2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

iremikcim bencede pahalı ben de bakmıştım senin baktığın kadar çok parçası yoktu ama fiyatı 35 50 birde 75 ytl ye vardı. 75 ytl olan çok güzeldi şıngırağı birde emzik askısı vardı eyrıyetten çok hoştu. ben pahalı bişey almıcam çünkü hastane çıkışını çok fazla giydirilmiyor

canım park yatağı 4/5 yaşına kadar kullanabilir diye duydum ama nekedar doğru bilmiyorum

sims resimlerini bekliyoruz canım

CANIM BAK RESİMLER BU LİNKTEN EKLENİYO BU LİNKTEN GÖZ ATA TIKLA KOYACAĞIN RESMİ SEÇ HOST İT YAZISINA TIKLA SONRA SONRA ÇIKAN ADRETEN URL İLE BAŞLAYANIN TÜMÜNÜ SEÇ KOPYALA DE ..CVP YAZDIĞIMIZ YERE YAPIŞTIR DE.SANIRIM BİRAS KARIŞIK ANLATTIM.ÖNERİLER SORULAR BÖLÜMÜNDE DAHA İYİ ANLATILIYO CANIM.RESİMLERİNİ BEKLİYORUZ..

handecim benim gaz problemim artık doruklarda ve sut ıcemıyorum.su gazsız dediğin sutleri alırken ne dıye bakıcaz .hangı markanınki o.

canım ben ülker içim kullanıyorum..laktaz yazıyor üzerinde..kocaman hazmı kolay yezıyor..beyaz üzerine mor bi kutu..ben de çok mide problemi yaşadım..bir de gavıscon şurup içiyorum günde 4 kez hç bir şikayetim olmuyo..tabi doktor tavsiyesi ile

kızlar çok kötüyüm bogazım çok acıyo..bademciklerim yok benim o yüzden faranjit oluyorum..başım çok ağrıyor..burnum tıkalı ilaç da alamıyorum..boğazım çok kuruyo önereceğini bişey var mı bana.

evt haklısın bugün çıktım yine biraz bakındım.ondan çok daha kaliteli 12 parça olanlr falan var.40 milyon.ama mağazada peşin satışlarda %20 indirim oluyor.birda bugün park yataklara baktım.chicco nun beğendim 1 tane.titreşimli,müzikli,titreşim ve müzik için uzaktan kumadası var,alt açma bölümü var.çift yatak seviyeli bayağı hoştu.peşin 250 dediler.önceden istemiyodum ama artık park yataklara daha sıcak bakıyorum.katlanınca küçük bir yolluğu rulo yapmışsın gibi oluyo.saklanması kolaya.sa.s

eda ve handecim sağolun kızlar bende artık o sütten içeyim ozaman.
kızlar bu arada bugun kanz ın outletine baktım.kızıma ilk montunu (ceket gibi) aldım.yani minyatür birşey çoook tatlı.ve sıcak tutacağa benziyor.üstelik normal fiyatı 40 mil. iken ben 11 e aldım:) outletlere bakın derim.yarında havuzlu han a gidicem bazı arkadaslar forumda tavsıye etmıslerdı.bakalım orada neler var.

çok güzelll.rengide çok hoş görünüyor sağlıkla giydirirsin o zamnda fotoğraflarını koyarsın buraya inşallah

sims hastane çıkışın çok güzelmiş.Ben daha hamile kaldığımı öğrenmeden aldım bi hastane çıkışı ama sarı,sarıyı da önermiyolar.Bi de mavi alacam.Ama 7.ayı bi göreyim daha sonra

sevorane bende çok sözettikleri için gitmiştim Havuzlu Han a ama bir tane çocuk bornozundan başka birşey almadan döndüm. Güzel bir bebek battanyesi (peluş) arıyordum, bütün handa toplamda 3 marka ve 3 kalite ürün var onlarıda ben beğenmedim. En üst katta Özdilek satan bir mağaza var oradan bornoz aldım geldim. Bebek havlusu baktım güzel birşey yoktu, nevresimlerde de şekli güzel olanların kumaşları elek gibiydi. Anlayacağın ben hayal kırıklığına uğradım, ama tekstil v.s. bakacaksanız üst-baş bilmem. Bence havuzlu hana gidene kadar büyük semt pazarları daha çok iş görür. Ben nette markalı ürünlerin olduğunu görmüştüm ama iyi marka bilinen çocuk kıyafeti bulamadım. Ben Kadıköy'e indiğimde hadi bir vapurla geçip bakayım diye gitmiştim. Hala battaniye arıyorum kızıma (birde isim:)).

Sims aldıkların çok güzel, iyi günlerde iyilikle güzellikle giydirirsin.

Park yataklara gelince 4-5 yaşına kadar kullanılıyor demişsiniz ama o kadar kullanıldığını duymadım. Genelde 2 yaşına kadar bilemedin 3 olsun, çocuğada bağlı biraz tabi. Bende Chicco'nun bir yatağını beğendim sanırım onu alacağım. Oda konusunda acele ediyordum ama aslında gereksiz, zaten en az yaza kadar benim yanımda yatacak. Babasıda alalımda düzeni otursun onunda yeri olsun evde diyor, çok hevesli, bakalım.

Bu yatağı almayı düşünüyorum

edacım dediğin gibiyse hayal kırıklığına uğradım bende isim ve battaniye konusunda senin gibiyim buarada ben park yatakları falan saraçhane haşim işcan geçidinden bakıcam orada chicco ürünleride vardı şimdi nasıl bilemiyorum ama gidince bilgi veririm.orası dışarıya göre baya uygun oluyor.birde salıncak gibi arkası kademeli olan salıncaklar var.arkadaşım almıştı mama sandalyesınden daha ıyı demıstı onun cocugu ılk okula gıdene kadar kullanmı ustelık katlanabılıyorda.o 45 e almıs ama onunkı komplıke bırsey değildi.onu tablalı olanları falan da var.

:hooray:heyoo yapabilmişim:)
bu yeşilliler hastane çıkışımız:)

canım hastane çıkışınız pek bi güzelmiş..
iyi günlerde giydir inşallah..
2 tanemi hastane çıkışı aldınız alttaki kutudaki ne..ayy ne meraklıyım bende..

evet canım eskiden bende hiç sıcak bakmıyodum ama artık park yataklar daha bi cazip geliyo bana..ama hala karar veremedik hangisinden alacağımıza.:uhm:

günaydın zaten bu kararsızlıklar yüzünden uzuyor tüm işler.biz hala isime bile karar veremedik.

aslında işin en zor kısmı isme karar vermek.biz onlara birer isim vericez ama onlar bu isimleri hayatları boyunca taşıyacaklar.o yüzden düşün düşün karar veremiyoruz biz.

canım sarı neden önerilmiyor genelde erkek diyince ya sarı yada mavi çıkarıyorlar merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…