2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Evet edacım doğru anlamışın aynen dediğim gibi 3 hamiş var ailede çok komik bi durum bizimkiside :)

reflex çok ilginç ya aynı anda hem anne hem abla hem halamı olcan sen şimdi.çok eğlenceli olcak heralde

çok ilginç gerçekten bir ailede üç tane bebek anne ve çoçuklarıyla aynı zamanlarda istesen böyle dekkelmez doğrusu annenin yaşı küçük sanırım

Kızlar şimdi doktordan geldim herşeyin yolunda olduğunu söyledi benim fıstık 10 gün ilerideymiş kilosu 780 gr olmuş doktorum ailede iri bebek olup olmadığını sordu eşim 3800 doğmuş şekerdende kaynaklanabilir dedi iki hafta sonra şeker yüklemesi yapılacak inşallah bir sorun çıkmaz kızım çok tatlıydı ağzını açıp kapatıyordu teyzeleri :)))

maşallah kızıma şükocum.umarım şeker sorununda yoktur.zaten olsada çözümleri var.
bu arada kızlar aranızda 3 boyutlu ultrasona gırenınız varmı.30. haftadan sonra daha net gözüküyormus bebişlerimiz duyduğuma göre.ne dersiniz?

yerim ben senin kızını maşallah tombiş bişiy olcak desene.sağlılı olsunda hayırlısıyla.
inşallah şeker falanda çıkmazda rahat eder için

canım bende doktorumla konuştum 4d ultrason için devlet hastansinde varmış oraya gel bakalım dedi ama 3 boyutlu düşünmemiştim hiç.hangisi daha net oluyo acaba.

bende ocak annesiyim müthiş bir çocuga sahibim şükürler olsun ...onu çooookk seviyorum iyiki var iyiki dogurmusum hamileliğimi ilk ögrendiğimde kafam çok karışıktı ona hazır olmadığımı düşünüyordum çünkü planlarım iş hayatım üzerineydi kariyer vs. tabi o nu dogurunca o fırsatların hepsi uçacaktı ve uçtuda ama hiç pişman degilim iyiki kararımı bebgim yönünde vermişim ......:asigim:dugusal .akıllı yasından çok olgun acayiiiip birsey ya....

Sağolun kızlar inşallah hayırlısıyla hepimiz bebişlerimizi kucaklarımıza alırız :))

hu hu nerde bu ocak anneleri kaybolunca hepsi bir kayboluyor.kızlar bugün pazar tabi hepiniz gezmelere gittiniz dimi.ben bütün gün evdeydim.benim eşim gezmeyi pek sevmiyoda

Ah Kizlar Ahhh Okilolarda Bişeymi 58 Le Hamile Kaldim 77 Le Doguma Gittim Kizim şu Anda 4 Yaşina Girecek Ocak 3 De Dogum Yaptim Kirkim çikti Veben 56 Kiloya Düştüm Nasil Düştüm Bilmiyorum Sinir Sitres Desem Yeterli Olur Sanirim Kafaniza Takmayin 1 Sene Içersinde Verirsiniz Kilonuzu Yavaş Yavaş Vermeniz Daha Saglikli .4 Sene Geçti Ve şimdi 59 Kiloyum . Sakin Yememezlik Yapmayin Yiyin Arkadaşlar Veriliyor Dogum Sonrasi Kilolar .

Selam kızlar,

Süko umarım hep iyi haberlerini alırız (hepinizin kızlar). Nasıl gidiyor, bebişleriniz nasıl, hazırlıklara başlayan varmı? Bir ihtiyaç listesi hazırlayalım yavaş yavaş diyorum. Neler alsak neler yapsak en azından fikir olur, önemli birşeyleri atlamayız.

bencede edanın dediği gibi yaparsak süper olur.birşeyler almak istiyorum prensesime ama lüzumsuz şeylerde almak istemiyorum.çevremizden duyduğumuz bilgileride paylaşırsak çok iyi olacak.

kizlarr bendede bir kac tulum ,pijama var baskada birde kot elbise gecen gordum buyuk beden aldim gozum kaldi alsammi almasammi diye6 aylik ken falan giyer heralde kafamçokkarıştı battaniye falan almayi dusunuyorum ama nasil bisey alsam hangisi kullanisli olur bilemiyorum annesi yaninda olan arkadaslar cok sanslisiniz burakin fikirlerini soylesinler torunlari hakkinda benim gorumcem annesi karistikca kizardi ama onun yokluguda kotu ben bu sene hamile olunca gelemedim turkiyeye ve cook ozledim ulkemi annemi :çok üzgünüm:

evet doğru söylüyorsunuz ben bildiklerimi yazayım
hastane çıkışı, battaniye, uyku seti, alt açma, çoçuk odası artık herkes nasıl isterse park yatak , çoraplar, ayakkabı, tulum ayaklı iki veya üç, alt üst takım,sadece alt ve üst, zıbın, alttan çıtçıtlı badi kollu kolsuz, yelek, patik, çeket örgü veya hazır, biberon, emzik, bebe yağı, pişik kremi, şampuan, banyo takımı, puset, bez, yastık, ağız mendili, üf baya alıncak çok şey var düşündükce çıkıyo sizde aklınıza gelenleri ekleyin arkadaşlar.

Edacım sağol canım inşallah hepimizin her zaman iyi haberlerini alırız:)İhtiyaç listesi yapmak gerçekten çok iyi fikir ben size yorgan hakkındaki fikirlerimi söylemek istiyorum bu konuyu epey araştırdım en sağlıklı yorgan pamuk ya da yün yorganlarmış hazır satılan yorganların hepsi elyaf çocuğun terlemesine yol açaçak türden ben çok az bir pamuktan yorgan diktirmeyi düşünüyorum 250gr kadar pamuktan en azından 1 yaşından sonra falan hazır yorgan kullanır uyku setlerinin yorganları hep elyaftan oluyor maalesef geçenlerde çok güzel yumuşacık ve çok hafif kaz tüyü bir yorgan gördüm ama fiatlar çok uçuk 350 ytl civarındaydı en iyisi kızlar pamuk ya da yün yorgan bebişlerimiz için bir de şu zıbın olayı var bu zıbınların en makbulü tülbent gibi incecik kumaştan yapılanlarıymış mermerşahi dedikleri kumaş dediklerinden aklınızda olsun

şüko sana katılıyorum zıbın konusunda bende o incecik olanların daha sağlıklı olduğunu duydum.bu arada ben uyku seti aldı içinde alt açmada vardı iyi oldu ikisi bir arada çıktı.ama şükonun dediği gibi yün yorganda düşünüyorum ama aklıma takılıyo kaloriferli evde hepten bunaltırmı bebişi diye

Kızlar size çok güzel yapımının sıra sıra anlatıldığı bir bebek hırkasının yer aldığı bir site ben ördüm çok güzel oldu şimdi de ince iplik ve ince şişle öreceğim daha küçüğü olsun diye
İremikçim ben de başta öyle düşündüm ama çok az bir pamuktan ya da yünden yaparsak bunaltıcı olacağını sanmıyorum pike yorgan tarzında birşey yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…