2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

Deneyeyim bakayım, hamile kalmadan önce çolk içerdim ama bu hamilelik bütün alışkanlıklarımı değiştirdi. Yemediğim şeyleri yemeye başladım, sevdiklerimde de zorlanıyorum. Ben pekmezi kaşıklıyordum sütle deniyeyim, sağol. Ben çok canım istemedeğinde ya da üşürsem sütü ısıtırken içine bir çubuk tarçın atıyorum sonra da balla tatlandırıyorum bu da benden bir tavsiye.

Sağol canım bu arada bebeklerde yani doğmuş bebişlerde balı kesinlikle tavsiye etmiyorlar zararlı olduğunu duydum 1 yaşını aştıktan sonra falan verilir heralde bununla ilgili bişey duyan oldumu aranızda.

evet zaten inek sütüde tavsiye edilmiyormuş, alerji ya da başka bir reaksiyon olmasın diye. Zaten ek besinlere başlandığı zaman dikkat etmek lazım, mesela bir arkadaşım pütürlü yemeye alışsın diye tam ezmiyordu bebeğinin çorbasını, bir kere yatırarak yemek yediriyordu çocuk tıkandı kıpkırmızı oldu. Sonra düzeldi ama çok korktuk

teyzesi kurban olsun bebişlerinize.Bugün iki tane hamile kıyafeti aldım bayramda giyerim diye düşündüm.Ama artık bişey almam kendime,6-7 üst 2 kumaş,bi kot pantolonum var.Bi de elbise.Yeter de artar di mi?

Sağol canım bu arada bebeklerde yani doğmuş bebişlerde balı kesinlikle tavsiye etmiyorlar zararlı olduğunu duydum 1 yaşını aştıktan sonra falan verilir heralde bununla ilgili bişey duyan oldumu aranızda.
evet canım bebeklere önermiyorlar balı.çünkü alerji riski yüksekmiş ama hamişler güvenle kullanabilirmiş.
bu arada bu gün hastane çıkışı baktım biyerde.20 parçaydı.1 iç zıbın,1dış zıbın takımı.1 tane patikli,1tane patiksiz alt üst takım.1tane patikli tulum.2 şapka,2eldiven,2 patik.1 tane penye çift kat battaniye.2 tane önlük.göbek bağı. 1 çift çorap vardı içinde.fiyatı 119 milyondu ama peşinde %20 indirim var.aslında çok kullanışlı geldi bana ama almadım.sizce nasıl yaa.çokmu pahalı.bana bir fikir verirmisiniz.
birde bu park yatakları kaç yaşına kadar kullanabiiyoruz.bende bebek odası düşünüyorum ama bir süre yatak odamda yanımda bir beşik olsun istiyorum.

teyzesi kurban olsun bebişlerinize.Bugün iki tane hamile kıyafeti aldım bayramda giyerim diye düşündüm.Ama artık bişey almam kendime,6-7 üst 2 kumaş,bi kot pantolonum var.Bi de elbise.Yeter de artar di mi?

ahhh ahhh bide bana sor burda güzel bişeyler bulmak öyle zorki.hamile kıyafeti deyince annemin zamanından kalma şeyler çıkarıyorlar.kara kara düşünüyorum bayramda ne giycem diye

valla ben geçen diktirdim kıyafet bayramda onu giycem inşallah soğuk olmazda havalar çok zor kıyafet bulmak yaa hiç bişi olmuyo istediğim gibi

aynen öyle karnı olsa kalçası bol geliyo,kalçası oturanın karnı sıkıyo....

Pantolon yönünden şanlıyım benim işim tekstil babamın yanında çalışıyorum erkek pantolon dikiyoruz bana babam dikiyo sağolsun :))))))))

oh maşallah şanlısın sen.burda bir tane bile sırf hamile giyimi işiyle uğraşan mağaza yok.1-2 yerde hamile kıyafeti stılıyor onlarda 2-3 çeşit biişiy.samsuna gidicem artık alışverişe

canım gazsız sütler var laktaz onlardan iç

handecim benim gaz problemim artık doruklarda ve sut ıcemıyorum.su gazsız dediğin sutleri alırken ne dıye bakıcaz .hangı markanınki o.

Kizlar Bende 2 Gündür Hastanedeydim şeker Yüklemesi Yapildi Sonucum Normal çikti çok Sevindim.ultrasonda Da Herşey Normaldi.bide Tetanoz Aşisi Oldum Sonradan Biras Ağriyo Ama Olsun ..bebişimin Ilk Kiyafetlerinide Aldim Hastane çikişi Aldim Fistik Yeşili Pembe Almak Istemedim.zaten şimdiden 3 Tane Pembe Tulumu Oldu Bile...
Işte Böyle Kizlar.kocaman Olmuş Annesinin Güzeli Ağzini Açip Kapatiyodu Sanki Bişeyler Içiyo Gibiydi Ayni..rabbim Sağlicakla Kucağimiza Almayi Nasip Eder Inşallah Kuzucuklarimizi..

:) amin gamze'cim.

Sevorane sakın sütü ihmal etme (hepimiz için geçerli tabi), sen süt içsende içmesende bebek alması gereken kalsiyumu alıyormuş. Fakat vücuttan çıkan kalsiyum tekrar süt içsende yerine konmuyormuş onun için takviyeyi eksilmeden yapmak lazım, doğum sırasında krampların artar. Doğum sonrasında ise sürekli eklemlerde ağrı, dişlerinde sorun ve erken yaşta kemik erimesine sebep oluyormuş. LAKTAZ sütlerden al, Ülker'in olduğunu biliyorum.

Kızlar kaç gr olmuş bebişleriniz?Ben 23+3 de gidecem doktora.O haftada gideniniz var mı?Merak ediyorum

Canim Benim Kizimin Kilosunu Söylemedi Bu Seferki Doktor Biz 30. Haftadan Sonra Söylüyoruz Dedi Herzaman Ki Doktorumuz Yoktu Başka Bi Doktor Vardi Bende Sinir Oldum .ama Resim Verdi Orda Bayabi Tombiş çikmiş Yüzü..

ben en son eylülün 19 unda kontrole gitmiştim.yaklaşık 22 haaftalıktı 469 gr civarı demişti dr.

kızlar bir önceki sayfada yazmıştım bunu ama arada kaynadı.fikriniz nedir merak ettiğim için bu sayfaya taşıdım tekrarCADIARZU

İREMİKCİM BENCE PAHALI CANIM BİRASDAHA ARAŞTIRIP ÖYLE AL DERİM BEN.
YATAK KONUSUNDA Bİ KARAR VERDİİNİZMİ KIZLAR BEN İLK BAŞLARDA PARK YATAKLARA HİÇ SICAK BAKMIYODUM AMA ŞİMDİ PARK YATAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .BİRAS BÜYÜDÜĞÜNDEDE BEBEK ODASI HAZIRLAMAYI SİZİN FİKRİNİZ NEDİR.

BU LİNK TEDE BEBEK İHTİYAÇ LİSTESİ VAR KIZLAR MUTLAKA BAKIN DERİM BEN..

Benim bebeğimde 700 gr iki hafta önce söylemişti şimdi kaç gr oldu acaba çok merak ediyorum bu arada kilomda sabit kaldım 49 kiloyum nerdeyse 1 aydır böyle sizde de varmı durumlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…