2008 Ocak Anneleri Paylaşım Alanı

sims bebeğin için nekadar güzel şeyler seçmişsin canım çok tatlılar

kızlar bende bugun eminönündeydim havuzlu han a gittim.en alt katındaki mağazadan yaptım alışverişimi.sebamed den bebek bakımı için set aldım.dışarıdan çoook daha ucuza emde.hastane çıkışı aldım, ama sadece üst alt içzıbın,patik,eldiven ve bandana var içinde.anti alerjik ve %100 doğal.çokdaşirin.onun fiyatı 20 ytl.biberon aldım DrBrown's diye bir marka.içindeki hazne havayı vakumluyor ve bebeğe hava gitmiyor üstelik durmadan akabildiği için tıkanma veya bebeğe ekstra bir güç sarf ettirmiyor.annenın memesınden akıs gıbı akıyor.işte emzik tırnak makası falan aldım.birde bir battaniye aldımki bayıldım ona.çok yumuşak yeni gelmiş o da. birde chicconun outletine gittim oradanda havlusunu aldım prensesimin.onuda cok uygun aldım.ama dıger urunlerı hıc uygun değil chıcconun. bugunluk bukadar

HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE GİYSİN İNŞALLAH BEBİŞİNİN CİCİLERİNİ.BENDE Bİ HASTANE ÇIKIŞI ALDIM 12 PARÇA FELAN BENDE 20 YTL ALDIM AMA PAZARLIK ETTİM VALLA :1rolleyes:C.TESİ ÇIKCAZ İNŞALLAH ALIŞVERİŞE.:sm_cool:

slm kizlar hepinizi cok ozledim kac gundur sizinle dogru duzgun mesajlasamadim alismisim iyice bagimlilik yapti heralde yerimseniben kizlar internette gezerken gordum bu resmi sizde gobuslerinizin resmini cekiyormusunuz benim artik iyice cikti :icecream:

benimde artık kocaman oldu göbüşüm.bazen aynaya bakınca kendimi tanıyamıyorum.ama çokta güzel oluyo yaaa.çünkü orada kızım var.bizim küçük meleğimiz

evet benimde kocaman oldu yürürken herkes karnıma bakıyo..otobüste felan hemen yer veriyolar torpilliyiz.ayy kızlar tekmeler bazen çok canımı yakıyo sizede oluyomu hiç..

bana daha sadece geçen hafta bir kadın metroda yer verdi henüz pek kaale alan yok. Bu aydan sonra sanırım artık çıkmaya başlayacak.

guzel gunlerde gıysınler ...ben hala hıcbısey almadım arkadaslar.7.ay dolsun dıyorum .ama cok sabırsızlanıyorum , bı bılsenız ))

bende senin gibi düşünüyodum canım ama kendime engel olamadım valla dayanamadım aldım..sende al gitsin insan hevesleneyo valla.:dance:

evet benimde kocaman oldu yürürken herkes karnıma bakıyo..otobüste felan hemen yer veriyolar torpilliyiz.ayy kızlar tekmeler bazen çok canımı yakıyo sizede oluyomu hiç..

yok tekmeler canımı yakmıyo benim henüz.ama anlatanlardan duyduğum kadarıyla son aylarda uykudan bile uyandıracak tekmeler atıyorlarmış bebişler.
o herkesin bakması düşüncesi bendede var yaaa.sanki herkes göbüşüme bakıyo gibi geliyor.bazen benim hüsnü kuruntum olduğunu düşünüyorum.ama geçen gün bankaya gittim.beklerken gişedeki görevli hemen izin isteyip önce benim işimi halletti hamileyim diye.işe yarıyor yani göbüşşşş.sırnaşık şey:teytey::teytey:

bu arada bende dayanamayıp alıyorum bişiyler.ama gereksiz şeylerede atlıyorum arada.bu yüzden karar verdim.alacağım şeyleri listeleyip yanımda taşıycam.bişiy görüp almak isteyincede listemi kontrol edicem.bazen aldığım şeylerin bir benzerini gidip tekrar alıyorum.belki böylece bu durumu engellerim

hayırlı olsun valla çok ucuza almışsın nerden aldın..nerelerden yapıyorsun alışverişini

kızalr bebeişlerinizin giysileri hayırlı olsun..bizimde bayrama anneanemiz gelecek bi hurç dolusu kıyafet almış bakalım getirecek..çok merak ediyorum bende

oooo neler almıştır şimdi annanesi torununa inşallah hayırlı günlerde giydirirsin.bu ara gece rüyamda doğum yaptım hemde normal.inanılmaz güzeldi rüyası bile.allah hayra çıkarır inşallah.bidee ben bugün ilk orucumu tutuyorum.şimdiye kadar rahatım inşallah iftara kadar böyle devam eder

Kızlar biz de bugün bebişimizin odası için boya rengi beğeneceğiz bebek odasını aldık beyaz bir bebek odası ama daha gelmedi odasını boyadıktan sonra gelecek bu arada dün gece o kadar kötü kramp girdi ki bacaklarıma on dakika falan kımıldatamadım eşim olmasaydı o anda ne yapardım bilmiyordum şu anda çok ağrıyor baldırlarım bir de kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi benim özellikle 2 gündür şiş vaziyette ayaklarım

kizlar bebisim dogunca odamda yatirmak icin boyle bir besik almak istiyorum ilk uc ay falan kullanisi hakkinda bilgisi olan varmi odam kucuk olunca bir turlu karar veremiyorum kafamçokkarıştı bebegiminde rahat etmesini istiyorum

hahyırlı olsun şükocum iyi günlerde yatsın inşallah bebişin mışıl mışıl uyusun odasında. kıramplar bana da çok giriyo canım ya ağladığımı bilirim valla ama mecbur çekcez artık ..ayaklarım bazen benimde şişiyo bu şişmeler normalmiş canım.ama genede tuzlu yememeye özen gösterilim kızlar.

kizlar bebisim dogunca odamda yatirmak icin boyle bir besik almak istiyorum ilk uc ay falan kullanisi hakkinda bilgisi olan varmi odam kucuk olunca bir turlu karar veremiyorum kafamçokkarıştı bebegiminde rahat etmesini istiyorum

canım bambu yatak diyolar dimi buna yanlış hatırlamıyosam çok şirin çok hoş duruyolar ama bence pek kullanışlı değiller.3 aydan sonra nereye yatıracaksın bebeişini bence park yatak tarzı bişey al derim ..onlar çok daha kullanışlı oluyomuş.bizde. park yatak almayı düşünüyorum şimdilik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…