slm rkadaşlar nasılsınız bakalım ben bu aralr çok bunaldım yaa anlatamm koca istanbul üstüme üstüme geliyo sorunlar yetmemiş gibi kızm çok hırçın bir çocuk haline geldii çok inatçıı kendini çarşının oratsında yerlere atıyo bişey isterse olmasa çıldırıyo anın da haykıra haykıra aglıyo bide çok zayıff ve gece diş gıcrdayor artık sinirdenmidr yoksa vucudunda parzit falnmı avrdır bilmiyorum bıktım artık şu çocuk hep hastanelrede kayınvaldemin dediği dogru galiba ben beceriksiz bir anneyim çoçugumu bir türlü büyütemiyorummm hastanlerden beri gelmiyo bunaldım artıo çok bunaldım am kendim etim kendim buldum küçük yaşta evlenmemim n cezası bana hoş bamın evinde dursaydımda sonuç farklı olmazdı çok zormuş annelik çok zorr allah yardımcımız olsunnn
tuboşçum canım ya olur mu hiç öyle birşey kendini niye şuçluyorsun böyle...her çocuğun yapısı farklı kimi daha çabuk yakalanır hastalıklara...bu senin beceriksiz bir anne olduğun anlamına gelmez...hangi anne ister çocuğunun hastalanmasına...
hırçınlık konusuna gelince zaman zaman yağmurda yapıyor aynısını istediği birşey olmayınca ağlamaya başlıyor yaşları itibariyle çok normal bu tarz davranışları...yağmurda arasıra dişlerini gıcırdatıyor...çocuk bakmak gerçekten sabır işi....
çok öpüyorum canım seni ve zeynepçiği...lütfen kendini böyle üzme....
kızlar meraba, malesef düşük yapıyorum, kısmet artık, inşallah bir bebeğim daha olur, oğlumun kardeşinin olmasını çok istiyorum
tuboşcum canım kendini niye bu kadar üzüyorsun, benim oğlumda çok sık hastalanıyor, suçlusu ben miyim, sürekli kontrol ederim, terledimi hastalanır mı, millet kış günü dışarda gezer ben hastalanır diye dışarı çıkaramam, bazı çocukların bağışıklık sistemi güçlü oluyor, hastalanmıyorlar işte, ama bizimkilerde sık sık hastalanıyorlar genetik olabilir, ben de çok hastalanırdım küçükken, ama büyüdükçe düzelecekler canım, kayınvalidene bakma sen onlar her şeyi kendilerine göre yorumlarlar, benim de oğlum hastalandığı zaman kayınvalidem yine naptında hastalandı der, güya çocuğu hastalanmaya ben alıştırmışım, ilk hastalanmayacak mış çocuk, alışıyormuş sürekli tekrarlıyormuş, sen kimsenin lafına bakma hastalandıkları zaman en çok biz üzülüyoruz, neler çekiyoruz iyileşene kadar, dua et, bak bir kaç sene sonra hastalanması geçecektir, benim oğlumda dişlerini gıcırdatıyor, internetten bakmıştım, küçük çocuklarda olabiliyormuş, bir süre sonra geçer, inatçılık bütün çocuklarda var, sakin sakin oturup, her denileni yapan bir çocuk görmedim ben, herşeye kafanı takma, bazen de gülüp geç, çocuk büyütmek kolay değil, uzun oldu biraz sanırım, kendine iyi bak canım
kızlar meraba, malesef düşük yapıyorum, kısmet artık, inşallah bir bebeğim daha olur, oğlumun kardeşinin olmasını çok istiyorum
tuboşcum canım kendini niye bu kadar üzüyorsun, benim oğlumda çok sık hastalanıyor, suçlusu ben miyim, sürekli kontrol ederim, terledimi hastalanır mı, millet kış günü dışarda gezer ben hastalanır diye dışarı çıkaramam, bazı çocukların bağışıklık sistemi güçlü oluyor, hastalanmıyorlar işte, ama bizimkilerde sık sık hastalanıyorlar genetik olabilir, ben de çok hastalanırdım küçükken, ama büyüdükçe düzelecekler canım, kayınvalidene bakma sen onlar her şeyi kendilerine göre yorumlarlar, benim de oğlum hastalandığı zaman kayınvalidem yine naptında hastalandı der, güya çocuğu hastalanmaya ben alıştırmışım, ilk hastalanmayacak mış çocuk, alışıyormuş sürekli tekrarlıyormuş, sen kimsenin lafına bakma hastalandıkları zaman en çok biz üzülüyoruz, neler çekiyoruz iyileşene kadar, dua et, bak bir kaç sene sonra hastalanması geçecektir, benim oğlumda dişlerini gıcırdatıyor, internetten bakmıştım, küçük çocuklarda olabiliyormuş, bir süre sonra geçer, inatçılık bütün çocuklarda var, sakin sakin oturup, her denileni yapan bir çocuk görmedim ben, herşeye kafanı takma, bazen de gülüp geç, çocuk büyütmek kolay değil, uzun oldu biraz sanırım, kendine iyi bak canım
nasılsınız güsel arkadaşalrımmm inşallah herkes yuvasında mutlu ve huzurludr ben bişey sorcektim sizee çocuklarınız haşalnmış yumrta yiyormu zeynb önceden sarısını yerdi şimdi hiç yemiyor kokouyor diyor nezamndr yemk istem,iyor yumuratyıı illaki haşlayıptamıyedrmek gerkyo yagda yapınca vitamni azalırmıki acep şükocum senkızna çorbanın içine katıp yediriyordun şimdi nasıl yiyor yumurtaıı kızmın yemsini istyorum ama inatçı kız yemk istyemiyor napmalıyım acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?