2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

hastane çıkışı,
battaniyepenye ve peluş
uyku seti
alt açma
çoçuk odası artık herkes nasıl isterse park yatak
çoraplar
ayakkabı
tulum ayaklı
iki veya üç, alt üst takım,
sadece alt ve üst
zıbın (bağcıklı olanları çok kullanışlı değilmiş, ben çıtçıtlı tulum zıbınlardan gördüm onlardan alacağım, daha kulanışlı)
alttan çıtçıtlı badi kollu kolsuz boy boy alınması tavsiye olunur, bolca kullanılıyormuş
yelek
patik
ceket örgü veya hazır,
biberon tek bir tane değil bir kaç tane alın diyorlar ve iyisini almak lazımmış
emzik
bebe yağı
pişik kremi
şampuan hem vucüt hem saçlarını yıkayabileceğiniz
banyo takımı banyo takımında neler var ki?
puset
bez
yastık
ağız mendili

Bebek havlusu (su emmesi içinde içine bir tane düz tülbent)
Bebek bezi
Islak Mendil İlk aylarda alkolsüz olanlar kullanılmalıymış, klasik ıslak mendiller değil
Bebek kuveti + filesi
Lif
Bolca önlük şu dışu havlu içi muşamba olanlar kullanışlıymış
Çarşaf Takımı
Çanta dışarı çıkarken giysi, bez v.s. taşımak için
Tırnak makası minik parmaklar için

Aklınıza gelenleri alıntı yaparak gidelim kızlar, sabit bir listemiz olsun. Bu arada bebek bakım ürünleri ile ilgili ben son ay sebamed markalı ürünler almayı düşünüyorum.

Handecim özellikle karumun karşısındaki mothercarede çok güzel indirimli ürünler var ayın 15 lerinde gitmeni tavsiye ederim onun dışında armadada var

teşekkür ederim canım gitmez miyim muhakkak gideceğim..:sm_cool:

canım benim çok sevindim..maşaallah sağlıkla gelir inş.:hooray:

edacım iyi olmuş böyle listelemen bende merak ediyorum bu banyo takımında neler var alacak çok şeyimiz var dimi aslında artık başlamak lazım ben uyku setiyle battaniye aldım daha ondan sonra bakmadım daha bişey

bu arada kızlar size bişiy önericem.ben karnımdaki kaşıntılar için yani çatlak için dalinin bebe yağını kullanıyodum ama ister ıslak ister kuru süreyim çok yağlı yapıyodu.bende gidip gohnson's baby lightoil spray aldım lavanta kokulu.ister ıslak ister kuru uygulayabiliyosun.hiç yağlanma yapmıyo ve mükemmel kokuyo.ayrıcada yumuşacık yapıyo.fiyatı 9,5 milyon.sprey şeklinde olduğu içinde kullanımı daha kolay ve rahat oluyo.denersiniz belki diye söyledim.ben memnun kaldım sanırım en önemli orak dertlerimizden biri bu.

Teşekkürler iremik, bende sebamed in bir losyonunu kullanıyorum. Göğüslerim kaşınmaya başladı, ben normalde evde sütyen kullanmıyorum sıcaklarda beni mahvediyor diye. Uzun süre sütyen takıp akşam geldiğimde çıkarınca çok kaşınıyor, duş alıp nemliyken kremleyince rahatlıyorum.

Alış-veriş mevzuuna gelince ben bu aralar peluş battaniye bakıyorum ama güzel birşey bulamadım, sadece Kervan Çeyiz de bir battaniye gördüm o güzeldi, benzer birşey bulamadım daha.

bende lierac kullanıyorum.doktorum önermişti.hiç yağlanma lekeleme gibi bir problemi yok.üstelik memebaşı hariç heryere kullanılıyor.ben 52 ytl ye almıştım.bir arkadaşım 2 ay önce doğum yaptı oda kullanmıstı bu kremı bır tane catlağı yok.

