sims resimlerini bekliyoruz canımkızlar semt pazarlarını kesinlikle es geçmeyin.mağazalardan çok daha kaliteli ve çok daha uygun fiyata bebek eşyası bulabilirsiniz.ben önceden hep mağazalara bakıyordum.ama pazardakileri görünce mağazaları beğenmez oldum.hem fiyatı uygun olduğu için istediğimi alabiliyorum:)resim nasıl konuluyor bilmiyorum :uhm: aldıklarımdan gösterirdimyerimseniben
handecim benim gaz problemim artık doruklarda ve sut ıcemıyorum.su gazsız dediğin sutleri alırken ne dıye bakıcaz .hangı markanınki o.
evt haklısın bugün çıktım yine biraz bakındım.ondan çok daha kaliteli 12 parça olanlr falan var.40 milyon.ama mağazada peşin satışlarda %20 indirim oluyor.birda bugün park yataklara baktım.chicco nun beğendim 1 tane.titreşimli,müzikli,titreşim ve müzik için uzaktan kumadası var,alt açma bölümü var.çift yatak seviyeli bayağı hoştu.peşin 250 dediler.önceden istemiyodum ama artık park yataklara daha sıcak bakıyorum.katlanınca küçük bir yolluğu rulo yapmışsın gibi oluyo.saklanması kolaya.sa.sİREMİKCİM BENCE PAHALI CANIM BİRASDAHA ARAŞTIRIP ÖYLE AL DERİM BEN.
YATAK KONUSUNDA Bİ KARAR VERDİİNİZMİ KIZLAR BEN İLK BAŞLARDA PARK YATAKLARA HİÇ SICAK BAKMIYODUM AMA ŞİMDİ PARK YATAK ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM .BİRAS BÜYÜDÜĞÜNDEDE BEBEK ODASI HAZIRLAMAYI SİZİN FİKRİNİZ NEDİR.
BU LİNK TEDE BEBEK İHTİYAÇ LİSTESİ VAR KIZLAR MUTLAKA BAKIN DERİM BEN..
:hooray:heyoo yapabilmişim:)
bu yeşilliler hastane çıkışımız:)
evt haklısın bugün çıktım yine biraz bakındım.ondan çok daha kaliteli 12 parça olanlr falan var.40 milyon.ama mağazada peşin satışlarda %20 indirim oluyor.birda bugün park yataklara baktım.chicco nun beğendim 1 tane.titreşimli,müzikli,titreşim ve müzik için uzaktan kumadası var,alt açma bölümü var.çift yatak seviyeli bayağı hoştu.peşin 250 dediler.önceden istemiyodum ama artık park yataklara daha sıcak bakıyorum.katlanınca küçük bir yolluğu rulo yapmışsın gibi oluyo.saklanması kolaya.sa.s
günaydın zaten bu kararsızlıklar yüzünden uzuyor tüm işler.biz hala isime bile karar veremedik.
sims hastane çıkışın çok güzelmiş.Ben daha hamile kaldığımı öğrenmeden aldım bi hastane çıkışı ama sarı,sarıyı da önermiyolar.Bi de mavi alacam.Ama 7.ayı bi göreyim daha sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?