evet canım bebeklere önermiyorlar balı.çünkü alerji riski yüksekmiş ama hamişler güvenle kullanabilirmiş.Sağol canım bu arada bebeklerde yani doğmuş bebişlerde balı kesinlikle tavsiye etmiyorlar zararlı olduğunu duydum 1 yaşını aştıktan sonra falan verilir heralde bununla ilgili bişey duyan oldumu aranızda.
teyzesi kurban olsun bebişlerinize.Bugün iki tane hamile kıyafeti aldım bayramda giyerim diye düşündüm.Ama artık bişey almam kendime,6-7 üst 2 kumaş,bi kot pantolonum var.Bi de elbise.Yeter de artar di mi?
Ben bebek odası yapacağım ama yatak odam müsait olduğu ilk zamanlar için yanıma park yatak alacağım. Henüz ciddi bir kramp girmedi ama iki üç kere yokladı, doktorum sakın süt içmeyi ihmal etme dedi. Günde 1 bardaktan 2 bardağa çıkardı sütü, genelde öğlen 2 bardağını birden içiyorum. İki kere süt içmektense bir seferde iki bardak içmek daha kolay geliyor, tabi akşam içersem sabah ki gaz feci.
kızlar bir önceki sayfada yazmıştım bunu ama arada kaynadı.fikriniz nedir merak ettiğim için bu sayfaya taşıdım tekrarCADIARZUevet canım bebeklere önermiyorlar balı.çünkü alerji riski yüksekmiş ama hamişler güvenle kullanabilirmiş.
bu arada bu gün hastane çıkışı baktım biyerde.20 parçaydı.1 iç zıbın,1dış zıbın takımı.1 tane patikli,1tane patiksiz alt üst takım.1tane patikli tulum.2 şapka,2eldiven,2 patik.1 tane penye çift kat battaniye.2 tane önlük.göbek bağı. 1 çift çorap vardı içinde.fiyatı 119 milyondu ama peşinde %20 indirim var.aslında çok kullanışlı geldi bana ama almadım.sizce nasıl yaa.çokmu pahalı.bana bir fikir verirmisiniz.
birde bu park yatakları kaç yaşına kadar kullanabiiyoruz.bende bebek odası düşünüyorum ama bir süre yatak odamda yanımda bir beşik olsun istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?