avrdır bilmiyorum bıktım artık şu çocuk hep hastanelrede kayınvaldemin dediği dogru galiba ben beceriksiz bir anneyim çoçugumu bir türlü büyütemiyorummm hastanlerden beri gelmiyo bunaldım artıo çok bunaldım am kendim etim kendim buldum küçük yaşta evlenmemim n cezası bana hoş bamın evinde dursaydımda sonuç farklı olmazdı çok zormuş annelik çok zorr allah yardımcımız olsunnn

tuboşçum canım ya olur mu hiç öyle birşey kendini niye şuçluyorsun böyle...her çocuğun yapısı farklı kimi daha çabuk yakalanır hastalıklara...bu senin beceriksiz bir anne olduğun anlamına gelmez...hangi anne ister çocuğunun hastalanmasına...
hırçınlık konusuna gelince zaman zaman yağmurda yapıyor aynısını istediği birşey olmayınca ağlamaya başlıyor yaşları itibariyle çok normal bu tarz davranışları...yağmurda arasıra dişlerini gıcırdatıyor...çocuk bakmak gerçekten sabır işi....
çok öpüyorum canım seni ve zeynepçiği...lütfen kendini böyle üzme....

parvina hayırlısı olsun ne güzel bir bebiş daha geliyor...hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah....

kızlar meraba, malesef düşük yapıyorum, kısmet artık, inşallah bir bebeğim daha olur, oğlumun kardeşinin olmasını çok istiyorum

tuboşcum canım kendini niye bu kadar üzüyorsun, benim oğlumda çok sık hastalanıyor, suçlusu ben miyim, sürekli kontrol ederim, terledimi hastalanır mı, millet kış günü dışarda gezer ben hastalanır diye dışarı çıkaramam, bazı çocukların bağışıklık sistemi güçlü oluyor, hastalanmıyorlar işte, ama bizimkilerde sık sık hastalanıyorlar genetik olabilir, ben de çok hastalanırdım küçükken, ama büyüdükçe düzelecekler canım, kayınvalidene bakma sen onlar her şeyi kendilerine göre yorumlarlar, benim de oğlum hastalandığı zaman kayınvalidem yine naptında hastalandı der, güya çocuğu hastalanmaya ben alıştırmışım, ilk hastalanmayacak mış çocuk, alışıyormuş sürekli tekrarlıyormuş, sen kimsenin lafına bakma hastalandıkları zaman en çok biz üzülüyoruz, neler çekiyoruz iyileşene kadar, dua et, bak bir kaç sene sonra hastalanması geçecektir, benim oğlumda dişlerini gıcırdatıyor, internetten bakmıştım, küçük çocuklarda olabiliyormuş, bir süre sonra geçer, inatçılık bütün çocuklarda var, sakin sakin oturup, her denileni yapan bir çocuk görmedim ben, herşeye kafanı takma, bazen de gülüp geç, çocuk büyütmek kolay değil, uzun oldu biraz sanırım, kendine iyi bak canım

ıö çok saol canım napim sürekli hasta oluncaa ıklıyo ama çok şükr herşey yoluna giriyor yavş yavş zeynbin hırçınlığın hiç bir çocukta oldunu zannetmiyorum sanki çocuk kirize giriyor nese böyle böyle atlatcaz inşalah allah beterinden korusunn sağol canımm bizde sizi öpüyoruz

parvinacım çok saol canımm dgru söylüyosun ama bunları bizm kalın kafalılaraa anlatmamız zro oluyo iştee nese inşallah herşey yoluna girecek allah büyük Bebegini düşürdügün için çok üzldüm canım inşallah bidaha bebgin olur dedgin gibii hayatta herşey insnlar için nasip kısmet iştee

parvinacım çok saol canımm dgru söylüyosun ama bunları bizm kalın kafalılaraa anlatmamız zro oluyo iştee nese inşallah herşey yoluna girecek allah büyük Bebegini düşürdügün için çok üzldüm canım inşallah bidaha bebgin olur dedgin gibii hayatta herşey insnlar için nasip kısmet iştee

parvina sana geçmiş olsun nasip değilmiş canım allah sana başka bebk nasip eder inşallah

tuboş çok üzgün gördüm senineden böyle munalım oldum bakkiiim sen ne dedik sana defoluları ayıkla hayatından at çöpe ..
çocuk bu hasta olmaz olurmu hiç ..bede üzülüyorum benim oğlan zayıf diye hergün tartıyorum valla ama olmuyo işte genetik ...üstweelik benimki daha konuşmuyorda yuvaarlıyor sadece bişiler ...ben senden daha kötü bi annayim ozaman ,,,çok sabırlı ahoşgörülü bilgili bir annesin her çocuk başka benim ilk çocuğumda başka ydı şimdi başka onda öğrendii herşey bunda değişti...hernenkte farklı oluyor her insan başka ...canını yakmalarına izin verme seni üzmek için söylüyorlar üzüzldüğünü belli etme ..
hadi bir silkelen bakalım
öpüyorum seni

sarpçım alemsin yaa güldürsdün beni çok saol canım tm silkelendim kendime geliyoru m yavaş yavşş iyiki varsınız canım çok çok sağolunnn

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm kısmet değilmiş allah inşallah tekrar nasip eder.
merhaba bu arada kızlar sapcım görünmüyorsun nezamandır bende faceden görüşüyorum kızlarla fazla bakamıyorum buraya nedense öpüyorum hepinizi hasta olan kuzulara geçmiş olsun.

nasılsınız güsel arkadaşalrımmm inşallah herkes yuvasında mutlu ve huzurludr ben bişey sorcektim sizee çocuklarınız haşalnmış yumrta yiyormu zeynb önceden sarısını yerdi şimdi hiç yemiyor kokouyor diyor nezamndr yemk istem,iyor yumuratyıı illaki haşlayıptamıyedrmek gerkyo yagda yapınca vitamni azalırmıki acep şükocum senkızna çorbanın içine katıp yediriyordun şimdi nasıl yiyor yumurtaıı kızmın yemsini istyorum ama inatçı kız yemk istyemiyor napmalıyım acep

tuboşçum yağmur maalesef yumurta yemiyor ne haşlama ne yağda...ben de çorbalarının içine terbiye yapıyorum özellikle bıldırcın yumurtası koyuyorum canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…