Banada görümcem badem yağı tavsiye etti çatlamaması için şu anda hiç bir çatlama olmadı ama karnın gerçekten çok gergin ve sert doğumdan sonra belli olur heralde çatlaklar. Doğum çantasınıda bayramdan sonra almaya başlıcaz malum erken doğum olma riski de olabilir her ihtimale karşı hazırda dursun beşik yerine ouyn parkı alıcaz bizde sanırım burda en erken doğum benim 6 ocak :))) sağlıkla kucağımıza alırız inşallah.

refleks benim doktorumda sat a göre 6 ocak dedi. Yılbaşı çok heyecanlı geçecek bu sene :)

uzunca bir aradan sonra merhaba kızlar,tüm yazdıklarınızı okudum.Benim de acayip derecede midem ağrıyo iki gündür.Haftaya doktora gidecem ama o kadar dayanamayacam sanırım,eczaneden rennie alıp içicem.O içilebiliyomuş diye duydum.
4 boyutlu ultrasona girdim 15 gün önce çok güzeldi.Tavsiye ederim.Grip aşısını da olacam,doktor olabilrsin dedi.Öğretmen olduğum için risk altındayım,salgın var bu ara.
Kilo konusunda hepinizden vahim durumdayım,çünkü zaten kilolu başladım.6,5 kilo aldım ve 78,5 kilo oldum.Boyum 1.70 allahtan.Ama kendimi duba gibi hissediyorum.

arkadaslar bu bebisler daha dogmadan herseyimiz oluyor ben suan internete girdimmi bebek yazip ne var ne yok bakiyorum cok da egleniyorum www.kirazbaby.com cok guzel seyler var bakmak isterseniz belki alacaklarimizi gorerek fikir edine biliriz. kis bebeklerini usutmemek lazimmis kizlar sicagi cok severmis erkekler ise fazla sicaktan hoslanmazlarmis

kızlar benim tahmini doğum 3 ocak
bu aralar kıramplarım çok fazla sol bacağımı çekemiyorum 3 gündürde geçmedi sizlerdede oluyormu
onun haricinde herşey yolunda alah şükür alış veriş konusuna gelince daha hiç bişey almadım ama annem bol bol örgü ördü

yatak konusunda ne almayı düşünüyorsunuz kızlar park yatakmı mobilya beşikmi ben karar veremedim

Valla şekercim kramp olayı bende bende de var ama girdiği anda fırlıyorum ayağa yürüyorum hemen geçiyor hiçbir ağrı kalmıyor tavsiye ederim sende böyle işe yarıcağına eminim. Bu arada ben oyun parkı almayı düşünüyorum kullanış açısından çok faydalı olduğunu biliyorum çünkü görümcemde kullanmıştı ve çok memnundu.

Ben bebek odası yapacağım ama yatak odam müsait olduğu ilk zamanlar için yanıma park yatak alacağım. Henüz ciddi bir kramp girmedi ama iki üç kere yokladı, doktorum sakın süt içmeyi ihmal etme dedi. Günde 1 bardaktan 2 bardağa çıkardı sütü, genelde öğlen 2 bardağını birden içiyorum. İki kere süt içmektense bir seferde iki bardak içmek daha kolay geliyor, tabi akşam içersem sabah ki gaz feci.

edacım sütümü ihmal etmiyorum ama kramp değil sanırım yel girmesi diyorlarya ondanmı oldu ne yaptım
bende bundan sonra park yataklara bakayım ozaman hangisi kullanışlıysa ondan alalım bebeğim için bişeyler bakamak okadar çok hoşuma gidiyorki teyzeleri

şekerlik birde magnezyum desteği veriyorlarmış sanırım, dr. sor o sana yardımcı olur. Daha büyük dertler vermesinde bunlar geçer güzelim

amin canım onu hiç duymamıştım sorayım bi doktora allah hepimizin bebişlerini korusun

Edacım ben sütü keyifle içiyorum hemde pekmezle birlikte çok faydalı kalsiyum takviyesi falan var benden tavsiye sütüne pekmezde ekle ama soğuk olsun sıcak sütü keser yoksa pekmezle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…