2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

canım ben 2 gün önce tv de gördüm.bir dr hamilelik reflüsü denen bu oalyla ilgili konuşuyodu.yere oturup bağdaş kuracaksın.kollarını yukarı uzatacaksın.ve elme toplar gibi hep bir kolunu öbüründen yukarıya uzatmaya çabalayacaksın.bunu biraz yaptıktan sonra kolunu başının arkasından sırtına 2 kürek kemiğinin arasına doğru uzatıp diğer elinle dirseğinden bastıracaksın.bu hareketler yemek borusunu mideden uzaklaştırarak mide asidinin yemek borusuna kaçmasını önlüyormuş ve yanmada azalıyomuş...

canım benim çok teşekkür ederim deneyeceğim..:1hug:

Kızlar yarın 12 de doktora gidiyoruz güzel kızımı 1 aydır görmüyorum çok özledik onu inşallah güzel haberlerle döneriz bizim de bu ay şeker yüklemesi yapılacak umarım sorun yaşamam

hemeen bende deneyecegim bendede bu aralar cok yanma olmaya basladi tatli yedimmi, dayanamiyorum yiyorum sonrada cekiyorum tabi umarim faydasi olur:dance:

Bende bu sabah doktora gittim ve seninde dediğin gibi şeker testim ve tam kan sayımım vardı. Aç karna gittim önce tks için kan alındı daha sonra bir bardak bal gibi tatlı su verdiler (benim 50gr. ölçümüm vardı) ve aç aç bu suyu içtim. Bir saat sonra gittim parmağımdan kan aldılar ve 20 dak. sonra iki tahlil sonucumuda aldım. Allahıma şükürler olsun herşey yolunda idi. Yani birşeyi yok şeker ölçümünün.

Dr. bugüne kadar olan bütün testlerin iyi çıktı dedi. Geçen ay 70 kg. dım bu ay 71 çıktım dr. çok iyi çok güzel falan dedi, üstelik 2 gündürde kabızım dedim. Çok iyi böyle devam et dedi. Ramazanda ben çığrımdan çıktım 72 üzerinde çıkarım diye korkuyordum ama gayet iyi çok sevindim. Ahh keşke başında beri dikkat etseydim. Kızımda 870 gr. olmuş (tam yağlı bir kalıp peynir kadaryerimseniben). Şükürler olsun ikimizde iyiyiz, darısı başınıza kızlar. Hee bu arada ferrumu birden ikiye çıkardı+ balık hapı verdi ve vitamini bırak dedi. Birde süt günde 1 bardaktan 2 bardağa çıktı, krampları olan arkadaşlar sütü arttırsın. Çok konuştum yine :)

Bu arada doktorum sakın gece eşinle sahura kalkıp yemek yiyip yatma reflü olursun dedi, sıksık ve az ye ki midenle sorun yaşama dedi. Miğde yanması olan arkadaşlar yemeklerinizi erken saatte yiyin ki fazla rahatsız olmayın

herseyin iyi cikmasina cok sevindim insallah boyle devam edersin yerimseniben

kızlar bendede gaz problemi var.sık sık ve az yemeye çalışıyorum.bu arada sahurda yememek baya işe yarıyor edanında dediği gibi.kızlar beişlerinize kıyafet almaya başladınızmı.başladıysanız nerelerden alıyorsunuz.ben el örgüsü şeyler bakıyorum ama bulamıyorum.yakınımda ördürebileceğim kimsede yok.bir tavsiyeniz varmı?

Sevorane ben henüz kızıma bir tane kilottan başka birşey almadım asma sürekli bakıyorum. Semt pazarları özellikle büyük olanları çok güzel oluyor gerçekten, ben geçen hafta Kadıköy Salı Pazarını gezdim, özellikle girişe yakın bir tazgah avrdı sadece bebek kıyafetleri satan çok güzeldi. Mağazalarda da şu ara çok indirim var. Daha evvelde demiştim sakın alış-veriş çılgınlığına kapılmayın kızlar sizede paranızada yazık, giydirmeden elimizde kalacak zaten bir sürü kıyafeti. Boy boy alın kıyafetleri, ben mesela doğum yapan arkadaşlarımdan bilgi alıyorum, en çok ne kullanıyorlar, hangi bezi iyi, hangi marka krem, mendil v.s. gibi. Size de tavsiye ederim. Ben yavaş yavaş bez falan almayı düşünüyorum boy boy, zira çok lazım olacak.

Bu arada doktorum grip aşısını önermedi, sen değil eşin grip aşısı olsun sen kendine dikkat edeceksin dedi.

Kızlar ben dayanamıyorum epey birşey aldım tulumlar tişörtler pantalonlar size mothercare'i tavsiye ederim indirimdeki ürünleri gerçekten çok uygun ayın 15 lerinde bazı indirimli ürünlere bir daha indirim uyguluyorlar bakmanızı yavsiye ederim :))

bende bebişime bir tane ayakkabı çorap ve alttan çıtçıtlı atletlerden aldım. ablamda ayaklı tulum alıvermiş. çok güzel bebek eşyaları var insan hepsini alası geliyor ama ilk zaman çok çabuk büyüdükleri için fazla birşey almamak lazım

selam kızlar bende 2 tane tulum aldım bide battaniye ve uyku setini aldım.yavaş yavaş alayım diyorum herşeyi sıradaki hedefim hastane çıkışı

Bende bu gün uyku tulumu aldım bide battaniye kızlar bişi sorcam yaa doğum çantasına neler konuluyor bilenler yazarsa çok sevinirim.

kızlar tavsiyeleriniz için sağolun.tecrübeli arkadaşlarımızdan duyduklarımızıda mutlaka burada paylaşalım.benim aklımda olan ayaklı tulumlardan çok almamanız.bebekler çok çabuk buyuduklerınden kısa zaman kullanılıyormuş.bende bir pazarlara bakayım.

nerede canım bu mağaza

valla kızlar ben 3 parça bişey aldım ama inanammazsınız annem bir hurç dolusu kıyafet almış görünce inanamadım..kimse annemi durduramıyor..

Ne güzel yaa ben annem tarafından göremicemn böyle şeyler çünkü annem de hamile o yüzden ben böyle şeyler den yoksun olucam ve bu benim ilk bebişim ne zamandır olmuyordu şimdi ise ağbimin eşi de hamile annemde hepimizin arasında 1 ay var ve ben benim bebişim pek ilgi odağı olmıcak diye düşünüyorum kusura bakmayın konu dışı oldu

Handecim özellikle karumun karşısındaki mothercarede çok güzel indirimli ürünler var ayın 15 lerinde gitmeni tavsiye ederim onun dışında armadada var

Mothercare girmeyin sakııınn, kendinizden geçersiniz :)

Reflex ben doğrumu anladım, 1) sen hamilesin 2)Annen hamile 3) Abinin eşi hamile ? ben böyle anladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…