kızlar bende bugun eminönündeydim havuzlu han a gittim.en alt katındaki mağazadan yaptım alışverişimi.sebamed den bebek bakımı için set aldım.dışarıdan çoook daha ucuza emde.hastane çıkışı aldım, ama sadece üst alt içzıbın,patik,eldiven ve bandana var içinde.anti alerjik ve %100 doğal.çokdaşirin.onun fiyatı 20 ytl.biberon aldım DrBrown's diye bir marka.içindeki hazne havayı vakumluyor ve bebeğe hava gitmiyor üstelik durmadan akabildiği için tıkanma veya bebeğe ekstra bir güç sarf ettirmiyor.annenın memesınden akıs gıbı akıyor.işte emzik tırnak makası falan aldım.birde bir battaniye aldımki bayıldım ona.çok yumuşak yeni gelmiş o da. birde chicconun outletine gittim oradanda havlusunu aldım prensesimin.onuda cok uygun aldım.ama dıger urunlerı hıc uygun değil chıcconun. bugunluk bukadar
guzel gunlerde gıysınler ...ben hala hıcbısey almadım arkadaslar.7.ay dolsun dıyorum .ama cok sabırsızlanıyorum , bı bılsenız ))
evet benimde kocaman oldu yürürken herkes karnıma bakıyo..otobüste felan hemen yer veriyolar torpilliyiz.ayy kızlar tekmeler bazen çok canımı yakıyo sizede oluyomu hiç..
HAYIRLI OLSUN CANIM İYİ GÜNLERDE GİYSİN İNŞALLAH BEBİŞİNİN CİCİLERİNİ.BENDE Bİ HASTANE ÇIKIŞI ALDIM 12 PARÇA FELAN BENDE 20 YTL ALDIM AMA PAZARLIK ETTİM VALLA :1rolleyes:C.TESİ ÇIKCAZ İNŞALLAH ALIŞVERİŞE.:sm_cool:
Kızlar biz de bugün bebişimizin odası için boya rengi beğeneceğiz bebek odasını aldık beyaz bir bebek odası ama daha gelmedi odasını boyadıktan sonra gelecek bu arada dün gece o kadar kötü kramp girdi ki bacaklarıma on dakika falan kımıldatamadım eşim olmasaydı o anda ne yapardım bilmiyordum şu anda çok ağrıyor baldırlarım bir de kızlar sizin de ayaklarınız şişti mi benim özellikle 2 gündür şiş vaziyette ayaklarım
kizlar bebisim dogunca odamda yatirmak icin boyle bir besik almak istiyorum ilk uc ay falan kullanisi hakkinda bilgisi olan varmi odam kucuk olunca bir turlu karar veremiyorum kafamçokkarıştı bebegiminde rahat etmesini istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?